Натискът върху "Пирогов"е голям, случаите на COVID-19 са тежки

Болницата е подготвена за нова евентуална четвърта вълна
13 авг 2021 11:05, Ния Христова
186
Натискът върху "Пирогов"е голям, случаите на COVID-19 са тежки
Снимка: БГНЕС
"Натискът към "Пирогов" е по-сериозен, повечето случаи на коронавирус са тежки. В момента се лекуват 36 души при нас, като 6 са в интензивни отделения", каза пред  bTV проф. Иван Поромански, който е директор на УМБАЛСМ "Пирогов".
Още по темата
Той подчерта, че болницата е подготвена за нова евентуална четвърта вълна, както и ако има заболели деца.
 
Проф. Поромански смята, че тежките случаи се дължат на това, че е лято и късно посещават болница. Той съветва хората да си правят тестове, за да хванат инфекцията на време.
 
Директора на спешната болница смята, че е важно хората да се ваксинират и отбеляза, че ваксини има, но желаещите са малко. За фургона, който беше поставен пред "Пирогов", той обясни, че е преместен в три кабинета в медицинския център на болницата заради жегите.
 

186
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
169
2
 
0
 
! Отговори
Недоразбрал преди 3 месеца
Най голямото нещастие за бъгърете е че ваксинирането за Ковида беше един от приоритетите на правителството на ГЕРБ.Сега след като ко му нягите заграбиха властта и си поставиха за цел да изчегъртат постиженията на Борисов и ГЕРБ,то явно в чегъртането влиза и антиваксърска кампания в която са впрегнати всички лентяи,тролове и ска паняци!!Наглостта им стига до там,че твърдят,че едва ли не целия свят играе в някакъв филм на Хичкок и само те са единствените нормалници останали на света??!!Гротеска!!
168
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
ко? не?няма корона, няма вълни, дребно грипче е товамахайте ваксините и да живее мангъркатаp.s. ако Чорбанов пак се гътне, разбира се държавата ще го обгрижва нанови и ще получи най-доброто болнично лечение, че да продължи да обяснява, че опасност и нужда от ваксини нема мога да ви обяснявам колко време изкарах пред болниците миналата година и какво представлява нашето здравеопазване ( ако не си Чорбанов), ама антиваксър на гладен не вярва. Ама споко, него пак ще го лекуват, вас...
167
1
 
7
 
! Отговори
do 168 преди 3 месеца
Защо трябва да бъде усвоено нещо, че се преместили персонала в кабинет а не във фурфоните. Все някои усвоява, имагинерни пари за вас. Искам да ми разясниш как от преместване на кабинет се усвояват пари?
166
4
 
12
 
! Отговори
антиваксър преди 3 месеца
Не отслабна ли този натиск. За 36 болни цял ден на първа страница. Да не говорим, че 6 от 36 няма как да е повечето по никаква математика.
165
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До Demonaz "Хора отнема ви се свободата! Става страшно! Здравен КОМУНИЗЪМ! " - фашизъм, другарю, фашизъм
164
5
 
11
 
! Отговори
Demonaz преди 3 месеца
Хора отнема ви се свободата! Става страшно! Здравен КОМУНИЗЪМ!
163
3
 
2
 
! Отговори
Голяма герб калинка преди 3 месеца
До Кал-Елтъъъп ли си или да?
162
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
"За фургона, който беше поставен пред "Пирогов", той обясни, че е преместен в три кабинета в медицинския център на болницата заради жегите." - брей че голямо постижение. Колко ли са усвоили за него?
161
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
"както и ако има заболели деца" - досега не се ли разболяваха децата, или не са ги приемали?
160
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До Кал-Ел "Никой до сега не е доказал съществуването на вирус. Пиша го 1000 пъти, но не се намери един да ме накара да млъкна. Това което ви рисуват (вирусите са рисувани, други няма) е мъртва клетка, убита от токсините с които ви бонбандират от раждането" Никой не може да накара да млъкне някой, който е решил да пише небивалици в интернет. Отгоре на всичкото си и неграмотен.
159
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Тоя цирк го гледах миналата година. Слабичко, слабичко...
158
14
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Антиваксърите мрат.
157
0
 
4
 
! Отговори
Кал-Ел преди 3 месеца
До 162. да минеш и през психиатър, защото продължаваш с пророчествата.
156
6
 
0
 
! Отговори
До Кал Ел преди 3 месеца
Пожелавам ти да бъдеш все толкова нахъсан и енергичен, но отивам да работя, ти ще си останеш тука, до утре по това време, няма къде да ходиш
155
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Докторите само мрънкат и искат пари.
154
1
 
8
 
! Отговори
Кал-Ел преди 3 месеца
До 159. Имаш нужда от психиатър. Ти започна с предположенията кой какъв е. Моля, продължи. Какво стана, затормози ти се двутактовото мозъче? Извинявай, сега трябва да изядеш много храна и да спиш двойно повече, защото такива като теб само така си връщат малкото енергия която са имали след среща с по разумно същество ...например куче.
153
5
 
1
 
! Отговори
До Кал-Ел преди 3 месеца
Аз от теб нищо не искам, няма какво да ми дадеш в никакъв аспект на живота ми, само ти ми се молиш да пиша неща за теб, странен нарцис, моли се по форумите някой да пише за живота му, помоли майка си да напише 2-3 хубави приказки
152
0
 
8
 
! Отговори
антиваксър преди 3 месеца
До Анонимен 153 Министър Кацаров получава по-малко от бацевите ***. За 36 болни колко лекаря да отидат да помагат?
151
3
 
9
 
! Отговори
Кал-Ел преди 3 месеца
До 156. Ясно, пълзиш и то яко. Направо плуваш под земя. Ако знаеш какво мога да напиша аз за живота ти ... Препоръчвам ти параолимпийски игри за мислители, там ще изпълниш пророчеството "последните ще бъдат първи"
150
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Какво искаш да ти кажем за живота ти, едно НИЩО как се обяснява? Като няма кой друг да разказва неща за живота ти, се молиш по форуми за фантазии, не е останал един човек около теб, който да те е помолил за помощ или да си част от живота му.