Момиче на Плейбой прекоси София на кон

Цялото това представление бе час от промоцията на сериала „Рим”, който ще тръгне и у нас
17 фев 2006 13:41,
Момиче на Плейбой прекоси София на кон
Мадлен Пенева прекоси бул."Витоша" на кон Снимка: HBO

Мадлен Пенева, която е и „Плеймейт България 2004” прекоси столчиния булевард Витоша възкачена на кон и ескортирана от римски легионери. Самата тя също бе облечена в ефирни антични одежди, които не успяха да я спасят от свирепия февруарски студ.

Цялото това представление бе част от промоцията на сериала „Рим”, който ще тръгне и у нас по канала HBO. Стартът на сериала е на 3 март от 21:00.

Наситен с натуралистични зрелищни и сексуални сцени, „Рим” показва разгулените нрави и освободения морал в разпадащата се Република, заедно с автентичните за онова време военно насилие и екзекуции на пленници.

Оплетени междуличностни драми и интриги насищат обикновеното ежедневие на римски войници, господари и роби, съпрузи и съпруги в зараждащата се Империя.

Промоцията на „Рим” предвижда още смели и зрелищни акции, като следващата е в събота в Южния парк, а следващата седмица по ключови, оживени кръстовища като Хемус, Аптека, Славейков, Синьото, Дондуков и В. Левски и др.

За финал, стартът на „Рим” ще бъде отпразнуван на уникално парти, пресъздаващо артистично атмосферата в „Син Сити”, което ще се състои през последните дни на февруари.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание