Строги мерки за уикенда в Сърбия, работят аптеки и хранителни стоки

Новозаразените с COVID са 4595, 213 души са на респиратори
13 мар 2021 18:07, Анисия Иванова
8
Строги мерки за уикенда в Сърбия, работят аптеки и хранителни стоки
Снимка: БГНЕС

В Сърбия са в сила строги епидемилогични мерки, които ще важат до 6 часа сутринта в понеделник, съобщават белградските медии.

Ще работят само магазините за хранителни стоки, бензиностанциите и аптеките. Всички останали магазини, ресторанти, кафенета, козметични и фризьорски салони, фитнеси, спортни обекти ще бъдат затворени.

Ще продължат да работят лабораториите, лекарски, стоматологични и ветеринарни кабинети. Мерките влязоха в сила от 21 ч. снощи.

Според последните данни в Сърбия са починали 24 души през последните 24 часа, а общо от началото на епидемията от КОВИД-19 в страната са починали 4644 души, съобщава вестник "Данас".

Новозаразените с коронавирус са 4595, а 213 души в момента са на респиратори.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
3
 
! Отговори
Ганчо Мамуля преди 3 години
Техният Главунчо е много по-зле от нашия
7
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Президент на Сърбия е бившият министър на информацията на Милошевич. Вучич е сръбския Гьобелс - затова жънат небивали успехи по сички линии. Явно го бива да омайва, защото нашия *** им подари газопровод за няколко милиарда.
6
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нали бяха първенци по ваксиниране, защо бройката на заразените набъбва.
5
1
 
8
 
! Отговори
Пловдив преди 3 години
И там увеличението е след ваксинация.Яснооо.
4
0
 
1
 
! Отговори
българин преди 3 години
ПОПРАВКА:Общ брой смъртни случаи в Сърбия: 4694; Брой новозаразени: 4092; Брой починали през последното денонощие: 24; Брой лица на респиратори: 205.Това са официалните данни от сръбския информационен портал за Ковид19.
3
4
 
6
 
! Отговори
Световен Конспиратор преди 3 години
Много по-сложна е системата!Има заговор! Нали виждате, че всички правителства Му се подчиняват!Организирали са куп *** да им прокарват политиката.Така хем има ваксини, хем троловете казват на по-простичките да жне се ваксинират и да измрат.И така хем има ваксини, хем се намалява населението, хем няма виновни.При това - естествено измират по-тъпите и се подобрява качеството на населението.Умно, нали?!
2
4
 
14
 
! Отговори
Православен преди 3 години
Неделя 14 март е православният празник Сирни заговезни.Прекалено случайно започнаха да съвпадат всички ограничения точно с християнските празници навсякъде по света, не само в Сърбия.Но пък хубавата новина е, че който си вярва, си ходи на църква, а който не му се ходи, винаги ще си намери някаква причина.
1
5
 
3
 
! Отговори
Taню преди 3 години
Милите...Веднъж да мине това безумие и ще ида при камарафите да си махаме главата цяла седмица...