Жертвите на коронавируса вече са над 800

Само за вчера бяха потвърдени 2656 нови случая на заразата
61
Жертвите на коронавируса вече са над 800
Снимка: БГНЕС

Броят на жертвите на новия коронавирус в Китай достигна 811, предадоха световните агенции.

Само за вчера бяха потвърдени 2656 нови случая на заразата и 89 загинали. 81 от тях са жители на провинция Хубей, където е епицентърът на заразата.

Още по темата
Така вече официално броят на жертвите на новия коронавирус надхвърли броя на жертвите на Тежкия остър респираторен синдром (ТОРС) през 2002-2003 г.

В събота бе съобщено, че първият японец, който се заразил от коронавирус на територията на страната, е изписан от болницата.

В момента в Япония са установени 89 случая на заразени с коронавирус, включително 64 пътници на круизен кораб, който е под двуседмична карантина в пристанището Йокохама.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
0
 
0
 
! Отговори
Шаоо лин преди 4 години
Може да са над милион във един сайт пишеше че броя на болните и починалите не се знае точно колко са
51
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Добре! Всички четящи англоезична литература разбрахме, че вирусът е 5 пъти по заразен за мъжете от жълтата раса и пушачите....и по-смъртоносен, защото броят на АСЕ2 подпомага размножаването в белите дробове и съответно разрушаването им. Нас това не ни засяга, защото пушеците в маалата убиват вирусите във въздуха.
50
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
SARS вирусът влиза през АСЕ 2, а МЕRS през DPP4 като двата мембранни рецептора по една случайност са по- експресирани при азиатци и по случайност има разработени блокери за тях като лекарства, АСЕ инхибитори при кръвно и DPP4 инхибитори при диабет.Нищо ново под слънцето!С този животински вид няма да се получи, ами не знам Създателите какво чакат още?!Да пробват с домашна котка или куче.
49
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Българи и *** не се разболяват смъртоносно от този вирус, което е своеволие на природата.
48
2
 
1
 
! Отговори
факт преди 4 години
Нали пуснаха 500 китайци празнували с близките си да се върнат директно по домовете си тук в България! Не трябвало да излизат да пазаруват...Така,че в следващите десетина дни стискайте палци всички те да са живи и здрави,да няма нито един болен от нищо.Не знам доколко безопасни са и всякакви пратки от Китай.У нас има много китайски магазини,стоки пристигнали от Китай,храни пристигнали оттам.В самият Китай случаите се увеличават въпреки мерките,което е тревожно.Май краят на епидемията не се вижда
47
0
 
1
 
! Отговори
УСА преди 4 години
0% умрели от кавказки произход.
46
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Китайците защо не пробват с АСЕ- инхибитори?
45
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Добре! Всички четящи англоезична литература разбрахме, че вирусът е 5 пъти по заразен за мъжете от жълтата раса и пушачите.Не пушете!Когато китайците синтезират вирус срещу бялата раса пак може да минем метър, защото сме мелеси.
44
0
 
0
 
! Отговори
До анонимен преди 4 години
Рупай сладка царевица и дебелей
43
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До МухаНе бе, каскет, по социологическите данни на индианските шамани са били към 3 милиарда избитите от лошите и гнили американци.
42
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако умират само китайци няма никакво значение, нито за останалия свят, нито за китайците или правителството им. За тях 500 - 600 милиона умрели само ще облекчи социалната им система, ама надали. Дори да не се открият лекарства, за десетина години организма сам ще се пребори с вируса, по естествен път. За да избие 1 милиард китайци този вирус трябва да действа много бързо, тоест да *** по 2 - 3 милиона на час, не по 80 на ден.
41
2
 
4
 
! Отговори
Муха преди 4 години
Е то и американците по груби изчисления са избили с оръжие и глад между 50-70 млн. коренни индианци ама тук си говорим за грип.
40
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Е, може китайците да са го откраднали и после то да им е избягало от лабораторията Л4 в Ухан. А може и да е фалшива следа- другите го пускат за да компроментират новата вирусна лаборатория. Играта е многоходова и ние сме пешките.
39
5
 
2
 
! Отговори
Муха преди 4 години
След дълго пребиваване в югоизточна Азия от вчера съм си в София и съм приятно изненадан, че няма пароноя и истерия каквото впечатление оставя четенето на медиите и разни празни кратуни тук. Само да вметна, че освен в Китай където не съм стъпвал, из останалия регион всичко си тече почти нормално.Малко повече са хората с маски, но принципно там винаги са с маски.
38
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Един смачкан руски Т..ШАК по- надолу се прави на " изчислител" за смъртността на китайското биоръжие наречено " корона вирус", (заради шипчестата му " опаковка" взета от т.нар. " птичи грип"). Смъртността на всяка зараза се изчислява на база УМРЕЛИ/ ИЗЛЕКУВАНИ, а не умрели/ заразени! Биооръжието на китайците има между 15 и 50% смъртност в зависимост на данните които различните източници подават! А те са различни защото пекин не дава правдоподобна официална такава!
37
0
 
2
 
! Отговори
Затворете преди 4 години
Китайските граници!
36
0
 
0
 
! Отговори
пияница мистик преди 4 години
До Ха-ха-ха!Ами една България, че и малко отгоре
35
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ми, пенсионната им система не е много добра. С по едно дете сега децата ще трябва да издържат по 6 пенсионера - родителите си и баби и дядовци.Болестите по принцип помагат, особено ако не морят децата.
34
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Китайските власти едва ли се притесняват за китайците, Най вероятно за парите си. Единствените народи в историята на света, които са избивали собствения си народ в милиони са руския и китайския.
33
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
100% от жертвите са азиатци. Някой да оспори?