Борисов: Разхождаш се по Орлов мост и говориш за върховенство на закона?

Нормално е ГЕРБ да поомръзне, но няма по-добро, смята той
25 окт 2019 09:17, Александър Попов
323
Борисов: Разхождаш се по Орлов мост и говориш за върховенство на закона?
Снимка: Dnes.bg

Бойко Борисов коментира блокадата на Орлов мост, която буквално парализира вчера столицата, а движението бе пуснато тази сутрин.

"Не може да се разхождаш по Орлов мост и да говориш за върховенство на закона. Има 2 милиона души, които не са съгласни с това. Осигурили са им трасе, за да стигнат до президентството, където да си протестират", каза премиерът пред Нова тв. Такава демонстрация се очаква в петъчния ден, когато държавният глава Румен Радев може да подпише указа за назначаването на Гешев.

Избраха го! Иван Гешев е новият главен прокурор

По думите му, ако са били издигнали и друг кандидат за нов главен прокурор, освен Гешев, е щяло да бъде лицемерно.

"Обществото щеше ли да вярва на партиен кандидат?", попита Борисов. Той бе категоричен, че не е искал да посочва човек, на когото няма доверие.

Още по темата
На финала на предизборната кампания за местни избори, Борисов я определи като "най-евтината".

"Похарчили сме толкова, колкото законът позволява – в рамките на субсидията и по банков път. Дарения не приемаме и не сме приемали", каза премиерът. Той каза още, че до момента в рамките на кампанията преди местния вот не е чул лъжа, която силно да го е засегнала.

Борисов отхвърли възможността кандидатът на ГЕРБ за кмет на София – Йорданка Фандъкова, да не стигне до евентуален балотаж, но на много места ще има втори тур.

"Това е демокрация. Това е хубаво, защото пък на много места е и ГЕРБ. И освен видимите резултати, които са безспорни – в партията има и хора, с които се разделяме. С едни се разделих, с други предстои да се разделя", заяви Бойко Борисов и допълни, че Цветан Цветанов не пречи на местните структури по места.

Премиерът заяви категорично, че ТЕЦ Варна не е пример за обвързаност между ГЕРБ и ДПС.

"Каква е тази обвързаност? Става дума за енергетиката. Нека всеки си гледа работата".

Той заяви, че за него най-важно е ГЕРБ да е първа политическа сила и след местните избори. Партията му обаче ще действа безкомпромисно към кметовете, "действащи като дерибеи", и даде пример с градоначалника на Ямбол.

Лидерът на ГЕРБ призна, че може да има и умора в обществото от неговата партия.

"Нормално е да омръзнем. Но това е като собствена жена или мъж – омръзва ти за момент, но после си казваш: "По-добро от това няма".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


323
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
142
3
 
13
 
! Отговори
само питам преди 4 години
Бойко : "Нормално е да омръзнем. Но това е като собствена жена или мъж омръзва ти за момент, но после си казваш: "По-добро от това няма".****А защо тогава се разведе,а не остана с жена си като казваш "По-добро от това няма"?
141
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абе тавариш пожар какво направи за 10 години управление. Я погледни цените в магазините и на горивата. Едно пазаруване ни излиза по най икономичният начин над 30 лв. Без нищо съществено да сме купили. 30 дни по 30 лв 900 лв. А само храната ли е а боси и голи ли да ходим. Ами ток парно вода ами за децата дрехи учебници. Идват ми едни нецензурни думи по адрес на родата ти но ще се въздържа. Най добрее да те оставим Бог да те съди. При него няма милост. Строг е но справедлив и много Боли.
140
7
 
9
 
! Отговори
ГЕРБ=ДПС преди 4 години
В тая оплетена от пипалата на мафията държава "Демократична България" е единственият глас на будната гражданска съвест
139
6
 
18
 
! Отговори
наблюдател преди 4 години
Народе, пак ще спечели тоя пожарникар, протоколите от изборите в неделя вече са написани и готови....държава, служители, прокуратура всичко е купено! Фандъкова е с пожизнен мандат....а ние седим пред лаптопите и ръсим мозък
138
4
 
9
 
! Отговори
hf преди 4 години
До ахххаКакъв Радан? Казвам, че докато хората не проумеят, че е важна единствено властта, никога няма да се оправим. Затова е важно на кого даваш тая власт. И докато гласуваш за Боко, "щото поне прави магистрали за разлика от комунистите", никога нищо добро няма да стане. Ако толкова те интересува, ще гласувам за този, който има най-голям шанс да махне Боко от властта. Засега това е БСП - хубави-лоши, не ми интересува. Искам на тоя да не му гледам мутрата повече.
137
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абе тоя за чии е тръгнал по телевизиите,а не си гледа държавата че всичко е станало пълна отврат!
136
7
 
14
 
! Отговори
един българин преди 4 години
Бойко, като се показваш всеки ден по телевизията, във вестника, направо му втръсва на човек да те гледа! Онзи ден те сънувах,сънувах,че си дошъл с двама полицаи да търсиш някаква дрога и си мислише,че съм я скрил в ***. Оглежда,оглежда тоалетната, размонтира казанче за вода да я търсиш,нищо не откри и ми каза:,, Ще идваме,докато намерим белия прах, сега слагай суджука на масата,че аз и момчетата сме гладни".
135
4
 
6
 
! Отговори
аххха преди 4 години
До hf 140ЧАКАЙ ДА СЕ ПОСМЕЯ МАЛКО...ИСКАШ ДА ДАЕМ ВЛАСТТА НА РАДАНЧО, НАЛИ? АМА, ВЯРНО? ТИ НОРМАЛЕН ЛИ СИ?
134
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
УМНИ И КРАСИВИ СРЕЩУ ДЪРТИ ДС УРОДЛИВИ.
133
7
 
5
 
! Отговори
не е вярно! преди 4 години
До Анонимен 138Аз съм герберче, което преди 30 години и повече..КОМУНИСТИТЕ ИЗГОНИХА ОТ БЪЛГАРИЯ, умникооо!Явно си много млад за да си запознат преди 30 години по каква причина написнахме масово България.
132
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това явно е новата мантра - "нормалните хора това не ги интересува".Добре, кой е избиран на висши държавни длъжности не ги интересува, кой ограби КТБ не ги интересува, зависимостите партии-бизнес не ги интересуват... Какво всъщност ги интересува т.нар. "нормални хора" - да работят, да ядат, да ги стрижат с данъци и да си траят? Так аизлиза май.
131
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На така наречения контрапротест едни не знаеха за какво са там,а други се криеха от камерите от срам,че са се продали за жълти стотинки.
130
5
 
5
 
! Отговори
не сме луди преди 4 години
До Анонимен 139Да дадем властта на останалата *** от гладни вълци!
129
6
 
29
 
! Отговори
hf преди 4 години
Кви комунисти ви гонят? Реалността е, че Боко 10г. си прави каквото иска и *** майката на държавата, а вие спорите за некви комунисти! Тридесет години минаха, а вие още дъвчите някакви глупости. Комунизмът е идеология, която няма нищо общо със света, в който живеем днес. Важни са единствено властта и парите и докато в главите ви са само комунисти, агенти на ДС и тем подобни, Боко обезлюди държавата и съсипа нормалните устои на държавата, а нещата се решават с СМС, а вие още обиждате на комунист.
128
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тодор Живков 2 си мисли,че и него ще търпим 30 години.Даже ни светва кога сам ще си подаде оставката.Като построи магистрала "Хемус".А дотогава еврофондовете ще секнат и ще ни останат само заемите.С тях друг да се оправя.Елементарно Уотсън.Няма да ти се получи.
127
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"умните и красивите" ?То точно "умните и красивите" веднага след това разбраха за какво става въпрос и как са били употребени и си вдигнаха багажа оттука. Останаха главно феновете на стабилността по герберски.
126
5
 
4
 
! Отговори
ахахха преди 4 години
До Анонимен 133Може, може, нарича се "протест". И не си виждал много от него, затова не знаеш, но нещата скоро ще се променят. МУТРА проста. --------------------Драги мой, когато излиза на яве безсилето в устата ви влизат само нецезурни епитети. Има причина! Казва се импотентност! Ти иначе си вярвай, де. Тук всеки драска каквото му падне.
125
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Само по снимката си личи какъв неадекватен *** и то с много умствени, речеви и поведенчески дефицити. И това продажно същество с изцяло криминално минало изпълнява чужди поръчки да унищожи народ и държава....
124
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ЩО ЗА ПРИМЕР? НОСТАЛГИЯ ЛИ ТЕ ГОНИ? ТЕБ ДА НЕ ТИ Е МЪЧНО ЗА ОРЕХА?Хич не ми е мъчно, просто ме кефи двойният му стандарт Като малко дете е - за него може, срещу него - не.
123
3
 
10
 
! Отговори
Дядо Петър преди 4 години
Когато платените ти агитки дни наред тероризираха нещастната ни Столица с тъпани и гайди, къде беше законът бе, .