Проф. Мутафчийски си постави трета доза ваксина

97% от пациентите в COVID зоните на ВМА не са имунизирани
184
Проф. Мутафчийски си постави трета доза ваксина
Снимка: Facebook

Шефът на ВМА проф. Венцислав Мутафчийски и още 11 негови колеги от ВМА си поставиха трета доза ваксина срещу коронавураса.

„В момента 97% от хоспитализираните с инфекцията пациенти в COVID-зоните на ВМА са неваксинирани“, съобщиха от болницата в социалната мрежа Facebook.

„Надеждата, с която посрещнахме 2021 година се оправда – ваксините на този етап са единственият начин да се защитим от коварното заболяване. Доказано е, че определен период след имунизацията защитата намалява. Затова нямах никакви колебания, както и при „първата игла”, да си поставя и „трета”. Не остана човек, който да не се е „сблъскал” с вируса – лично или чрез свои близки и приятели. Всеки ден виждам колегите си в инфекциозната клиника, които се научихме да разпознаваме по силуетите им. Те забравиха какво е да работят без тежкото защитно облекло. Но в очите им все още се чете надежда, че хората ще си върнат вярата в науката и че заедно ще се спечелим тази война!“, посочват още от ВМА като цитират Мутафчийски.
 


184
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
171
2
 
0
 
! Отговори
Joro преди 4 седмици
Като чета тези коментари и разбирам какво дъно е ударила нацията ни. Заслушено сме на опашката на Европа, по всичко. И там ще си останем с това робско високомерие на простия човек, на който нищо не можеш да му кажеш, защото знае всичко. На малкия пръст не можете да му стъпите на този доктор, но не спирате да лаете по него.
170
1
 
8
 
! Отговори
3.14ТАЩ преди 1 месец
Защо призовават да вярваме на науката? Откога науката е религия? Колко научни института у нас имат апаратура да проверят и потвърдят/отрекат факти и твърдения за ваксините? Всички професори които канят по ТВтата само четат научните публикации и ни обесняват какво писали и кязали на запад. Викат, вижте то на етикета пише съдържанието... айде бе? В бисквити "Катеричка" има ли катеричка? ТОВА Е ВЪПРОС НА НАЦИОНАЛНА СИГУРНОСТ! Ядем и се боцкаме с каквото ни кажат. Японците как ги фанаха в крачка...
169
1
 
10
 
! Отговори
3.14ТАЩ преди 1 месец
Ваксина срещу СПИН не могат да направят 40 години. За 1 година изкараха 10 ваксини за ковид. ???????????????????
168
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Заради тов се преквалифицирах на гробар, защото щели да бъдат камиони с трупове! Излъга! И сега съм във фалит! Трета доза готварска сол - лъжец, съд и затвор, може и директно при бай Ставри!
167
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
направо на системи го сложете.
166
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Интересно е как сестрата държи спринцовката. Към стената ли пръска?
165
0
 
3
 
! Отговори
майтапчийски преди 1 месец
Не само че си сложил, ами и за още питал.
164
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ами не е сигурно, че досега ако не беше сложил първите дози, щеше да е болен, не е хубаво да се прекалява. Аз досега не съм се усетил да го карам, а работех и с Ковид болни. Единствено два дни имах температура, като започнах, но не знам дали съм го изкарала, но все пак съм млада още.
163
3
 
6
 
! Отговори
До ваксър преди 1 месец
Ваксинират се само по новините.Ако си обявят действитените ваксинации и ще им спрат парите от европата
162
10
 
3
 
! Отговори
Ваксър преди 1 месец
Всеки ден по 10 000-12 000 се ваксинират в България! Пукате ли се от яд антиваксъри, че намалявате прогресивно?
161
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Срещу какво??? Махмурлук или простотия.
160
1
 
10
 
! Отговори
Рикиджия Северозапад преди 1 месец
Кво ни го показвате за президент ли го готвите
159
1
 
9
 
! Отговори
Тоа преди 1 месец
Наглец и той се появи пак! Я вън ,демон противен ! Не ти ри е срам бе,ни ти ли е срам ? Като ви е страх от звяра,който ви налага да го правите, изчезнете , дайте на някой който има топки да им си опълчи! Не да обърквате целия народ ..и ние като целия свят подвластен на дявола,така ли бе годжи? Няма да стане! Вие сте си погубили душиците, и на всичката отгоре имате безочието да си показвате Проти.в.ните физиономиѝ по медиѝте! ИСУС ИДВА СКОРО! УСПЕХ !
158
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Кривондел - И теб да те информирам, не че някога ще си направиш труда да прочетеш информацията, щом не си го направил преди да си биеш ваксината, но все пак ей така, за всеки случай. Поинтересувай се от мненията на следните световно известни доктори относно ваксините - д-р Робърт Малоун, д-р Брет Уайнстийн, д-р Герт Ванден Боше. Те знаят със сигурност повече от мен и теб... :)
157
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Кривондел - Разликата е, че ако ти стане нещо от ваксата не можеш да съдиш никой, защото си се подписал, че си запознат с ОЧАКВАНИТЕ НЕЖЕЛАНИ ЛЕКАРСТВЕНИ РЕАКЦИИ. С парацетамола е различно, защото той отдавна вече не е в ЕКСПЕРИМЕНТАЛЕН период. Знаеш ли какво означава "ОЧАКВАНИ НЕЖЕЛАНИ"? Означава, че някой очаква нещо, което е нежелано, а ти си запознат с това! Знаеш ли защо е нужно да се подпишеш и никой в Бг не ваксинира без подпис? Заради чл. 29 т.2 от Конституцията! Хайде със здраве!
156
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
64 починали, които са ваксинирани от 9494 общо починали от Ковид-19 е 0,67%, а не 6%.
155
1
 
1
 
! Отговори
Кривондел преди 1 месец
До 147Починалите ваксинирани са 6 процента от починалите общо. При ваксинирани 20%.
154
1
 
3
 
! Отговори
Кривондел преди 1 месец
До 150Вие чел ли сте листовка на Парацетамол, за да видите вътре какви неща пише? А че може да Ви убие? Всяко използвано от нас лекарство има странични ефекти, които в едно към някакъв брой на хиляди случаи могат да бъдат много сериозни. И все пак човечеството ги употребява. Защото рисковете са неизмеримо по-малко от ползите.
153
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
"Те забравиха какво е да работят без тежкото защитно облекло." - как са забравили? Снимката към статията да не е стара?
152
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Скатава в работно време? Или постоянно си носи униформата?