Силни жени и мъже без късмет в "Домошарят"

Филмът - по телевизия Bulgaria ON AIR
1 авг 2020 13:25, Петя Славова
5
Силни жени и мъже без късмет в "Домошарят"
Снимка: Bulgaria ON AIR

Томи Лий Джоунс нахлупва каубойската шапка на престъпник без късмет във филма, режисиран от него "Домошарят". Сюжетът ни вмъква в малко религиозно градче в Средния запад, където бунтарката Мери Бий Къди (Хилари Суонк) придружава три жени, изгубили ума си.

Пътят им е пресечен от Бригс (Джоунс), който дължи живота си на Мери и решава да й помогне в нелеката задача да откара жените през снежните бури.

Филмът е вдъхновен от романа на Глендън Суортаут от 1988 г. Заигравайки се с уестърна, режисьорът преобръща местата на мъжете и жените в онова време, като променя и посоката на движение на персонажите вместо от изток на запад - наобратно.

Красиви пейзажи и множество обрати допринасят за напрежението в сюжета, където реверансът е към дамите в мъжкия свят, където никой не е достатъчно силен и устойчив.

Премиерата на филма е по време на фестивала в Кан. В ролите ще видим още Мерил Стрийп, Джон Литгоу, Джеймс Спейдър, Миранда Ото.

Гледайте "Домошарят" на 2-и август от 00.00 часа по телевизия Bulgaria ON AIR.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
абе, пичове от Дирбеге, айде някой просто да драсне мъжката един ред и да ми обясни, как думата "ЧУ ГУН" е цензурирана в долното мнение? Какво правите бре? Как може дори да я използваш по "обиден" начин??? ***? чу.гун??? А олово може ли? А цинк? Желязо? Гипс? Абе хора, оставете ни някакви ДУМИ да ползваме в тези коментари???
4
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако героите са били мъже- правиш ги жени, вместо от изток на запад, се движат наобратно,вместо да е лято, е зима. Готово - необикновено оригинален сценарий. Може вместо "Оскар" за режисура, на такива филми да дават награда "Гергана" вместо от злато е от ***, и вместо на краката си, седи на глава! Всичко е наопаки, значи е ОРИГИНАЛНО! Обаче вместо да отида на кино, ще прочета някоя стара книга, и аз съм "оригинален"
3
1
 
2
 
! Отговори
УФФ преди 3 години
Аман от тия "силни жени", 110% от филмите са за жени, които са безкрайно силни, просто защото СА, и никога не грешат, и могат всичко. Дано мине тази мода, омръзна ми.
2
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
A у нас имаме прости, глупави, безпросветни и нагли мъже и жени, които са решили, че имат късмет да откраднат цялата държава.
1
1
 
2
 
! Отговори
A преди 3 години
1