Макове и мацки

Според "синдрома на високите макове“, ако преуспяваш, все ще се намери кой да ти подреже крилата…
14 ное 2007 14:22,
Макове и мацки
Корица: Хермес

След като за първи път чухме за Луиз Бегшоу, наистина ни стана малко смешно и малко странно как жена като нея постига успех в толкова различни области. Малко се посмяхме на хеви метъл-миналото й, но като цяло одобрихме желанието й, след като иска да пише чиклит романи, да го прави.

Не че ако не бяхме одобрили, тя щеше моментално да спре и да стане природозащитничка на горите в Амазония (всъщност не знаем дали не е и такава).

Така или иначе, одобряваме или не, новият роман на авторката излиза на пазара тези дни. В него отново става дума за красиви жени, които се борят с целия лош късмет и всички лоши хора на света, за да успеят.

Книгата „Непокорни момичета“ се основава на „синдрома на високите макове“. Според него, ако преуспяваш, все ще се намери кой да ти подреже крилата…

Пътищата на две млади и амбициозни жени от различни краища на света се пресичат и съдбите им се преплитат по странен начин. Нина е американка от бедно семейство, а мечтае за бизнес кариера. Елизабет е дъщеря на богат английски лорд, а се стреми към олимпийското златов ски спускането.

И двете опитват да избягат от миналото си, твърдо решени да постигнат мечтите си. И двете нямат късмет в любовта, но за сметка на това имат врагове, които ще направят всичко възможно, за да им попречат да успеят…

Точно това е проблемът на високите макове – когато те търсят, е много лесно да те открият…

Издава Хермес

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание