Гръцка учителка без маска в час отива за 1г. в затвора

Гърция обяви национален локдаун
5 ное 2020 15:48,
58
Гръцка учителка без маска в час отива за 1г. в затвора
Снимка: БГНЕС

Гръцка учителка, която отказа да сложи маска в класната стая, бе осъдена от съда на 1 година затвор и лишаване от права за три години, съобщиха местни медии, цитирани от "Монитор".

Вчера броят на новите случаи на коронавирусна инфекция в Гърция достигна 2646 за 24 часа, съобщиха гръцките здравни власти.

Още по темата


С това общият брой на потвърдените случаи в страната нарасна до 46 892. От новите случаи 42 са регистрирани на граничните пунктове на страната.

Още 18 пациенти са починали, с което броят на смъртните случаи достигна 673, като средната им възраст в 79 години.

179 души в момента са интубирани.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Solar Power.И когато съм болен от шарка, си слагам картонче на вратата, но само докато съм болен, а след това го махам. И когато съм болен от СПИН, предупреждавам партньора си, но само ако съм болен. И когато имам изваден от гноен гранулом зъб, аз си слагам маска за да пазя останалите, но след това я махам. Тази учителка, като здрава сред здрави до доказване на противното, не би следвало да спазва деспотични предписания като за прокажени.
47
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Solar Power.Ако имам диабетични проблеми, пазарувам от магазин за диабетици, а не ходя в големи молове, където на хората не им става нищо, ако с някой плик поемат и няколко капчици от потта на друг. Когато имам сърдечни проблеми, търся някоя по-ненатоварваща реализация, а не ходя да тренирам маратон, където на спортистите не им става нищо от бягане на 42.195 километра. Хуманното общество се задължава специално към мен, но без да затваря другите.
46
0
 
2
 
! Отговори
АБЕ НЕ Е ВЯРНО преди 3 години
Осъдена е на 1 година условно-не отива затвор. Поправете си новината
45
3
 
11
 
! Отговори
Leeeko преди 3 години
Прекаляват май.Що не я обес.т направо.
44
4
 
1
 
! Отговори
Гаро преди 3 години
Сигурно е много сладка,за да я вкарват в затвора!? Там ще бели краставици и царевични кочани...
43
3
 
4
 
! Отговори
Solar Power преди 3 години
До Анонимен 47: Не съм изобщо съгласен с теб. Това,че вируса на нея не и прави нищо изобщо не ме топли. Аз ако имам сърдечни и други проблеми и се опитвам да се пазя по всякакъв начин като дори не излизам освен до магазина ... а тази без маската наплюе без да иска както си диша някой продукт в същия магазин ? Това си е престъпление !!! Същото като това да си болен от СПИН примерно само приносител и да правиш безразборен секс без предпазни средства като дори не увеодмяваш партньора си !!!
42
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
фашисти
41
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 42.Несъразмерност между провинение и степен на наказание - ето ти още един принципен въпрос. Деспотичните санкции пораждат ли Съпротива - ето ти още един принципен въпрос.
40
0
 
3
 
! Отговори
до 28 преди 3 години
Точно като в България са. До 4 клас на училище, от 5 нагоре вкъщи.
39
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 33.Проблемът е не в отношението към мерки, а в отношението към гаври, които гръцкото правителство налага на поданиците си. Дори и управляващите знаят, че маските не предпазват. Но хората трябва да ги носят, защото те са казали, че предпазват. Неподчинението на деспотичната власт наистина е пример за другите, който се наказва публично и строго.
38
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
тези който са я осъдили са осатанизирани
37
11
 
7
 
! Отговори
До: 42 преди 3 години
На жена ти прашките ще сложа, но маска НЕ!!!
36
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ЩерюИма ли нарушение на заповед или нещо подобно, което подлежи на санкция... и е свързано с политиката на държавата и то в извънредно положение... Ти очакваш това да се толерира ли? Въпросът е принципен. Има ли нарушение... има и санкция.
35
9
 
9
 
! Отговори
До 40 преди 3 години
Добре че си ти да ни отвориш очите. Заслужаваш Нобелова награда, ***. До тогава обачи си носи скапаната маска и не се обяснявай много.
34
6
 
9
 
! Отговори
Гост преди 3 години
Ало журналистите *** какво е локдаун?Вие български знаете ли?
33
21
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Маските са НИЩО ПОВЕЧЕ от принудително налагане на ВОЛЯ над хората по земята!!!
32
15
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Медицински фашизъм в действие.
31
16
 
9
 
! Отговори
Щерю преди 3 години
До АнонименДо Щерю- Е-е, добре, като това е мярка, заради която наказват - дават ли аргументи какво помага маската? - Не! Под електронен микроскоп се вижда, че вирусът минава през трислойна маска като през рядка решетка. Каква е тази мярка, която никак не помага? И защо я натрапват в такъв случай като успешно защитно средство?
30
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Чиновник 11.Напротив, точно това ще си мисля, че няма да повторим простотията на гърците, италианците, французите и испанците. Или поне не в такава степен, да затварям показно учител в затвора за една маска, вместо просто да го уволня най-много. Хайде, отивай да се подчиняваш безпрекословно в Гърция, тъкмо по твоите думи по-бързо ще се оправите там.
29
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много хора мъкнат маски ,който не перат нивга само ,за да не ги върнат или пък глобят!