Според зодията: Кои приемат емоционалния багаж на своя любим?

Te приемат емоционалния багаж на своя любим
25 май 2023 21:24, Екип на Tialoto.bg
11
Според зодията: Кои приемат емоционалния багаж на своя любим?
IStockphoto
Някои зодиакални знаци не се колебаят да приемат с цялото си сърце половинките си заедно с емоционалния багаж, който може би те носят. Когато става въпрос за нови взаимоотношения, хората често представят най-нематериалните си активи на масата, например тяхната интелигентност, нежност, остроумие и оптимизъм. Но същите тези хора също може би носят някакъв емоционален товар на база на предишния си живот (любовни разочарования, провали, тежки житейски уроци и др.). Дори хора, които изглеждат без видими проблеми, имат фобии и спомени за болезнени моменти, с които са се сблъскали в живота си. Тези случки са оставили белези, които заздравяват с години. И докато някои хора бягат само при вида на уязвимостта в другия човек, то много зодиакални знаци сърдечно приемат емоционалния багаж на своя любим.

Погледнете кои са те:
 
Телец
 
Дори ако Телецът не може да разбере или знае източника на емоционален багаж на половинката си, той го приема, защото я обича. Телецът е наясно, че емоционалният товар на неговия партньор се базира на неговите минали връзки и за това са отговорни хората, които са разбили сърцето му. Човекът от тази земна зодия разбира, че неговият партньор е бил силно наранен от минали предателства и изневери и му съчувства. Следователно Телецът не съди половинката си, а вярва че времето и обичта ще я излекуват. Телецът прави всичко възможно да възприеме проблемите на своя любим и то внимателно, постепенно и търпеливо, до заздравяване на раните.
 

Кои са трите зодии, които са най-големи егоисти?

Нула внимание: Кои са зодиите, които са скарани с романтиката?

4 зодии, които най-често възобновяват стари приятелства

Рак
 
Този воден знак знае, че дори и да познават някого от много дълго време, той може да не разбира напълно обстоятелствата, които са го оформили като личност. Ракът подозира, че дръпнатото поведение на партньора му може да се дължи понякога на всичките му неуспехи, загуби и лоши житейски избори. Хората обикновено се радват на успеха, така че когато някой се провали, това ги наранява дълбоко. Раците се опитват да разберат, че тяхната половинка може да носи пораженията със себе си дълго време, ако не й бъде дадена възможност за втори шанс и изкупление. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Какво по-хубаво.
6
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Зодия "Хитруша" - тя ще се прави, че самоотвержено приема новото си гадже или съпруга си младоженец заедно с целия му дотогавашен емоционален багаж. Но всъщност изгаря от любопитство да научи всичко за миналото му, включително и за емоциите, които е изпитвал. После ловко ще използва тази информация, за да го манипулира така, както на нея й е изгодно. Това не означава, че ще бъде лоша съпруга и майка. Просто е много хитра и желае тя да дирижира връзката.
5
0
 
1
 
! Отговори
Никакви преди 10 месеца
Ни зеле ни нищо
4
0
 
0
 
! Отговори
Тука преди 10 месеца
Не е и
3
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До Анонимен 3 ___ Въпросът е кой би те приел с този твой товар - хем вмирисано зеле, хем емоционален срив поради осъзнаването на този факт. Предлагам да направим тук едно допитване кой/коя би те приела заедно с вмирисаното зеле и с депресията, която предизвиква у теб тази битова несгода, с която ти обаче упорито отказваш да се разделиш.
2
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Наздраве!
1
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Според зодията: какви простотии ще прочетете за себе си?