Безупречна кожа - каква е тайната на Зендая?

Актрисата разкрива рутинната си грижа
9
Безупречна кожа - каква е тайната на Зендая?
БГНЕС

Зендая е име, което чуваме и виждаме все по-често в ежедневието си. Младата актриса покори сърцата на зрителите още с ранните си роли на големия екран, но сега затвърди таланта си с въплъщението си в Ру от сериала „Еуфория“. Зендая печели две награди „Еми“ за играта си, като сега се говори, че ще получава и по 1 милион долара на епизод за третия сезон.

Освен че е впечатляваща на големия и малкия екран, актрисата си печели слава и като една от най-красивите и стилни дами в Холивуд. Често е тема №1 на светски събития, благодарение на безупречния си стил, носенето на винтидж тоалети и блестящия си грим. В социалните мрежи пък Зендая печели последовател след последовател заради непринуденото си държание и споделянето на снимки в естествена светлина, когато тежкият грим вече е напълно свален.
 
И докато някои звезди използват филтри, за да изглеждат по-добре, то Зендая няма нужда от подобни неща. Кожата ѝ блести дори без изкуствени подобрения, като голяма част от феновете винаги молят актрисата да сподели своите тайни за красота. До момента молбите им остават без отговор от актрисата, но пък завесата бе леко вдигната от нейния козметик Джуми Сонг, която се грижи за кожата и на Лейди Гага. Тя споделя шест трика, които Зендая следва, за да бъде винаги с блестящо и красиво лице.
 
Тайните на Зендая за безупречна кожа
 
1. Обръща внимание на челюстта
 
Ако има едно място, което никога не трябва да пропускате при масаж, това е по линията на челюстта – особено по дъвкателните мускули, които минават от двете ѝ страни. Дъвкателният мускул е най-силният мускул в тялото и се използва постоянно за дъвчене, говорене и стискане, така че почти винаги е в стегнато състояние. Той също така е път към лимфната дренажна система, лицевите нерви и капиляри, така че трябва да сте сигурни, че мускулът е гъвкав, за да поддържате тези системи лесноподвижни. Когато дъвкателният мускул е отпуснат, той изцяло променя всичко по лицето. Може да облекчи както лицевото напрежение, така и главоболието, и болките във врата.
 
2. Използвайте ръцете, а не инструменти за масаж
 

Награди „Еми“: Зендая и Ли Джънг-дже с исторически победи

Дебют като никой друг – Зендая на корицата на италианския Vogue

Лицевите масажи всъщност не са свързани толкова с техниката или колко перфектно и силно натискате определена област – най-важното е да установите връзка със себе си. Ако обичате да си правите масажи у дома, може да използвате инструменти като гуа ша или ролер, но най-добрите ефекти ще постигнете със собствените си ръце. Пръстите ви имат сензорна памет, каквато нито един от тези инструменти не притежава. Докосвайки кожата си, ще разберете как лицето ви носи напрежение и как текстурата му е по-различна всеки ден, така че може да манипулирате мускулите си, за да облекчите това напрежение и да създадете здравословна връзка с кожата си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
3
 
2
 
! Отговори
Йори преди 1 година
Тайната е в това, че бая й се източват с бяло семе, а тя го размазва по кожата си!
4
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тайната е чорайбе по няколко пъти дневно.
3
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Момата е на 26, напълно нормално да е с млада и свежа кожа, няма никакви тайни.
2
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тайната е че е на 25. Да почака 10-15 години и тогава ми говорете за идеални кожи. А пък и дайте я без грим да я видим де. Кой знае какво плашило е без тия тонове грим
1
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бе ако дойдещ у наше село такава мотика ще ти дам у ръцете за всеки ден, че няма се сетиш за кожата. Ставане в 5, лягане в 20. На крака.