"Атака" не ще химическите тоалетни на Фандъкова

Колко ще струва това, пита кандидат-кметът на партията
Обновена: 8 окт 2011 15:58 | 8 авг 2011 21:42,
66
"Атака" не ще химическите тоалетни на Фандъкова
Николай Пехливанов Снимка: Атака

Кандидатът за кмет на „Атака” Николай Пехливанов скочи срещу обещанието на настоящия кмет Йорданка Фандъкова да постави 17 нови химически тоалетни в центъра на града.

„Общината предлага неефективно и скъпоструващо решение”, коментира Пехливанов.

„Химическите тоалетни са само временно приспособление, предназначени за използване при големи събития. Те не са трайно и дългосрочно решение нито на проблемите с хигиената, а още по-малко на проблемите с безопасността”, категоричен бе Пехливанов.

Той разкритикува решението на общината веднъж за поставянето, а след това за ежедневната поддръжка на химическите тоалетни, вместо да инвестира в еднократен ремонт на съществуващите вече постоянни градски тоалетни на София.

По-голямата част от тях били неизползваеми, защото общината е бетонирала входовете им. 

Още по темата

По думите на Пехливанов обществените тоалетни в София са между 50 и 60 на брой, като само 10 от тях се използват.

Кандидат-кметът на "Атака" припомни още, че от 2006 година, когато обществената фирма „Хигиена" е в ликвидация, няма ясна стратегия за развитието и управлението на този вид дейност, което се отразява негативно на градската среда.

Той отправи призив към Фандъкова да обяви пред софиянци коя е фирмата, която ще постави и стопанисва планираните 17 химически тоалетни и колко пари ще струва тази услуга на гражданите. 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


66
Още по темата: Николай Пехливанов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Хаха, тука виждам много хейтърчета, които знаят само да се оплакват, стоят зад компютърчетата си вкъщи и нищо не правят... Псувайте си, но България няма да се оправи с такива като вас... Вместо да подкрепите човек, който иска да направи нещо за града ни, вие го псувате и нареждате...
48
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Пехливанов е единствения, който изказва конкретни решения на проблемите, а не само да критикува и да говори общи приказки... Аз ще гласувам за него
47
11
 
1
 
! Отговори
vaf kenefa na Volen преди 12 години
to celata Balgaria e edna TOALETNA , blagodarenie na Ataka
46
8
 
0
 
! Отговори
neznam kvo da praia преди 12 години
tova mom4e se obarkalo ne6to , kvo li prai pri tea Bokluci - Ataka
45
12
 
1
 
! Отговори
ФИЛИП ДИМИТРОВ преди 12 години
ЛИДЕРА НА АТАКА ВОЛЕН СИДЕРОВ КОГАТО БЕШЕ ГОЛ КАТО ПУШКА В ТОАЛЕТНИТЕ НА ЦЕНТРАЛНА ГАРА СЕ ОДУПВАШЕ ЗА ПЕТ ЛЕВА НА СТРОИТЕЛНИТЕ РАБОТНИЦИ ОТ КЪРДЖАЛИЙСКО И ЗАРАДИ ТАЗИ НОСТАЛГИЯ АТАКА СЕ ЗАНИМАВА САМО С ТОАЛЕТНИ, КЪДЕТО ПАК ВОЛЕН ДА СЕ ОДУПИ.*** С *** КАКВО СИ МИСЛИШ, ЧЕ НЕ ЗНАЕМ ЛИ ЗА НАКЛОНОСТИТЕ ТИ.ТОВА ВСИЧКО СЕ ПАЗИ В АРХИВИТЕ НА НАРОДНАТА МИЛИЦИЯ.
44
8
 
1
 
! Отговори
ves666 преди 12 години
koi shte glasyva za vas boklyci .
43
8
 
1
 
! Отговори
ves666 преди 12 години
sashto be atakishti i ne jelaete toaletnite ,vie se oiadohte oakahte ta chak se vmirisahte ,sega toaletnite neshtete ,ili taka view po dobre hodete si vmirisani paplach.
42
6
 
4
 
! Отговори
Ishmael преди 12 години
А колко струват митингите на "Атака" и поставянето на тонколоните им пред джамията... о, прощавайте, това е "неудобен" въпрос.Сега отивам да се засрамя от себе си.
41
2
 
6
 
! Отговори
НФБ преди 12 години
всичко е пари всичко е интереси!
40
5
 
3
 
! Отговори
Гошо преди 12 години
Ами тя не се поглежда в огледалото, за да не получи уплах. Все пак такива грозотии рядко се срещат.
39
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Фандъкова е само подставено лице ,да слуша и когато се краде да прикрива...Радва ме само ,че понеже ние обикновенните хора нищо не можем да направим ,Господ я наказва и още я чака. Чудно ми е хора като нея как изобщо се поглеждат в огледалото?
38
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ще си сложа памперс като отивам към центъра.
37
0
 
11
 
! Отговори
Maraba преди 12 години
*** трябва да има пред всяка държавна и общинска служба...за да могат гражданите да показват отношението си..културно!
36
9
 
6
 
! Отговори
Пфффф преди 12 години
За осраните гюбрета като АТАКА е нормално да не искат тоалетна.... вече свикнаха
35
9
 
7
 
! Отговори
Азъ преди 12 години
Атака няма нужда от тоалетни.Тя е тоалетната!
34
8
 
13
 
! Отговори
УФСЪ преди 12 години
явно лицето Пехливанов, като истински представител на "софиянците в повече" и А така, е попил байганьовското и КЪДЕТО ОТИДЕ - ПЪРВО КОПАЕ ***!!! :-).ПРИЗОВАВАМ ЗА КМЕТ НА СТОЛИЦАТА ДА СЕ КАНДИДАТИРАТ ЛИЦА, ЖИВЯЛИ ПОНЕ 30 - ТРИДЕСЕТ ГОДИНИ В СОФИЯ И ЗНАЕЩИ КЪДЕ Е ВХОДА НА ОБЩИНАТА.
33
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
... а не може ли да вкара закон с който всеки столичанин ще може да си купи идеални части от земята върху която са построени тези *** ... по този начин всеки от нас ще бъде горд собственик на ***...
32
5
 
7
 
! Отговори
Атакаджията преди 12 години
Правилно колегата Пехливан държи основно на кенефите, зер Болен и родата му перманентно се ***, а още и лайнометните им пристрастия. ***, основно да строим ***! Има кой тържествено да ги открива!
31
0
 
9
 
! Отговори
фантом преди 12 години
Колкото и гнусно да изглежда, предлагам един ден целият народ да обяявим за ден на народните избранници. В този ден всички да отидем до парламента и да се ....иза...ме и изп....ме вътрле. Нека нашите премъдри превелики избраннници дза работят в подобаваща обстановка, че може и нещо полезно за нас да им прещрака в *** алчни ***? Ако сте съгласни да обявим такъв ден и дружно да се се изс...м в Парламента! Нека те разберат какво ни причиняват ,с техните л....на които измислят!
30
3
 
17
 
! Отговори
имп. Веспасиан преди 12 години
"Парите не миришат", казал съм го преди 20 века и още е вярно! Парите за градските *** понеже също не миришат - ще бъдат откраднати от общинарските хиени на самоковската даскалица, "по установения ред".