"Атака" не ще химическите тоалетни на Фандъкова

Колко ще струва това, пита кандидат-кметът на партията
Обновена: 8 окт 2011 15:58 | 8 авг 2011 21:42,
66
"Атака" не ще химическите тоалетни на Фандъкова
Николай Пехливанов Снимка: Атака

Кандидатът за кмет на „Атака” Николай Пехливанов скочи срещу обещанието на настоящия кмет Йорданка Фандъкова да постави 17 нови химически тоалетни в центъра на града.

„Общината предлага неефективно и скъпоструващо решение”, коментира Пехливанов.

„Химическите тоалетни са само временно приспособление, предназначени за използване при големи събития. Те не са трайно и дългосрочно решение нито на проблемите с хигиената, а още по-малко на проблемите с безопасността”, категоричен бе Пехливанов.

Той разкритикува решението на общината веднъж за поставянето, а след това за ежедневната поддръжка на химическите тоалетни, вместо да инвестира в еднократен ремонт на съществуващите вече постоянни градски тоалетни на София.

По-голямата част от тях били неизползваеми, защото общината е бетонирала входовете им. 

Още по темата

По думите на Пехливанов обществените тоалетни в София са между 50 и 60 на брой, като само 10 от тях се използват.

Кандидат-кметът на "Атака" припомни още, че от 2006 година, когато обществената фирма „Хигиена" е в ликвидация, няма ясна стратегия за развитието и управлението на този вид дейност, което се отразява негативно на градската среда.

Той отправи призив към Фандъкова да обяви пред софиянци коя е фирмата, която ще постави и стопанисва планираните 17 химически тоалетни и колко пари ще струва тази услуга на гражданите. 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


66
Още по темата: Николай Пехливанов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
1
 
! Отговори
До 13 преди 12 години
Такъв данък се плаща и сега.
28
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Абсолютно прав. Как може да се слагат химически тоалетни !!! ,вместо да се ремонтират с вода и всичко необходимо старите?
27
3
 
0
 
! Отговори
До 21 преди 12 години
много си ***, брато.. нищо че си *** :D
26
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
На крив политик всичко му пречи.
25
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Другарю ... Националистче ... Що мълчиш като п*тка за *** гета около София, където никой не плаща нищо - ни данъци, ни ток, ни вода ?!!!Атака се наака
24
4
 
18
 
! Отговори
Аз преди 12 години
Цялата държава оправиха, само на София кенефите останаха.
23
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
До 22Прав си! По лицето се вижда, че разбира от ***.
22
16
 
13
 
! Отговори
Пешо Кирилов преди 12 години
Много свястно момче. Професионалист. Ако хората го подкрепят няма да сбъркат.
21
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
И като ви обзаведат с *** от провинцията ще ходим в София на фекална екскурзия - просто да метнем по някое *** там.:)
20
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Браво ГЕРБ,браво Вожде,браво Фандъкова!Създадохте обществени места за сране,когато вече изглеждам кат' *** и не ***, и пикая от доста време.
19
0
 
19
 
! Отговори
Яни преди 12 години
И пари да ми дават повече в такова нещо не влизам. Вонята е непоносима
18
7
 
7
 
! Отговори
idea преди 12 години
Добре! Идеята става...нека намерят фирма концесионер която да ги ремонтира и ползва за следващите 10-20 години при закована такса от еди си колко стотинки за целия период. Чудесна идея...а сега Фандъкова може да я осъществи, защото тя е кметицата и ще бъде :) Не бива да се отхвърлят полезните идеи откъдето и да идват те....
17
2
 
5
 
! Отговори
Спонги преди 12 години
До 15. В Унгария и Австрия се плаща за тоалетни в някои бензиностанции.
16
11
 
15
 
! Отговори
Никога -Атака и Герб преди 12 години
Толкова съжалявам сега че гласувах за тези *** от Атака ,но то това им беше върха ,сега ги чака само надолу към пропаста ..Господ ги прокле мръсниците подли и самия Болен Сидеров .
15
1
 
11
 
! Отговори
ля ля преди 12 години
И забравих да допълня че .... във всяко уважаващо се заведение не се плаща вход! а пък простолюдието казва че там където стигнеш и видиш че се плаща тоалетната е значи си на Балканите :) а е красиво нали! :)!
14
0
 
18
 
! Отговори
Спонги преди 12 години
Всеки съвременен град има обществени тоалитне. В Прага, Мюнхен и Виена съм виждал табелки по улиците посочващи къде има и посоката към WC. Става въпрос за тоалетни с водно почистване. Химическите тоалетни са гадни и са за временно ползване. Въпросът е актуален и този човек ми хареса с човешкия проблем който поставя. Не е въздухарски като кучетата на Кадиев, нещо което може да се реши за 6 месеца. За мен е непонятно защо в метростанциите няма тоалетни, както е по света.
13
5
 
7
 
! Отговори
Контра - Атака преди 12 години
Собствениците на апартаменти да плащат нов данък - за земята под жилищния блок. Това предлага депутата Николай ПЕХЛИВАН-ов от партия А-така, по телевизията на Доган и ДПС - TV 7 Ако законът бъде променен, освен земята под блоковете в панелните квартали, собствениците на апартаменти ще трябва да си поделят и пространството пред жилищната сграда. Общините ще се заемат със задачата да събират налога, който по предварителни изчисления ще бъде около 20 лева годишно.
12
9
 
6
 
! Отговори
ля ля преди 12 години
кому са нужни тия тоалетни бреее ей!?!!! вие задължавате всяко магазинче, бутка, клек шоп, баничарница, кафе, "бистро", сладкарница(поне които останаха) и т.н. да имат *** и този кенех кой ги контролира!!?!!? ти ми обещаваш че щял тези тоалетни да възобновиш! за кво ? за да може да четем пореднте "красиви" новини в този сайт че са намерили поредната жертва у подлезо или в точно този ремонтиран бункер вонящ на ужас през целия си живот!!!!скриий се
11
1
 
1
 
! Отговори
az преди 12 години
i tova ako e problem sega v taq sofiq.to tova e problem v vseki golqm grad,no po dobre 6te e vseki obekt ili zavedenie i magazin da se pogriji za tova i tozi problem 6te ottihne.ako izob6to e predizboren problem.jiveq ot dosta godini v 4ujbina i naistina tozi problem e re6en t1ka .
10
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Грижата за *** на софиянци - най-висша цел за евентуалния кмет от ГЕРБ. :)))