Сменете вредния мутренски модел!

Разчитаме на усета на избирателя, каза в Казанлък Ахмед Доган
Обновена: 11 окт 2011 06:57 | 10 окт 2011 23:22,
195
Сменете вредния мутренски модел!
Ахмед Доган при предизборната си обиколка из страната. Снимка: архив, БТА

„Направете всичко възможно да се промени този мутренски модел, който е вреден за страната!”. Това призова лидерът на ДПС Ахмед Доган на предизборното събрание на партията в Казанлък.

Повече от 400 души препълниха залата, където се проведе събранието.

„За да решаваме проблемите на бъдещето, ние залагаме на предстоящето на бъдещето, а това са младите хора”, отбеляза още Доган.

„Тази младежка организация, която има ДПС и наброява над 25 хиляди души, е в основата на формирането на пътя, по който ще се развиваме”, отбеляза Доган.

Сокола допълни, че разчита на това, че българският избирател винаги е имал усет доколко ще позволи на управляващите да правят каквото си искат.

Зам-председателят на ДПС Лютви Местан подчерта, че гласувайки за ДПС, хората гласуват против ГЕРБ и Атака.

„Защото това управление е опасно, защото след проблемите в Катуница то изпраща рокери при моите братя и сестри в Чирпан и всички ние тук никога няма да допуснем да бъдат погазени правата и свободите на българските граждани, заяви депутатът.  „Но противодействието на всичко това е в силата на бюлетината”, допълни той.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


195
Още по темата: Ахмед Доган
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
132
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Усета на избирателя казва, че пълните с доносници и членове на БКП партии, наричащи се БСП, ГЕРБ и ДПС са част от наглата червена мафия и са за изхвърляне на ***!
131
5
 
12
 
! Отговори
:) преди 12 години
Беше каквото беше няма да има дълго още Ахмед,Станишев,Симеончо и т.н. Да вземат да се покрият и да се радват, че са имали възможност да откраднат и това до момента, а не да се лакомят за още.
130
4
 
32
 
! Отговори
АРКАН преди 12 години
Не може партия като ДПС с 85% необразован електорат да участва в политическия живот на държава с 1330 годишна история!Не може един доносник на ДС,терорист и алкохолик да се намесва в управлението на България!Не може един ***,който наслагва етническа омраза в населението и създава антиконституционна партия да,, разпределя порциите,,в страната!Не може ,но е факт - проблема у нас е че право на глас имат всички *** без образование - те се манипулират и продават гласовете си най-лесно!
129
9
 
13
 
! Отговори
Василев преди 12 години
С Бюлетина 2 спираш Октопода Българино!!!Гарантирано от ГЕРБ!!!
128
0
 
3
 
! Отговори
Metalex_ преди 12 години
До 120Ти си изперкала
127
3
 
15
 
! Отговори
......! преди 12 години
Аууу,тоя по-нагъл и от комунист ...!
126
2
 
12
 
! Отговори
мангустан преди 12 години
не рокери, трябва армията и под строй да учите, да учат, да се образоват за да не ги лъжеш, ***
125
6
 
5
 
! Отговори
bg преди 12 години
КАЖЕТЕ СТОП (-) ДОГАН !!!!!!!!
124
15
 
8
 
! Отговори
Прав е доган преди 12 години
Прав си догане...за това Волен Сидеров ще стане президент и ще сменим този мутренски моделВОЛЕН СИДЕРОВ ПРЕЗИДЕНТ
123
9
 
19
 
! Отговори
курбалаев преди 12 години
доганчооо тая баба дано скоро студен да те целува....
122
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Анкетата "за кого бихте гласували" е манипулативна защото няма ефикасна защита срещу повторно гласуване. Аз лично гласувах 10 пъти за около 3 мин. Достатъчно е да редувате два браузера или даже да рестартирате един
121
3
 
12
 
! Отговори
дан преди 12 години
ако ще се променя модела, трябва първо това *** да застрелят
120
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Как не го думнаха тоя *** нагъл. Не бях чувал нищо за тая *** след като самоуби Емин. Сега се крие зад привидната сигурност на предизборната кампания и е надъхан повече от всякога да унищожи държавата. Ако при тази власт бяха взети необходимите мерки, щяхме преди 2-3 години да четем за починалия от свръх доза известен наркоман и агент на ДС - Меди Доган.
119
14
 
7
 
! Отговори
Илияна преди 12 години
Има само една истинска, достойна и отговорна кандидатура на тези президентски избори и това е Волен Сидеров. Аз ще гласувам за Волен Сидеров и знам, че няма да сбъркам.
118
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Каза ли си накрая в прав текст, че е ***? И каква промяна в мутренския модел, като Доган е част от него? Вместо да си замълчи за отвратителния случай, предизвикан от една местна мутра, нарекла се "цар Киро", той ги защитава!!! Типичния за ДПС цинизъм и наглост! Ти си го пуснал под одъра, той се качва она него.
117
1
 
7
 
! Отговори
zzz преди 12 години
След тези определения, дадени от така наречената партия за "права и свободи", всеки българин е длъжен, да осмисли, за какво иде реч и съответно, какво трябва да прави!! Не е сложно, нито се изисква, определено образование за целта!!
116
4
 
32
 
! Отговори
Справедлив преди 12 години
ЕХ,НАГЪЛ ТИП БРЕЕЕ ! ПАК ПОЧНА ДА СИ ОТВАРЯ УСТАТА ЗАЕДНО С СЪРАТНИКА СТАНИШЕВ ! ИСКАТ ПАК ВЛАСТ ! ТОВА Е ЦИНИЗЪМ БЕ МОШЕНИЦИ !
115
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ястреб ли е, сокол ли е, орел ли е, не знам ама ... Ще хвърчат пера ... ББ.
114
5
 
15
 
! Отговори
ДОГАН преди 12 години
АЗ РАЗПРЕДЕЛЯМ ФИНАНСОВИТЕ ПОРЦИИ В СТРАНАТА
113
4
 
41
 
! Отговори
Кратун преди 12 години
Соколеееее! По-големи мутри от твоите бейове няма! Не се прави на света вода ненапита. Всички знаем за дерибействата на твоите ваалии и депутати дето крадат и с *** си. А ти даже ги надмина по наглост с прочутия ти консултантски "хонорар", дето го декларира публично. Всички знаем какъв специалист по хидрология си.