Шефът на БСП-София си хареса Манолова за кмет

Социалистите търсят кандидат ала Радев за столицата
Обновена: 31 юли 2019 15:47 | 11 юни 2019 09:25, Красимир Ангелов
56
Шефът на БСП-София си хареса Манолова за кмет
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

"Търсим кандидатура за кмет на София извън рамките на БСП, защото София е трудна територия. Категорично бихме подкрепили Мая Манолова", заяви в студиото на "Здравей, България" по Нова телевизия председателят на БСП –София и член на ИБ на БСП Калоян Паргов.

Още по темата
Той все пак уточни, че първоначален разговор с Манолова на този етап не е провеждан, но ако се стигне до нейна номинация ще има разговор в структурите на социалистите.

"Едва ли мога да гадая социологически какво би се случило, но Мая Манолова се доказа като гласът на народа. Няма да е лоша и ролята ѝ като гласа на софиянци, за да можем да променим всичко това, което ни дразни в София", коментира Паргов.

ОмбудсМая не гонила кариера и постове, работи от сърце!

По думите му БСП търсят кандидатура, която да бъде извън рамките на партията. "Видяхме, че моделът Радев успя и в София, търсим нещо подобно", посочи Паргов.

Шефът на столичните социалисти коментира и оставката на лидера на партията Корнелия Нинова.

"Ситуацията, която се създаде, отклонява БСП от поставените ѝ цели. Оставката на Нинова е факт и е подадена. Конгресът се събира, за да я констатира. Дали може да се случи друг сценарии мога само да гадая", посочи той.

"Отправям призив към всички в БСП да се осъзнаят. Нинова с подаването на оставката си хвърли партията в хаос и сега се чудим какво да правим на 16 юни. Никой не искаше нейната оставка по начина, по който тя драматизира с нея", коментира още Паргов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
0
 
1
 
! Отговори
Я па я..! преди 4 години
Бойко да предложи Цецка за кмет на София и веднага печели кандидата на Решетников.
46
0
 
4
 
! Отговори
Съвет преди 4 години
БСП да потърси Виденов и да го покани за кмет на София. Кадърен човек с държавнически замах.Така де !
45
0
 
1
 
! Отговори
Я па я..! преди 4 години
Няма защо да търсите. Решетников ще ви посочи кандидата.
44
0
 
0
 
! Отговори
Нещо ново преди 4 години
От Мая Манолова може да стане добър кмет, но никак не е сигурно дали ще се съгласи да бъде кандидат. София е трудна за управляване, колкото и да се старае, все ще и погодят един такъв ремонт като този на Графа, и върви се оправяй после.
43
0
 
2
 
! Отговори
Паргов, преди 4 години
Кметица- другата Пандора- Йончева!Тя като успокоено бебе с биберон( голямата заплата , приятна обстановка- не бивша СОЦСТРАНА!и спокойна за бъдещето си) вече ИЗЧЕЗНА! Но проклетията й- не може да се забрави...
42
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Оппаааа,гербаджиите ревнаха.Май се изплашиха от тази възможност.Тоя път кое ли магаре ще изправеят срещу Манолова,ако се кандидатира?
41
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мая Манолова би била добър кмет.Фъндъкова не става за нищо.
40
4
 
7
 
! Отговори
Хахахааааа. преди 4 години
Не ни стига една "госпожа Лъжа" , аМида си туриме и "Мая-костинбродската Мента"..... хахахааааа...Айде, мерси .... Немаме нужда!!!!!
39
2
 
3
 
! Отговори
Реалист преди 4 години
До оставка. Абсолютни глу.пости си написал. Сигурно така си поствал и за евроизборите, нали? И какво стана?
38
1
 
4
 
! Отговори
Байфидан преди 4 години
До пена. Кого се опитваш да баламосваш ***, Пено. Ти си червена отвсякъде и винаги си гласувала за комунистите. Не с тези селски номера.
37
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 25Става за келнерка в крайпътно кафене, стига да не е много луксозно!
36
3
 
6
 
! Отговори
Сф преди 4 години
ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ЧОВЕК, РОДЕН В СОФИЯ !Стига вече с тези стари, изтъркани номера от времето на соца - да им сложим един кмет от провинцията, та да им дадем да разберат на тези софиянци. ще ни продават пинизи, а?Стига вече ни натрапваха като еталон провинциалната комплексарщина!
35
2
 
7
 
! Отговори
ВЕК преди 4 години
По приказките ще ги познаете....:))) или по делата беше??:)))) Няма спор, че са на 1-во място по приказки от хиляда и една нощ!!! По едно време се появи конкуренция по приказките за 800 дни..:))) но не издържаха много, защото я нямат тази школа, която са я минали...Нинова, Йончева, Манолова и др. другарки!!!Манолова ако се справи с топлофикация (не само да отчита няква дейност)..ще спечели веднага София!!!
34
4
 
10
 
! Отговори
Луд преди 4 години
Да припомним-Мая костинбродската, сестра Галева, бившето острие за мръссни поръчки на БСП, изведнъж почнала много работа да върши като обуТсман. Ако синя София я избере за кмет, значи с.лтаците вече преобладават видимо.
33
3
 
5
 
! Отговори
скрита лимонка преди 4 години
СКРИТАТА КАНДИДАТУРА НА БОРИСОВ, ПОРЕДНАТА "СПАСИТЕЛКА" И СПЕЦИАЛИСТКА ПО ПУНТА МАРА! ДА СИ ПРИПОМНИМ ВСИЧКИТЕ И "ПРИНОСИ" - ОТ АФЕРАТА "КОСТИНБРОД" ДО ИЗБОРНИЯ КОДЕКС И БРАТЯ ГАЛЕВИ! СТИГА СА НИ ПРОБУТВАЛИ ЕДНИ И СЪЩИ "ТЕХНИ"! А И ЩОМ БСП Я ПОДКРЕПЯ....ТО СИ Е ЯСНО ОТСЕГА!
32
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Само много неадекватен човек може да си фантазира че бсп може да спечели нещо в София
31
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Така ще се гласува за личност, а не за партия. Като че ли мина времето, когато хората гласуваха за партията, без да гледат кого издига, само заради партийните си предпочитания. Последният път, когато ГЕРБ разчиташе, че по този начин ще гласуват за ГЕРБ за да изберат дори магаре (в случая Цачева), останаха жестоко разочаровани.
30
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Pisnizata oartiez bkp mijov go napravete kmet ili velikia selenfur komunjagata gergov dvamata sa duper pijat pluskat i brojat milioni ot bg narod tap pirinski da im stane sekretarka masnik po vs vreme s usa grajdansko paspor4e pri jivkov ok pri drugara bkp boiko metodiev boridov ok jeki jivkova kasa boiko mnogo se e u4il ot djado toscho sa tova e stanal milioner i bratov4et mu kaschta da milioni v ispania bisnesi kolperazii evala na selendurite ot bankja bratov4. jal boi no stanal milioner ot b
29
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Необходим е човек, който е много навътре в проблемите на строителството - Цветанов.
28
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ГЕРБ ще контрира и ще издигне кандидатурата на Цецка Цачева за майка на столичани.