Убиецът Викторио нещастен: Спря да ми вика мило, казваше ми бе!

Дарина променила отношението си към него и това било тормоз
417
Убиецът Викторио нещастен: Спря да ми вика мило, казваше ми бе!
Снимка: Facebook

"Дарина спря да ми вика "мило". Това е едно от нещата, от които Викторио Александров се е жалвал пред полицията от убитата вчера бивша негова приятелка Дарина Министерска.

Сигналът е подаден в петък пред 5 РУ в София.

Още по темата

26-годишният Викторио Александров, който уби майката на детето си в столичния картал "Надежда" бил подал жалба за психически тормоз в срещу нея в петък миналата седмица, пише "24 часа".

Тя го била напуснала в четвъртък, а на следващия ден той се оплакал от нея, съобщи шефът на СДВР Ивайло Иванов, който съобщи подробности около зловещото убийство.

Викторио, който е задържан за убийствата на Дарина и дъщеря им Никол, обяснявал в тъжбата си за психически тормоз, че Министерска променила отношението си към него.

В сигнала си той описвал, че тя го нарича "бе", говори му на цяло име, а това го травмира.

Той бил свикнал бившата му приятелка да го нарича "мило", което тя престанала да използва още преди последната им раздяла в четвъртък.

Александров подал сигнала на следващия ден. От 5 РУ са го препратили по компетентност на колегите си от 2 РУ.

Засега сигналът не е докладван в прокуратурата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


417
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
168
6
 
8
 
! Отговори
ФАКТ преди 5 години
100% му е казала че детето не е от него. От такива думи и най-кроткия мъж може да озверее.
167
8
 
4
 
! Отговори
преди 5 години
Той и Хитлер е бил "християнин", ?
166
4
 
3
 
! Отговори
Патриоджендър преди 5 години
Кофти е, поредният убиец пак да се окаже наше момче ристиенче. Няма как да извлечем дивиденти от това, а и избори идат. Друго си е ако беше турчин или ром. Голям шум щяхме да вдигнем, а някое шествие, бдение или рокерско обиколка за сплашване щяхме да спретнем.
165
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И италианските Коза Ностра, Камора и пр. са християни, силно вярващи, ама вършат масови разстрели.
164
11
 
7
 
! Отговори
мамче преди 5 години
Мъжа е тестостеронова бомба.На някои взрива им е силен други са като пиратка На някои фитила им е къс на други дълъг.Но това, което натрапват на примитивните женички, че мъжа няма право да посяга...Да, безпорно няма право, но като си играеш с достойнството му, като му крещиш и обиждаш, твърде е вероятнода забрави, че няма право.Умния мъж бяга от истерична жена, нагаждача се примирява, а примитивния бие, че и убива !А иначе и жените нямат право да крещят и обиждат...но и те не съблюдават правото.
163
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 164Ама много си ***, та чак ти си личи. Сякаш тангристите, мюсюлманите и друговерците не убиват. Само, че при християните убийството е допустимо единствено на война и при самозащита и зьащита на семейството, а не убийство за кеф. Относно Викротио, ако той беше наистина християнин, а не само такъв по документи, той нямаше да убие жена си. Но всеки НЕхристиянин на негово място би сторил същото, а и още по -лошо - вместо да застреля жена си, да я обезглави.
162
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това е един нещастен ненормалник. Само като му види името /Виторио/, човек си изяснява що за възпитание ще да е получил от някоя майка, забодена в безкрайни латиносериали.Доживотен без право на замяна и толкоз за такава ***.
161
2
 
9
 
! Отговори
Ками преди 5 години
Стига с тази религия. Повечето българи само по документи сме Християни, но не вярваме в Бог. А този се нарича ***.от
160
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е няма такова оправдание, честен съм. Много се изврати това поколение дето не помни Стоичков в действие
159
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Предимно турци, НЕхристияни, норминални ( неистински) християни ( по документи, но не и по дела) , чалгари, тангристи, будисти и какви ли не предимно извършват такив апрестъпления..Ама този Викторио турчин ли е? Не знаех...ясно. Абе знаех си аз, че българин праведен християнин няма как да застреля жена си и детето.
158
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Западните страни където традиционната религия е христоянството за послените години избиха и взривиха с ракети и бомби милиони цивилни мюсюлмани, само в Ирак убиха над 1 милион, голяма част от тях деца. Мюсюлманите пък от своя страна започнаха да търсят мъст, създаде се Ислямска държава и взривиха и убиха десетки европейци в Европа.
157
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Още от имената им се вижда, че са някакви ГМО-индивиди. Викторио Министерски Премиерски. Лигльовци новофейсбуковски. Да лежи доживот и там ще му викат "мило". Аман от иидиоти.
156
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Никога не е призовавала последователите си да убиват в името на религията и бога..Викаш винаги са убивали в името на личните облаги. А каква е разликата за убитият ако са го убили в името на бог или за да го ограбят или защото примерно го мразят както ти мразиш различните?
155
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 155 и до Българин 154Явно сте тангристи, и какво от това? Нищо не сте допринесли за този Български народ, освен онзи езически обичай тричене на кучета. Миризливи кучепоклоници.
154
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абсолютен мухал!
153
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
С това изпезено езиче какви ли магии е правила на някой бако с БМВ баварка? ДОри аз бих й подал джойстика!
152
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Най-известния терорист на 20 века Карлос Чакала е християнин, толкова за религията, в случая тя няма нищо общо, лудоста я има навсякъде
151
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 151Кръстоносните походи???Айде разкарай се с религиозните си проповеди!Имате си религиозни сайтове, там промивайте мозъците на неграмотните, тук не ни отправяйте внушения!ТЕМАТА НЕ Е ЗА РЕЛИГИЯ!
150
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Българин до 134:Хайде кажи ми кога се е случило това в православието????Чакам!
149
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 149Казах ти не се изказвай неподготвен, аремците са православни, сръбските отряди в Босна какви бяха, незнам дали знаеш но там са убивали дори и жени, които са били женени в миналото за хървати или босненци, между другото първите изстъпления срещу еврейте са от руски казаци, не е лошо да се запознаеш и с историята на ВМОРО по време на балканските войни, така наречената "кръстанка" не случайно генерал Вазов изправя 30-40 от тях пред военен трибунал