Покойният Марлон Брандо ще участва в „Супермен се завръща“

За образа на Марлон Брандо ще бъдат използвани стари ленти на починалия актьор, както и компютърно обработени материали
18 юли 2005 15:45,
Покойният Марлон Брандо ще участва в „Супермен се завръща“
Марлон Брандо в ролята на Джор-Ел в далечната 1978г.
Великият Марлон Брандо ще участва в новата екранизация по комикса за „Супермен“. Той отново ще „играе“ ролята на бащата на Супермен - Джор-Ел, както го направи в първия филм на култовата поредица през далечната 1978 г.

За образа на легендарния Брандо, който почина през юли миналата година, ще бъдат използвани стари ленти на покойния актьор, както и компютърно обработени материали.

В новия филм визията ще се приближава до оригиналния комикс, като стилистиката на декорите и костюмите ще е както през 30-те и 40-те. Историята продължава само няколко години след края на втората част.

След като е напуснал Метрополис за няколко години в безуспешни опити да се завърне на родната си планета, Кларк Кент („Супермен“) отново пристига в града, за да завари любимата си Луис Лейн вече омъжена и с дете.

Режисьорът на филма Брайън Сингър го определя , като преди всичко любовен филм, но отказва да даде повече информация относно сценария.

Сингър бе нает да заснеме достойно продължение на култовата поредица, след като се справи повече от брилятно в двете части на комикс-фантастиките „X-men“ и „Спайдърмен“.

В ролята на любимата на Кларк Кент - Луис Лейн е актрисата Кейт Босуърт, а Кевин Спейси ще поеме ролята на Лекс Лутър.

Новата лента се очаква да излезе през лятото на 2006 г. , а в главната роля ще играе новакът Брендън Рут.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание