Наследнички... без наследство

Новата книга на Луиз Бегшоу лишава четири богати глезли от попечителски фонд и оставя забавлението на нас
10 ное 2010 10:03,
1
Наследнички... без наследство
Корица: Хермес

Британската писателка Луиз Бегшоу е добре позната на българските читатели с романите си „Блясък“, „Жена от класа“, „Непокорни момичета“, „Родена във вторник“ и др.

Сега у нас излиза поредната пикантна история, в която се доказва, че на война и в любовта всичко е позволено... особено когато залогът е огромно наследство.

„Наследнички“ проследява историята на изисканата светска дама Юнона, ексцентричната й сестра Атина и техните красиви братовчедки – Диана и Венера. Те живеят безгрижно и охолно с парите от голям попечителски фонд.

Щедрият им благодетел – техният чичо Клем, ги кани в имението си на Сейшелските острови, за да им представи годеницата си.

Освен това той им съобщава, че ще закрие попечителския им фонд.

Племенничките на милиардера веднага съзират враг в лицето на младата Бей Линг. Те бързо трябва да предотвратят сватбата, за да не останат без наследство.

За целта братовчедките измислят план как да убедят чичо си, че сексапилната тайландка не е подходящата за него съпруга. Но докато се опитват да си върнат благосклонността му, те трябва да се издържат сами.

Какво се случва, когато четири разглезени млади дами трябва да се справят сами в живота? Ами можете да проверите и сами... 

Още по темата
29 яну 2010 10:48
1
14 ное 2007 14:22

Прочети откъс от книгата!

Луиз Бегшоу е една от най-известните английски писателки. Тя е възпитаничка на Оксфорд, член е на Британската консервативна партия и депутат в палатата на общините.

Бегшоу е собственичка на недвижими имоти за милиони в Ню Йорк и организатор на редица благотворителни кампании. Едновременно с това тя е грижовна съпруга и майка на три малки деца.

Преди всичко това е била отговорник за редица рок банди в музикална компания. Авторка е на 13 бестселърови романа, които са преведени в 10 страни. Адаптирала е книгите си за водещи холивудски филмови студии.

Луиз Бегшоу несъмнено е блестящ пример за това, че амбициозната жена може наистина да постигне всичко.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
DianneMonroe33 преди 13 години
Buildings are not very cheap and not everyone can buy it. However, <a href="bestfinance-blog/topics/mortgage-loans">mortgage loans</a> was invented to help people in such situations.