Често изпускате предмети? Ето как се тълкува това

Изпускането на чуплив предмет е момент, над който нямаме контрол
20 апр 2024 12:51, Михаела Лазарова
11
Често изпускате предмети? Ето как се тълкува това
Снимка: Istock

На всеки му се случва понякога да изпусне предмет, който да се счупи или повреди. Но има периоди, в които подобни ситуации се случват почти ежедневно или пък няколко пъти в рамките на деня. Няма как да не се питаме какво става, на какво се дължи това неволно често изпускане? Има някои интересни предположения и суеверия, които може да провокират любопитството ви.

Трябва да изоставите тъгата и разочарованието

Ако напоследък се улавяте, че изпускате предмети, чупите неволно вещи и успоредно на това усещате раздразнение, гняв, тъга, може би е време да се замислите какво се случва с вас. Много е възможно емоционалното ви състояние да не е достатъчно стабилно и уравновесено, и това да подсилва непохватността ви. Може би това е начинът на вселената да ви каже, че е време да си обърнете внимание и да се фокусирате върху емоциите си.

На грешната пътека сте

Изпускането и чупенето на предмети може да има послание, че не сте на правилния път в живота. Може би е знак да се огледате какво се случва в живота ви и да направите пауза. Обмислете какво искате и дали това, което се случва напоследък отговаря на желанията ви. Бъдете искрени със себе си и съкровените си желания.

Помислете за решенията, които сте взимали в последно време. Дали има нещо, което ви притеснява и ви разколебава? Може би сте направили нещо, за което не се чувствате съвсем добре. Останете насаме със себе си и направете равносметка.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още по темата: успехкъсметсуеверия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
2
 
! Отговори
Пропуснали са - преди 1 месец
Ако човекът е вече доста възрастен, може ръцете му да са започнали да треперят или пръстите му да са поразени от артрит. Относно пийналите веселяци изобщо не коментирам, те изпускат какво ли не дори когато са още млади и здрави.
9
0
 
2
 
! Отговори
И още нещо преди 1 месец
Нямаш много време и домакинствайки или сервирайки, награбваш в двете си ръце повече неща, отколкото можеш стабилно да задържиш. И понякога нещо се изплъзва. Неприятно е, когато това нещо е яйце или предмет, направен от стъкло, а подът на кухнята ти е облицован с гранитогрес или теракота, вместо с традиционния ленолеум.
8
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Означава, че има кой да й ги купува.
7
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Oznachava ce na taya ste i kacem praskite na vrata celuvki taya na snimakata
6
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
може ли хем серизони неща, хем таквиз ГЛУПОСТИ да пишете ???
5
4
 
5
 
! Отговори
Реконтра преди 1 месец
...а може би тълкуванието е, че просто сте изкарали ковид няколко пъти...
4
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До АнонименЗНАЧИ СИ НА ПРАВИЛНИЯ ПЪТ :)))
3
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Често изпускам газове...
2
0
 
4
 
! Отговори
Т преди 1 месец
Аз като изпусна нещо пред дъската после има насилие над животно. Тя като счупи нещо аз нищо не й казвам, така е равноправно.
1
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Често ги улавям във въздуха!