Манолова няма да прави партия, ще създава гражданска инициатива

Категорично ще иска касиране на изборите в София
6 ное 2019 11:10,
173
Манолова няма да прави партия, ще създава гражданска инициатива
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

"Няма да правя партиен проект", заяви бившият омбудсман Мая Манолова пред bTV. Въпреки това тя не иска да разпръсква гражданската енергия, акумулирана на изборите и "очакването от гражданите да не спирам да дишам във врата на властта", затова ще създаде "гражданска инициатива върху основата на основните демократични ценности", която да се бори  за честни избори и основните свободи на гражданите.

"Доволна съм от изборите и съм удовлетворена. Видяхме страха на властта и как работи машината за фалшификации и манипулации. Победиха ни с много малко", каза Манолова, която загуби на балотажа за кметското място в София от Йорданка Фандъкова.

Още по темата
Тя е категорична, че ще иска касиране на изборите и ще подаде жалбата в законовия срок, а в момента нейният екип анализира изборните протоколи.

"Ще докажем в съда несъответствие между изборните протоколи и тези, които са публикувани. Пликовете с протоколите бяха отваряни от сътрудници на комисията, които са вписвали и дописвали", твърди Манолова.

Според нея сред нарушенията е наличието на празни протоколи, попълвани по думите й в полза на ГЕРБ впоследствие.

"Най-важният знак и послание на тези избори е, че едноличната власт може да бъде победена", смята Мая Манолова, която благодари за подкрепата на всички граждани и политически сили.

"Благодаря на тези, които гласуваха за мен, въпреки че не ме харесват", каза Манолова, която смята, че е налице обединение на всички демократично мислещи граждани, макар и с различни политически убеждения, което тя определи като мост и подаване на ръка между леви и десни.

Самата тя обаче отказа да разкрие за коя листа с общински съветници е глаувала, като заяви, че е подкрепила тази, която е предлагала промяна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


173
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
68
3
 
5
 
! Отговори
до 61 преди 4 години
Много са ти криви сметките за топлофикация. Топлофикация си иска сумата за подадената топлоенергия от сградата от общия топломер в абонатната станция. Всички останали гяволии които си правите по блоковете са си за ваша сметка, и са на сметката на почтеността на обитателите в нея. Така че, не обвинявай *** топлофикация. Или си смени сградата като не ти харесва, но това са правилата. Харесвал си соца, това е, там така беше. Сега нещата са други. Както и да говориш популистки нещата са така.
67
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
тая защо не си намери истинска работа?
66
2
 
1
 
! Отговори
F5 преди 4 години
Магнитът е за нападение, не за защита, народе , размагнитвай се с фолио и графит на токоизолирани повърхности, и в жилищата ви влизат и поодменят, пускат намагнитен въздух, най-сигурно си вземете гумени обувки или чехли и освен наоколо и във джобовете си носете фолио и графит, колкото се може в по-големи количества! Толкова много мизерии ни въртят с тези магнити, не е истина просто, не само че ни следят..
65
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Искаме още ремонти на ремонта, на ремонта на ремонта. Мая не може да стигне рекорда на Фандъка. Ще ремонтира всичко и какво ще гепи герб и фирмите около тях.
64
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Номера на китайката с Радев не мина при Мая Общата !
63
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това не знам как се нарича, да не виждаш и да не осъзнаваш какво ти е нивото??? Не знам кой от приближените я пързаля така. Какво е това възпитание на тази жена?
62
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хамелеонщината на Манолова ще я погуби !Хората вече са я дамгосали като червена мафиотка, като дезертирал Омбутсман и като провален кандидат кмет.Сега щяла да прави движение за рециклиране на изпортени политически *** и русофилски шпиони.
61
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 65. Можеше да помогне, ако беше премахнала Сградната инсталация на топлофикация.Защото някой никога не са имали. Така е построена сградата. Но дружеството знае, не знае си им тегли от сметките. Защото им идва благо - благо
60
2
 
2
 
! Отговори
F5 преди 4 години
И изобщо да се прави, че открива много вируси, те самите антивирусни ви пълнят с вируси компютъра, по -късно ги активират тези вируси, при инсталация на антивирусна и последваща унинсталация става много лошо, точно при унинсталация си отмъщават и активират всички вируси, които те самите са натъпкали в компютъра ви.
59
1
 
13
 
! Отговори
Дринцолов преди 4 години
Получи си го най-накрая Мая.
58
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сестра галева да върне парите сойно взе от КТБ. Може и денонощно да работи и с двата крака нагоре но да върне милиона.
57
5
 
0
 
! Отговори
F5 преди 4 години
Но може би на вас от днеса и изобщо на всички пишещи им трябва преди всичко качествен firewall, не знам кой е най-качественият, тия антивирусни ги заебббете, точно те ви пълнят компютрите с вируси ако не купувате най-новата версия!
56
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мая като омбудсман помогна на много хора. Жалко, че се отказа.
55
3
 
1
 
! Отговори
F5 преди 4 години
До днес.бг , правят някакви хакове, мишката се цъка, превърта се надолу екрана, езиците се сменят на някои букви при някои браузъри и други.. Въпросът ми е, нашите компютри ли хакват или през вас стават тези хакове, и да е през вас, не сте виновни вие, просто сте прекалено огромна мишена, но ако зависи от вас, и е лесно, направете нещо, моля..
54
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Освен да прави костинбродски циркове, да ръси лъжи и да прави поправки ала поправката Ванко 1, сестра Галева друго не може.
53
5
 
20
 
! Отговори
аххааххааха преди 4 години
Мая щангата и за кмет нямаше да се кандидатира!Смях в залата, Майчееееееее! Аре, сега у първа глуха...със чалгаджията Слави сте си лика прилика да се съберете!
52
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Луд умора нема,само се поти.Та и ИзбеГалева така.Много Болен Сидеровци,Учиндолци и Барековци станаха...политиканския клон ще се счупи.Отдавна е напукан.Нареклите се "политици" у нас само предизвикват погнуса у хората все повече.
51
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 47Че то първо Мая Общата трябва да накажат за купуване на гласове !Червената крадла вика, дръжте крадеца !
50
2
 
10
 
! Отговори
Паисий преди 4 години
До Анонимен 46Ремонт на бул. България не е правен от повече от 30 години.А във всеки малък и среден град веднага си личи направените инвестиции: санирани блокове, ремонтирани улици и площаи и т.нНе може на бялото да се казва винаги, че не е такова защото не ни изнася!
49
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Гласувах за Фандъкова, защото ГЕРБ крадат много и безогледно, но БСП крадат ВСИЧКО. Просто много хора като мен избраха по-малкото зло. Мая казва, че видяла "как работи машината за фалшификации и манипулации" - ами че тя този учебник го е писала!