Софи иска пак на Евровизия, вдигнала двойно рейтинга

86 000 швейцарски франка ни струва участието в конкурса
31 май 2012 16:10,
199
Софи иска пак на Евровизия, вдигнала двойно рейтинга
Софи Маринова е доволна от представянето си. Снимка: БТА

Софи Маринова официално заяви, че и следващата година ще влезе в битката да представя България на Евровизия. Все още обаче не е ясно дали регламентът ще се запази в този му вид.

Днес певицата, екипът, който работи с нея за участието й в Баку, представители на БНТ и продуцентът й Крум Крумов дадоха обща пресконференция във връзка с представянето ни на конкурса.

Фолк изпълнителката е доволна от представянето си, независимо че не се класира за финала. Според екипа основният проблем е, че нямаме лоби в съседните страни. Затова изходът бил да се уважаваме и подкрепяме взаимно при гласуването.

Продуцентът й засегна една от най-коментираните теми, а именно защо Софи е излязла сама на сцената. В хореографията е трябвало да участват "златните момичета" от националния ни отбор по художествена гимнастика, но те били възпрепятствани. "Впоследствие не намерихме по-достойни заместници и затова Софи се представи самостоятелно", уточни той. 

Всички слухове, че България може да се откаже от Евровизия, бяха опровергани от представителите на БНТ. Следващата година ще бъдем част от европейския конкурс, остава единствено да се уточни какъв ще бъде критерият, по който ще бъде избран представителят ни.

Стана ясно, че лицензионната такса, която плащаме за участие на Евровизия, е 86 000 швейцарски франка.
От БНТ се похвалиха, че в сравнение с миналата година гледаемостта се е качила двойно.

Като грешка бе отчетен фактът, че в делегацията ни в Баку не са присъствали авторите на песента за разлика от другите държави. Причината, която се изтъкна, е липсата на пари. Композиторът Крум Георгиев е пътувал за полуфинала в Азербайджан на собствени разноски.

Софи парира и критиките за роклята, с която се появи на сцената с определението "прекрасна е".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


199
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
1
 
9
 
! Отговори
:) преди 11 години
След "Човекът Глас" и Софка, кой ще пратят? Кондьо?
63
3
 
5
 
! Отговори
Az преди 11 години
mahnete q taq tapa ciganka veche molq vi se !
62
2
 
13
 
! Отговори
Дон Цеци преди 11 години
Софче и догодина ако идеш ще е вече РОМАВИЗИЯ !
61
0
 
13
 
! Отговори
не е само тя... преди 11 години
Не е само тя виновна за простотията и. Виновни са медиите които насаждат ореол на певица на една обикновена кресла.На тези които мърморят че гласът и има 5 октави бих искал да им обърна внимание ,че никога наш,та *** не е била и няма и да бъде в топ класациите на света.Виновни са *** като ДРАГО-КОИТО НА НАШИТЕ РАЗНОСКИ ОБИКАЛЯТ ЕВРОПА. Виновни сме и ние че се оставяме да ни правят на маймуни...
60
14
 
4
 
! Отговори
do 67 преди 11 години
Норвегия изпрати иранец. Значи ли, че всички норвежци са ***? Украйна - представена от мулатка, значи ли, че всички украинци са мулати? Разсъждавате много елементарно някои
59
1
 
8
 
! Отговори
AJ преди 11 години
Аааа 2013та очаквам Милко Мустака!!!! Той ще вдигне рейтинга поне 10 пъти и ще има спИцялен балет от 12-3 годишни момиченца!!! Всички педо-англичани ще гласуват за него и ще спечелим с чар като се усмихне!!!
58
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Prosta ciganka. S iskane ne stawa, trqbwa i izqwa, i to takawa, koqto se hareswa. Habibi mabibi, jotemi, kasetofoni, dryn dryn. Be6e posledna w klasaciqta mejdu bg izpylnitelite i posle stana pyrwa izwednyj w klasaciqta. Kakwo da goworq.
57
3
 
4
 
! Отговори
Sony преди 11 години
Ma tozi Lorenco i tazi Sofi mnogo sa iali tam be ta tolkova pari sme hvarlili da ne sa hodili cialata roda tam.
56
6
 
4
 
! Отговори
Sony преди 11 години
To biva,biva naglost *** a taia pa prekaliava ne stiga che se USRA SAS TAZI PESEN A OTGORE NA VSICHKO I PAK DRAPA DA HODI.Moje ama samo ako konkursa bade v STOLIPINOVO.
55
3
 
19
 
! Отговори
valeri преди 11 години
Това вече е наглост без граници. Тези се държат като, че са спечелили конкурса, а пък аз си спомням, че ги изритаха веднага. Стига екскурзии на аванта, некадърните да си стоят тук!
54
7
 
14
 
! Отговори
ха преди 11 години
Срамно,че тая представя България на Евровизия.Е как хората да не си мислят,че българите са си чисти ***?
53
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Доре, де, миналата година беше Поли, преди това Миро, не са *** и не отидоха на финал, а и пяха поп??? На Софи песента не е чалга, а е поп, само ние знаем че пее чалга, навън -не я знаят. А Елица и Стунджи защо не спечелиха с 'великия автентичен фолк'????
52
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
не е истина какъв е поТчовек ахахах, само по снимката си личи. другата Евровизия в Белене и печели 1во място с чартър ЗИЛ
51
7
 
7
 
! Отговори
Швейк преди 11 години
Добре бе хора, кога ще може и Азис да отиде на Евровизия. Не разбирате ли че той единствен има капацитета да спечели 1-во място.
50
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Е хайде сега, а кой я избра да ни представя? Изведнъж всички невинни, само Софка виновна?! Всичката работа ни е такава - все номер да отбием - да участваме, ама без да си свършим съпътстващата работа, пък после някой друг ни е оцапал гащите....така и Господ да участва за България на който и да е конкурс или състезание, все нищо няма да се получи!
49
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Силвия Кацарова е туркиня, Нурие, и е не по-малко българка от всички нас...Норвегия изпрати иранец, Швеция- мароканка и спечели момичето
48
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Хубава работа ...но ***,бнт голям избор,много хора работа не вършат,харчите нашите пари за глупости.
47
20
 
15
 
! Отговори
евровизионер преди 11 години
Софи е също толкова българка, колкото пишещите тук и има право също да печели конкурси тук и да представя държавата. Нито е убила, нито е откраднала и струва много повече от всички крадливи търтеи, които ни управялваха 22 г и превърнаха държавата в разграден двор.... А вие сигурни ли сте някои, че сте българи?!
46
4
 
5
 
! Отговори
гурбетчия преди 11 години
Трябваше да пратите онзи музикален инвалид Володя Стоянов дето изпълнява толкова фалшиво "назад моме Калино" ,че направо би изгонил публиката от залата ! А защо не и оня дето изпълнява една "много хубава песен" -/ Най обичам луди луди жаби на сън/ ,все пак няма нищо общо с "тъпата чалга" и можеше да стечели !
45
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Като гледам вкусовете на БНТ, догодина най-вероятно ще ни представлява Кондио, Мара Отварачката или Ивана. Може и Милко Калайджиев.