Прея обвини Здравко от Ритон в расизъм

Тъмнокожата певица се разстрои от поканата да чисти градината му
Обновена: 7 ное 2013 16:19 | 7 ное 2013 16:19, Александър Попов
108
Прея обвини Здравко от Ритон в расизъм
Снимка: Музикална академия

Думите на Здравко, че съжалява Прея и може единствено да я покани да му чисти градината, истински разстроиха младата певица.

19-годишната изпълнителка нервно избухна и остро възропта, като определи това изказване за унизително и расистко. Останалите в академията се опитаха да я успокоят и да го обърнат на шега.

Сантра  каза, че тя е готова да отиде да чисти градината на Здравко вместо Прея, стига той да плаща добре. Дичо й каза, че ще я вземе под своето крило в неговата морска градина, където ще се чувства като принцеса. Кичка  я разнежи, като й каза, че много я обича и я мисли като майка. Това явно поуспокои Прея и тя влезе в общия леко ироничен тон, като предложи на Стенли да му измете двора, за който той обясни, че е покрит с каменни плочи.

Междувременно Прея се скара с най-добрата си приятелка в академията Мария, която й направи невинна забележка, че е закъсняла за репетициите на общото им парче. Това изненадващо докара тъмнокожата певица до истерия и си позволи да крещи по дружката си. Минути след това обаче Прея осъзна, че е прекалила и се извини на Мария очи в очи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


108
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
81
1
 
2
 
! Отговори
Бяла жена преди 10 години
Господа, позволявам си да се намеся във вашия спор, тъй като смятам, че всяка раса си има достойнства. И съм убедена, че признак на нормалност е, когато човек обича расата си към която принадлежи, защото това означава, че обича майка си, т.е. генезиса си. А що се отнася до спора между Прея и Здравко мисля, че е много лесно да кажеш, че си дискриминаран като нямаш качества. Това го правят и други, защото искат да напреднат чрез чувството за вина у останалите. А Здравко си е още в соц естрадата.
80
2
 
0
 
! Отговори
Циника преди 10 години
рейзърчо-блейчо, за да стигна до тези "трима" автори автори, аз съм преминал през много други ненужни такива.Но няма как-за да отсееш ценното, трябва да разбуташ плявата.Такава е логиката на познанието.Точно защото разбирам тази логика,аз изхождам от древния сократически принцип:"Аз знам, че нищо не знам".Точно този принцип поддържа в човека желанието и духа да познава още и още.За разлика от вашето тъпоумно самообожание,което ви осъжда на познавателна смърт
79
1
 
0
 
! Отговори
Циника преди 10 години
рейзърчо-блейчо, ако твоят коментар от 76 е ирония по отношение на моя от 73, то това преминава в подсъзнателна самоирония спрямо съзнателните ти и смехотворни до безумие претенции за принадлежност към някаква висша общност.Подсъзнанието никога не лъже, както казва добрия стар д-р Фройд.Без да искаш, блейчо, подсъзнанието ти те издава и те осмива по жесток и безпощаден за теб самия начин. И това засилва дезинтеграцията между съзнателните ти блянове и подсъзнателните ти комплекси
78
0
 
4
 
! Отговори
Razorblade преди 10 години
До ЦиникаХаха ако беше следил внимателно хронологията на разговора щеше да разбереш че последвалия мой коментар е ироничен, но иронията не е хапка за всяка уста, още повече на плиткоумен мавър като теб, който използвайки думи току що преписани от речника и неотговарящи на умствения му багаж си мисли че ще изпъкне... Е лъжеш се Мавро лъжеш се... уви, никога няма да достигнеш желаното от теб ниво, дори и да ми цитираш по три автора(може би само тях си чел, а и не изцяло,а по някой абзац отгоре)!
77
2
 
0
 
! Отговори
Циника преди 10 години
рейзърчо-блейчо от ком. 76, доколкото разбирам твоят ум е лишен от умението да разпознава дори и експлицитно и директно изразен сарказъм?! Ама ти наистина ли не схвана пародирането на твоята великанска особа в коментара ми от 73?! Горкото то!
76
5
 
0
 
! Отговори
Циника преди 10 години
ха, Тракиецо, защо си вкарваш такъв автогол в стремежа си да ме жегнеш, наричайки ме "печка". Добре де, аз ако наистина съм *** и очевидно пиша по-добре на български, с по-богат синтаксис и език от теб, то тогава къде остава българската ти гордост? Значи една *** "печка", една "***" според твоите собствени признания владее собствения ти език по-добре от теб!
75
4
 
0
 
! Отговори
Циника преди 10 години
рейзорчо-блейчо,какви точно факти си изнесъл, че да се налага и нервно да търся отговор за тях. Ти си от тези новобразованите, които смятат, че са уловили цялото научно познание на света само, защото разполагат с нетче и уикипедията като екстра към тях. Аз ти подсказах- поне прочети Тойнби,. Той не е труден като стил - не е казуистичен като Хегел или тежък като Кант и дори за теб би бил достъпен.
74
4
 
0
 
! Отговори
Циника преди 10 години
рейзърчо-блейчо,благодаря за отделеното ти "ценно време".Сигурен съм, че ако не бях аз ти би го оползотворил по традиционния за теб начин - чоплене в носа докато умът ти се вее някъде във въображаемата сцена на коронованото бяло величие,където руси Гертруди те гледат с покорно обожание. Да, ама нъц - истината е, че твоето мислене е примитивно и е изтъкано от простовати стереотипи, предразсъдъци и ирационални митове, зад които се крие едно недооценено и травмирано съзнание...
73
0
 
6
 
! Отговори
Razorblade преди 10 години
До TRAKIECНе печка ами *** направо! Сигурно сега щрака нервно с потни черни пръстчета по клавиатурата докато чете уикипедия, за да може да ми отговаря на фактите! :D
72
0
 
3
 
! Отговори
Razorblade преди 10 години
До ЦиникаЗа 73 коментар имаш плюсче, виж как правилно си разбрал? Значи все пак малкото ти останал мозък може да върши работа, освен да изпълнява командите за физиологическите ти нужди през деня? :)
71
1
 
7
 
! Отговори
TRAKIEC преди 10 години
CINIKA SI PRIZNA VMOMENTA CHE E PECHKA HAHA
70
1
 
3
 
! Отговори
Razorblade преди 10 години
Прекалено наивно е от твоя страна ако си мислиш, че бих се впечатлил от излиянията на един *** наставляващ от високо с менторски тон като бит ****ераст! Напротив както казан по-надолу ми е много забавно, затова и ти отделям от ценното си време. Също така ми е странно какво прави персона нон грата като теб в скъпата и прекрасна България? Може би самата тя страда от комплекси, че няма да бъде приета добре навън или е едно просто платено мекотело, изпълняващо заръките на хора "високо" над него?
69
2
 
1
 
! Отговори
Циника преди 10 години
рейзърчо-блейчо, доколкото те разбирам представителите на великата бяла раса са или продажници на еврейските господари, или ти симпатизират,или ги е страх, или не знам си какво. Но пък те имат в твое лице един велик рицароподобен ангелохранител, който е повел дръзко войната с гадните еврейски господари и черната ***!
68
3
 
0
 
! Отговори
Циника преди 10 години
Рейзърчо-блейчо, ха така - стигна до същината. Еврейската конспирация в основата на всичко! И разбира се Великата България, дала светлина на целия свят, която мръсните евреи се опитват да затъмнят с ***. Неслучайно са избрали чернокожи, нали - антиномията светлина /българи/ и тъмнина /черни/ върши страхотна роля, за да се обясни с глуповати псевдоабстрактни кодове цялата несправедливост на света.А е несправедливост, защото не ти е признато свещеното право да си въплъщение на бялото величие
67
0
 
7
 
! Отговори
Razorblade преди 10 години
До Циника"Ентелектуалецо" виж по-надолу че изброените от мен изобретения са дело на българи, освен глупав си и кьорав, де'а! Тия в зап. Европа една част са погълнати от чувството си за вина, друга се крие че са с моите възгледи, а трета се е продала като теб на еврейските си господари и работи срещу нацията си и расата си! Почвам да си мисля май че си или *** от баща/майка *** или евреин, едно от двете, прекалено *** си за толераст, колкото и да ми се иска да вярвам, не мога!А продажник?
66
4
 
0
 
! Отговори
Циника преди 10 години
И какво за *** в Свиленград? Ами това са хора, които са преживели какви ли не ужаси, лашкани от страна в страна, без дом и без храна, преживели всички форми на насилие, които можеш да си представиш. Какво мислиш, че би било поведението ти в аналогична ситуация?
65
4
 
0
 
! Отговори
Циника преди 10 години
Добре де, г-н Тракиецо, какво искаш да кажеш с тази покана да живея в Мозамбик? Че ще се отвратя от *** ли? Ами ти като си такъв ариец що не поживееш в някоя германска или шведска банда скинове да те видим как ще те третират, а? Дали първо ще ти заврат главата в *** или ще ти изкарат червата през него?
64
0
 
5
 
! Отговори
TRAKIEC преди 10 години
I OSHTE NESHTO.... IDI V SVILENGRAD DA VIDISH S KAKVO OKO TE GLEDAT NEGRITE I ARABITE I TOGAVA PAK GOVORI
63
0
 
6
 
! Отговори
TRAKIEC преди 10 години
DO CINIKA:DOBRE BE KAZAH TI IDI DA JIVEESH V MOZAMBIK DA VIDIM DALI NQMA DA PEESH DRUGA PESEN SLED EDNA SEDMICA
62
3
 
0
 
! Отговори
Циника преди 10 години
Рейзърчо, ако вярваме на еволюционната теория, то *** имат най-малък шанс да се възпроизведат. Неслучайно в Зап. Европа, която смятаме за олицетворение на най-висока култура дегенериралите расисти сред белокожото население са и най-малко...много по-малко оттук например.В този смисъл, ако ние вървим във възходяща линия, то е съвсем логично и естествено да очакваме, че такива като теб рейзърчо ще намаляват стремглаво надолу...Приспособявай се,за да не се превърнеш в музеен експонат