Паркираш като идиот? Ето и наказанието!

Вижте някои крайни граждански "санкции" срещу неправилното паркиране
19 яну 2015 15:00, Красимир Ангелов
48

Снимка: Reddit

В забързаното ежедневие често ставаме свидетели на безобразното паркиране от страна на някои шофьори. Дали поради липсата на места, дали заради липсата на опит, или заради недоглеждане, или краен непукизъм, някои водачи паркират така, сякаш за първи път сядат зад волана.

Обикновено в такива случаи се намесват "паяците" или някой колега шофьор с будна съвест, който, особено в нашата държава, вдига предупредително чистачките на автомобила.

В следващата галерия обаче ще ви покажем някои доста по-крайни граждански "санкции“ на неправилното и дразнещо паркиране. Вижте ги в следващата галерия, а още подобни снимки може да намерите тук!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
1
 
1
 
! Отговори
Браво! преди 9 години
Снимка номер 13 е истината!Само така!
39
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Достатъчно е просто да опреш някоя тухла или камък на предния прозорец, обикновено бързо схващат посланието.
38
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Я стига сте се правили бе - страх го бил българинът. Ми нали ще ти налети на бой задникът, дето е спрял като ***, че после и жалба в РПУ ще пусне да ти губят времето и да те регистрират, че си "повредил" чуждо имущество. И накрая няма и да го глобят за неправилно паркиране, щото нямало свидетели - всички много бързате вместо да помогнете.К'во у тая държава функционира изобщо?
37
5
 
0
 
! Отговори
-- преди 9 години
Ох Боже... И под статията спецове - бременните имали били право да карат без колан - това последно е било вярно през шейсе-и-големата-зима...
36
1
 
2
 
! Отговори
Пожарникар преди 9 години
ХАХАХА, баварецът с маркуча през избушения джам обира точките!!! :-DDDDDD
35
3
 
17
 
! Отговори
НАПРОТИВ!! преди 9 години
ВИДЯ ЛИ "МАЗНА" КОЛА ПАРКИРАЛА НА ТРОТОАРА ВЕДНАГА МИНАВАМ С ОТВЕРКАТА - ДВУСТРАННО! АКО ***-ШОФЬОР Е НАБЛИЗО ГО ШАМАРОСВАМ - ПАК ДВУСТРАННО!
34
1
 
22
 
! Отговори
До борко 32 преди 9 години
Я кажи къде паркираш умрелцедеса си - да видиш какъв убавец ще стане!
33
4
 
4
 
! Отговори
до 35 преди 9 години
33 се е обосновал достатъчно ясно и за да не го разбираш и го нападаш означава,че или ти си недоспал или недоспала или тъпо парче с което не трябва да се спори а да се бие по главата проста
32
4
 
2
 
! Отговори
до 35 преди 9 години
35 се е обосновал достатъчно ясно и за да не го разбираш и го нападаш означава,че или ти си недоспал или недоспала или тъпо парче с което не трябва да се спори а да се бие по главата проста
31
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
много се правите на отворени ама като видите дулото на пищова бегате кат маймуни по паркинги и улици ***, ела да ме плеснешщ един на мен да видиш как ще те превърна в топка пищяща кайма ***, дето се отваряш на дъртаците п о паркингите, *** селски чалгаджия, многосте отворени тернирали понапомпали и станали дис селски тарикати
30
6
 
9
 
! Отговори
До 33 преди 9 години
Бременните имат право да шофират без колан. Прочети малко преди да пишеш.Що да и забранят да кара? Да не би да е по-удобно за една бременна да ходи с градският транспорт вместо с колата си? И ти си недоспал още.
29
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До БоркоНаркотици ползваш ли?
28
9
 
12
 
! Отговори
Сократис преди 9 години
Прочетох в новинарски сайт предложение бременните да паркират на местата за инвалиди.Странно каква е тази лицемерна загриженост към бременните шофьори и защо ако са толкова загрижени за тях властите не им забранят изобщо да шофират?Една бременна жена която управлява автомобил носи непредвидим риск за детето което носи и не трябва шофира кола и дори когато само се вози в нея трябва да е на задната седалка както е прието при пътуване на деца.А също така и колана е противопоказен при бременни жени
27
60
 
4
 
! Отговори
Борко преди 9 години
Оня ден трябваше да си закарам приятелката до мола и тъкмо слизаме до колата и гледам един дърт пърдухал си паркирал ръждивата бричка зад мерджана ми и слиза . Като му изгърмях един шамар зад врата да видиш как си разкара консервата , хубаво че беше моята да ме спре , щото както бях полудял незнам какво щеше да стане .
26
1
 
18
 
! Отговори
принцип! преди 9 години
Хора, не може да правите живота на някого по-труден, за да стане Вашия по-лесен!Не може!Майки, инвалиди, дебели, възрастни... Хора всякакви, всеки със своите проблеми. Не може, не е допустимо да прехвърляте проблемите си на някой непознат! Още повече, ако този непознат не знае за Вашите проблеми!Ако Ви е виновна Общината, обърнете се към Общината! Ако не Ви чува Общината, съберете подписи. Направете митинг, нещо! Аз ще съм с Вас!Но не може просто тайно да подхвърлите проблема си другиму!
25
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Всички снимки са направени в САЩ, очевидно навсякаде е пълно с ***, но виждаме как хората там , се борят с несправедливоста усмивайки шофьорите на тези коли. Това липсва в Българина смелост. Всички сме се свили като мишки ако някоя мазна кола е паркирала на тротоара!
24
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
25, точно така е и за дебелите хора, да!Не ги знам майките с децата, аз не съм бил майка, но ние, пълните хора, имаме права! Нал' тъй?
23
2
 
13
 
! Отговори
до 22 преди 9 години
Когато паркираш като ***, с това по никакъв начин, никому не показваш, че искаш да се опазва имущество!Когато паркираш като ***, единственото, което показваш на всички наоколо, е, че си ***!
22
1
 
6
 
! Отговори
бай Тъпчо преди 9 години
Ееее ама таз боклужийска кола що само с два казана бе-един отпреде ,друг отзаде и само гид-гел прай бендзин да хаби ама сигур и вътре *** сбира та да не прай само тигели на ветъра де,то сигур са некои нова марка та в нашто село още не са дошли та си сбираме боклукат с каруците още...
21
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 21 и 18. На някой молове паркингите са тесни и понеже сме в България, все още няма места за майки с деца и бременни на всякъде.Интересно как вадиш детето или някакъв по-обемен багаж от колата, особено някоя двувратка със дълги врати.Няма лошо да се спира на 2 места когато наистина е нужно, лошо е да се спира по диагонал като селянин на едно място и половина. Или да спираш на сантиметри от някой, да не може да си влезе в колата после...