Прея обвини Здравко от Ритон в расизъм

Тъмнокожата певица се разстрои от поканата да чисти градината му
Обновена: 7 ное 2013 16:19 | 7 ное 2013 16:19, Александър Попов
108
Прея обвини Здравко от Ритон в расизъм
Снимка: Музикална академия

Думите на Здравко, че съжалява Прея и може единствено да я покани да му чисти градината, истински разстроиха младата певица.

19-годишната изпълнителка нервно избухна и остро възропта, като определи това изказване за унизително и расистко. Останалите в академията се опитаха да я успокоят и да го обърнат на шега.

Сантра  каза, че тя е готова да отиде да чисти градината на Здравко вместо Прея, стига той да плаща добре. Дичо й каза, че ще я вземе под своето крило в неговата морска градина, където ще се чувства като принцеса. Кичка  я разнежи, като й каза, че много я обича и я мисли като майка. Това явно поуспокои Прея и тя влезе в общия леко ироничен тон, като предложи на Стенли да му измете двора, за който той обясни, че е покрит с каменни плочи.

Междувременно Прея се скара с най-добрата си приятелка в академията Мария, която й направи невинна забележка, че е закъсняла за репетициите на общото им парче. Това изненадващо докара тъмнокожата певица до истерия и си позволи да крещи по дружката си. Минути след това обаче Прея осъзна, че е прекалила и се извини на Мария очи в очи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


108
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
3
 
0
 
! Отговори
Циника преди 10 години
"излитат от Луната -именно "излитат" -ти самият на подсъзнателно ниво разбираш,че онези които летят до луната,строят катедрали,рисуват импресии и създават ДВГ са нещо различно от теб.Няма как ти да имаш нещо общо с тях-нито интелектуално,нито в етичен план.Подсъзнанието е велик инструмент,за да разбереш човека-ти самият си просто наблюдател,на когото му се иска да бъде част от нещо голямо,но нямаш капацитета да си част от това и затова търсиш някакъв физиологичен белег за да се сродиш с него
60
3
 
3
 
! Отговори
STAR преди 10 години
BRAVO ZDRAVKO ! TAM IM E MYASTOTO - DA CHISTYAT GRADINATA, NO DORI I ZATOVA NE STAVAT. KATO SME RASISTI DA SI HODI V AFRICA - NAPRIMER PRI MUGABE - TOI NE E RASIST.STIGA STE GI SAJALYAVALI TE SA NAI GOLYAMITE RASISTI. A I DNK - TO IM NE E KATO NASHETO.
59
3
 
3
 
! Отговори
Razorblade преди 10 години
Искам да поздравя Тракиеца и Петолъчката с една песен в youtubewatch?v=JYvgvkKT0OwНе трябва да се допускат такива като толераста-*** да се размножават и да тровят белите общества! Да живее Европа, да живее бялата раса! Бялата раса е предопределена да държи кормилото на света и да го води към по-светли времена и открития! AVE EVROPA!
58
2
 
3
 
! Отговори
Циника преди 10 години
така ли, рейзърчо, и каква част от бялото население заминава за Того, Гана и други райски африкански кътчета, а? А бе ти сериозно ли смяташ, че ако европеецът искаше да засели Африка то тя нямаше да "побелее" по подобие на Северна Америка и Австралия?
57
0
 
2
 
! Отговори
Razorblade преди 10 години
излитат от Луната,автоматичната скоростна кутия, водородния двигател, Браун газа и още много! А ти си драскай не ми пречиш, много се смея в момента на излиянията ти! хаха
56
3
 
0
 
! Отговори
Циника преди 10 години
ох, иска ви се някой да ви припознае като част от голямата Западна цивилизация, да се почувствате както се казва "бели" хора, но онези към които се стремите с жаден копнеж, гледат на вас по начина по който вие гледате на "гадните ***". Само че тяхното презрение е изразено по един по-префинен, по-рафиниран начин....
55
2
 
3
 
! Отговори
Razorblade преди 10 години
До ЦиникаХохоооо някой май се изнерви и се препоти, почна с нервничене ли на батко толерастчето глупаво подкупно! Високорационалния човек се е заселил там, все пак едни от големите джунгли са в Гана и Того, които са бивши британски колонии! :D Нещо се оакваме!? Белите сме висши да, а и виждам намеци с които твърдиш че българите не спадаме към висшата раса!? Е грешиш за пореден път, българин е измислил това от което пишеш в момента,елката, електронния часовник,апарата с който американците кацат
54
0
 
6
 
! Отговори
TRAKIEC преди 10 години
DO CINIKA:KATO TE KEFI AFRIKA HODI V MOZAMBIK I OSTAVI EVROPEIDITE I MONGOLOIDITE S BQLA KOJA DA SI JIVURKAME KAKTO SI ZNAEM!!!!
53
2
 
6
 
! Отговори
Петолъчка в сърцето преди 10 години
Дай ми пример за *** архитектура, де!Зикуратите в Шумер и Вавилон, пирамидите в Египет, Александрийският фар, висящите градини на Семирамида са все в АФРИКА ама не са строени от ***.Искам КОНКРЕТНО да ми посочиш творение от същия мащаб, построено от ***, за да ги призная за човеци.Докато не ми представиш убедително ДОКАЗАТЕЛСТВО, за мен те са ПОЛУМАЙМУНИ.
52
2
 
0
 
! Отговори
Циника преди 10 години
Рейзърчо, да беше попрочел нещичко от белите автори де - примерно Тойнби. Щеше да си отговориш на някои въпроси като тези защо и как шумери, акадци и египтяни имат цивилизации, а други нямат. Климатът, географията, наличието на големи водни канали, сухопътни кръстопътища, места които са средоточие на големи човешки миграции - това са факторите, които в съвкупност дават първоначалния тласък за развитието на една общност към цивилизация
51
0
 
6
 
! Отговори
TRAKIEC преди 10 години
DO 52:VSQKA GODINA NOBELOVITE NAGRADI OBIRAT EVROPEICITE I AZIATCITE!!! NEGRITE PROSTO NIKOGA NQMA DA IMAT SU6TIQ UM I KAPACITET NA GORESPOMENATITE
50
2
 
0
 
! Отговори
Циника преди 10 години
Петолъчке, глупчо, стига си праскал механични примери! Ако те хвана на разговор за готическа или барокова аритектура ще ми мигаш като ***, останало без фураж. Как пък се самопричислихте към висшите и вие?
49
4
 
0
 
! Отговори
Циника преди 10 години
хохохо, Рейзърчо, цначи в джунглите тече мед и масло.всичко има там. Това дивеч, това зеленчук, хехе - всичко има там. Ами защо тогава високорационалния бял човек не е заселил този рай, а е тръгнал да заселва много по-далечните Америка и Австралия? Явно и "висшата" бяла цивилизация не е дорасла до твоя превисш стратегически ум
48
1
 
4
 
! Отговори
Razorblade преди 10 години
и те цивилизация! И кво излиза са европейци, китайци, южно американци (индианци), египтяни, перси, шумери, акадци направили империи, градили човешката история, дали на света значими изобретения и открития, само простите африкански шебеци висяли под дърветата и на тях, танцували около огъня, тракали на барабанчета и сега европейците виновни, че са по-умни и най-вече бели! Аз не казвам нищо лошо, просто представям факти и казвам как стоят нещата ПРИРОДНО, а който върви срещу природата ЗАГИВА!
47
2
 
7
 
! Отговори
Петолъчка в сърцето преди 10 години
КОНКРЕТНИ ВЪПРОСИ:* колко африкански племена са развили собствена писменост - 0* колко *** са ** построили преди 20 век нещо по-голямо от колиба, като Колизеума, Храма на Аполон, замъците и катедралите в Европа - 0** написали КЛАСИЧЕСКИ роман, поема, трагедия - 0** нарисували КЛАСИЧЕСКИ шедьовър, като Ван Гог, Моне, Верещагин - 0** написали симфония - 0** получили Нобелова награда за НАУКА - 0 (не за мир, като Макак Обама)
46
4
 
0
 
! Отговори
Циника преди 10 години
Рейзърчо-блейдърчо, както сам съм посочил най-южната част на африканския континент е изключение от климатографските условия в този район на света. А ти си се хванал точно за него.
45
4
 
0
 
! Отговори
Циника преди 10 години
Рейзърчо-блейдърчо, тъповатите обръщения от типа на "толераст" издават една много бедна и дребна душица, която би могла да се побере и в телцето на червейче. С частни примерчета ли ще ми излизаш? Ами че същия пример може да се съотнесе и към един народ, който е дал Достоевски, Толстой,Чайковски и Кандински на света, но също е продавал земя?Означава ли, че този народ са нееволюирали маймуни?
44
1
 
5
 
! Отговори
Razorblade преди 10 години
ПродължениеДа разгледаме и случая с пустинята, викаш и там не могли да направят нищо, айде за Сахара съм съгласен, ама районите около нея, най-елементарния пример са египтяните, мдааа его е къде е Египет и къде е маймунярника на юг. Самите египтяни са построили пирамиди с роби ***, ама *** не им реват на тях, а реват как белия лош европеец ги бил СЕГРЕГИРАЛ! Тцтцтцт не ни е срам!!! Ами да вземем пример с древен Шумер люлката на цивилизацията, и те в пустинята бунаците взели че направили
43
0
 
5
 
! Отговори
TRAKIEC преди 10 години
DO 45:ZNAM DA! POVECHE OT DOBRO!!! PRIQTELKATA MI E KITAIKA TAKA CHE AKO OBICHASH NEDEI DA VKARVASH GLUPAVI INTRIGI...........
42
0
 
4
 
! Отговори
Razorblade преди 10 години
ПродължениеДа ама в ЮАР почнали да правят едни от най-хубавите вина (може би щото земите не са плодородни като в средиземноморието), също така в ЮАР са едни от най-големите залежи на диаманти. Ето доказателство как сами са се прецакали маймунките! Нека продължим с джунглите, там кво, студено ли е? Храна ли няма? Мисля че храна има много най-вече дивеч, плодове и зеленчуци! Те и маите в Южна Америка са живели в джунглите ама са създали велика цивилизация, кво ще кажеш ТОЛЕРАСТЕ??