Прея обвини Здравко от Ритон в расизъм

Тъмнокожата певица се разстрои от поканата да чисти градината му
Обновена: 7 ное 2013 16:19 | 7 ное 2013 16:19, Александър Попов
108
Прея обвини Здравко от Ритон в расизъм
Снимка: Музикална академия

Думите на Здравко, че съжалява Прея и може единствено да я покани да му чисти градината, истински разстроиха младата певица.

19-годишната изпълнителка нервно избухна и остро възропта, като определи това изказване за унизително и расистко. Останалите в академията се опитаха да я успокоят и да го обърнат на шега.

Сантра  каза, че тя е готова да отиде да чисти градината на Здравко вместо Прея, стига той да плаща добре. Дичо й каза, че ще я вземе под своето крило в неговата морска градина, където ще се чувства като принцеса. Кичка  я разнежи, като й каза, че много я обича и я мисли като майка. Това явно поуспокои Прея и тя влезе в общия леко ироничен тон, като предложи на Стенли да му измете двора, за който той обясни, че е покрит с каменни плочи.

Междувременно Прея се скара с най-добрата си приятелка в академията Мария, която й направи невинна забележка, че е закъсняла за репетициите на общото им парче. Това изненадващо докара тъмнокожата певица до истерия и си позволи да крещи по дружката си. Минути след това обаче Прея осъзна, че е прекалила и се извини на Мария очи в очи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


108
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
3
 
0
 
! Отговори
Циника преди 10 години
а случайно да знаеш какво е отношението на китайците към всички некитайци и по-специално към кръглооките "варвари"?
40
0
 
3
 
! Отговори
Razorblade преди 10 години
До ЦиникаТолерасте, виж сега, виждам че си платена писарушка на щат при някоя от антибългарските организацийки като отРовено общество или българския хомосексуален комитет, но ми задаваш въпроси, на които малкия ти мозък може би ще си отговори или не иска да го прави. Даваш ми пример със средиземноморието, ами всички ли маймуни в Африка живеят в пустинята и джунглата, щото аз знам за зулусите например, които ПРОДАЛИ земите на днешен ЮАР на белите европейци, щото им било студено там!?
39
0
 
5
 
! Отговори
TRAKIEC преди 10 години
DO 26:KITAICITE SA BLEDOLIKI KAKTO KAZA KOLEGATA....... TQH GI PRICHISLQVAME KUM HORATA S BQLA KOJA OT MONGOLOIDEN TIP NA OCHITE!!!!! KOE OT NAPISANOTO NEMOJESH DA RAZBERESH?
38
0
 
3
 
! Отговори
Advisor преди 10 години
Здравко, за съжаление с градината няма да стане да се уредиш с това на снимката. Футболът остана единствения законен начин да си купиш ***.
37
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
БРАВО НА Здравко от Ритон
36
3
 
0
 
! Отговори
Циника преди 10 години
И това колко са ужасни климатичните условия на африканския континент се доказва от факта, че европейците които иначе заселват широко Америка и Австралия избягват дори и да си помислят да направят същото с Африка /с изключение на най-южната й част/, при все че този континент е много по-близо до Европа от другите два. И то при положение, че европейците имат вече готови разработени системи за развитие на селско стопанство. И въпреки това в Африка белият човек се задоволява само с грабеж,
35
2
 
0
 
! Отговори
Циника преди 10 години
29 например задава въпрос, който всеки човек с поне средни познания по география може да си отговори. Дори не е нужно да си прочел Тойнби или някой друг философ на историята. Едно е да населяваш плродородното Средиземноморие с приятен умерен климат и съвсем друго е да живееш в тежките условия на джунгли или пустини,където всяко поемане на глътка въздух изисква усилие.Ако не можеш да създадеш хранителен излишък от земеделие и скотовъдство, то тогава как да иградиш цивилизация?
34
3
 
0
 
! Отговори
Циника преди 10 години
Петолъчката от ком. 33 задава въпроси, на които може да се отговори с контравъпроси - колко от написалите симфонии и нобелови лауреати са расисти например? И до каква степен тогава те могат да бъдат причислени към една и съща общност с расист като Петолъчката?
33
4
 
0
 
! Отговори
Циника преди 10 години
Виждам под мен доста хора, които искрено вярват, че принадлежат към някаква по-висша раса. Аз разбирам, че желанието да се самопричислиш към някаква по-висша група е израз на дълбока лична травмираност, която в мизерно общество като нашето придобива епидемични размери. По това се различава междувпрочем нашия расизъм, който е проява на мечтата ни да бъдем припознати като част от еврокултурата и западния расизъм,формулиран като доктрина оправдаваща грабежа над по-бедни региони...
32
2
 
0
 
! Отговори
Циника преди 10 години
35, ами точно по същата логика трябва да ти е направило впечатление колко наострени и агресивни стават коментарите по българските форуми, когато се постави тема свързана с турците. Тази агресивност не произтича от гордост, а именно от дълбоко наслоен комплекс на народ, който дълго време се е чувствал унизен и подтиснат от своя доминант.
31
0
 
3
 
! Отговори
до13 преди 10 години
До ЦиникаПо тая логика ние като сме след турско робство как трябва да се държим?? Не виждам комплекси напротив по горди сме. Само слабите хора влачат такива комплекси.
30
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Аз пък не мога да се разбера защо си мисли, че е нещо повече от останалите които живеят в Люлин...10000% има много по-умни и реализирали се хора от нея.Защо е сърдите на Люлин , че живее там ами *** където си искаш ***. И като кажат тежък и бил живота...че на кой не му е!?И е открита расистка само чака нчкой да и каже нещо което е истина и се почва....
29
7
 
19
 
! Отговори
Петолъчка в сърцето преди 10 години
*** като имат претенции към белите хора, могат ли да посочат чернокож, който е: * написал симфония* получил Нобелова награда за наука (не като наградата за мир на Макак Обама)* направил фундаментално откритие в науката
28
3
 
17
 
! Отговори
NIKO11111 преди 10 години
Абе, чудя се защо ли няма известен шахматист или майстор по бойни изкуства- ***.Ами защото не им достига примитивния акъл.
27
12
 
19
 
! Отговори
Иво преди 10 години
Здравко е жив таш*к и като мъж и като певец и като човек.С пилешки глас като певец просто е беквокал на жена си, с визия на соц.келнер и понеже вкъщи е куче на каишка реши да се понапери малко пред момичето. А бе пълен ***
26
6
 
30
 
! Отговори
Razorblade преди 10 години
До АнонименТака ли бе толерастче? Ами преди белите да стъпят в Африка, кое им попречи на маймуните да създадат цивилизация??????? МНОГО МИ Е ИНТЕРЕСНО ДА РАЗБЕРА? Нали уж били хора, не се различавали от нас, как Рим примерно се разви до такава степен 2000год. назад че да завладее тогавашния древен свят, а маймунките до идването на европейците още са с копия, тояги и танцуват около огъня? Имали са предостатъчно да си ползват ресурсите и да направят нещо но уви, *** е *** - МЪРЗЕЛИВ И ***!!
25
28
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Расист е необразован човек и явно в бг са много! Заблудени овце . Защо си мислите че сте нещо повече от другите раси.заради бялата си кожа ли бе пещерняци???Белите са най малоброината и злобна раса на света, която граби и опустошава всичко на пътя си. Да африка не се е развила защото постоянно се граби и не и се позволява да се развиеВместо да мразите хора защото са с различен цвят на кожата се образовайте
24
4
 
17
 
! Отговори
тцЪ преди 10 години
До Aquila1488"Ами замислете се, на кого дължим всяко едно изобретение на човечеството и възхода му през последните няколко хиляди години"... Айде да не се изхвърляме прекалено, щото ако е за изобретения, китайците също са допринесли много. Отделно - по времето когато европейците са измирали от лечими болести, арабите и персите са имали доста напреднала медицина... Но да, дразнещо е когато посредствен човек започне да изтъква расовата си принадлежност като причина да е недооценен.
23
4
 
29
 
! Отговори
! ! ! преди 10 години
Тази какво иска да ми каже за градината която чистя? Че съм бял ли ? Като я срам да работи да се седи вкъщи и да кряка!С негърки расистки не искам да ме замесват!
22
8
 
37
 
! Отговори
Aquila1488 преди 10 години
Всеки ***, ***, арабин, евреин и .т.н. му е заложено да ни мрази, защото вижда превъзходството на белия човек - белия е космос, корабоплаване, космически науки, физика, математика, философия, химия, музика, въздухоплаване, компютърни технологии, медицина. Във всичко това, а и много други белите сме първи. Направете равносметка, Африка по времето на Рим е била само колиби от клонки и кал, а Рим е бил в зенита си, днес 2000 год. по-късно Африка е същата, а белите се готвят за полет до Марс!