Конспирация поставя Бил Гейтс в дъното на коронавируса

Бил Гейтс предрекъл пандемията, дори имат патента за ваксина
10 май 2020 18:22,
372
Конспирация поставя Бил Гейтс в дъното на коронавируса

От началото на пандемията COVID-19 милиардерът и филантроп Бил Гейтс е обект на ожесточени конспиративни теории. От твърдения, че той е прогнозирал заразата до теории, че е предизвикал пандемията, за да продава ваксините си.

Във Facebook публикациите за връзката на Бил Гейтс с коронавируса са харесвани и коментирани 900 000 пъти, а в YouTube 10-те най-популярни видеа за него, публикувани през март и април, са гледани над 5 милиона пъти. Така милиардерът е дори по-популярен от конспиративната теория за разпространението на вируса чрез 5G мрежите. Всичко тръгва от негова реч, в която преди 5 години той предупреждава, че човечеството е изправено пред сериозна заплаха.

Съвпадение или не, речта се превръща в знак, че именно Бил Гейтс е предрекъл сегашната пандемия. А конспиративните теории стигат и още по-далеч – че зад всичко това стои идеята да се продадат ваксините, които неговата компания разработва. В Twitter се появява и патент за ваксина срещу коронавирус, заявен от британския изследователски институт "Пърбрайт", който е бил финансиран от фондация "Гейтс“. И това засили страховете заради твърдения, че между 2000 и 2017 фонадацията на Гейтс е тествала ваксина за полиомиелит в Индия и са заразени 496 000 деца, предава Bulgaria ON AIR.

Според СЗО обаче за същия период в страната са регистрирани 17 случая на заболяване. В кампанията срещу Гейтс се включва Робърт Кенеди-Младши. Организира петиция с призив фондация "Бил и Мелинда Гейтс“ да бъде разследвана за медицински злоупотреби и престъпления срещу човечеството.

И все пак, въпреки конспирациите, фондацията на Бил Гейтс дарява 250 милиона долара за борба с пандемията. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


372
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
25
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бил Гейтс ви виновен за Коронавируса, че се братушкате и не си минете ръцете.Сорос ви виновен за изкуствените ви ченета, че не си минете зъбите.Джеймс Форд ви виновен за катастрофите, че карате като гламави.Индианците ви виновни, че се тровите с цигарен пушекСъдията ви виновен, че падате на футбол
55
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До До 46Ами Гейтс сам си го казва в изказванията,изгледай видеата за него в Тубата,а един африканси държавник му забрани да ваксинира хора в държавата му,защото откриха ,че се съдържат вещества,които причиняват безплодие.Говори се и за нано частици(роботи,чипове) във васините,които ще контрполират изцяло тялото на човека и ще са свързани и със сателити,които да дават команда,лъчения.Има петиция против Гейтс.
54
7
 
8
 
! Отговори
до 95% преди 4 години
<95%от починалите от ковид в Щатите са потребители на iphone. Случаенос???>Нещо повече нямат американците нито един случай с Хуавей.Явно на софтуерните гиганти им писнало да се занимават компютри и телефони и са сменили бизнеса.
53
5
 
8
 
! Отговори
Аз вярвам преди 4 години
Само на киро бройка, щом казва, че е гейтс, значи е гейтс. То челите и успели хора се познават отдалеч.
52
17
 
11
 
! Отговори
до 29 преди 4 години
Ти знаеш ли Тръмп колко наркотици и оръжие продаде за да направи милионите си а тоя Гейт ,просто едно листче е подписал договор с IBM и милиарди потекоха към него .Само гениален злодей може да постигне такова нещо.Дори дявола когато е слизал на земята не е успявал това.По добър е от дявола е само сатаната.Така че злодеянието е доказано очевидно, въпроса защо сега , ами срещу Сатаната не е лесно да се решиш да се противопоставиш.
51
21
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Малеее, колко глупендъри и луди са плъзнали по форумите в интернет ...Нищо чудно че начело на държавата е пожарникар, щом толкова лесно се подлъгва голяма част от населението в България. Дай му конспирация и гледай какво става ....
50
0
 
11
 
! Отговори
А елвис кой уби преди 4 години
Преди да изпее новата си песен cov me tender, cov me true, 19 I hate you. Човек и глух да е, пак ще схване посланието.
49
16
 
17
 
! Отговори
хахахахаха преди 4 години
Когато гледам коментарите мисля да гласувам за БСП, такива *** заслужавате да няма какво да ядете!
48
8
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дори и да не сте фенове на конспиративните теории, замислете се върху следното:Човек който се изказва публично за пандемии и масови ваксинации, редуциране на населението има патент за ваксина от 2018 година, наречен коронавирус, а след избухване на епидемията коронавирус започва кампания за масова ваксинация. Дори и слепец ще види връзката между тези факти, не е нужно да вярвате в рептили или летящи чинии. Или пък вярвате толкова на добротата на този "филантроп", че ви се струва невъзможно ??
47
11
 
12
 
! Отговори
До 46 преди 4 години
До АнонименЕееей, ама то било много просто бе, човек.Веднага се обаждай на Интерпол, Европол, ФБР, НСС...да арестуват Бил Гейтс...обясни им с 5 думи как го е направил ковид-а.Същото като с вирусите за компютри.Давай :)
46
17
 
10
 
! Отговори
Чухтели, чухтели преди 4 години
Вече са сабрани 17 милиарда подписа срещо бил гейтс. Тръмп лично се е подписъл сас две раце.
45
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Някакви нови американски ваксини щели да хакват на медиците в България. Защо всички медии мълчат?
44
24
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бай *** коментира световни конспирации :) ХахахаНе мога, честно...***, ръси мозък и си вярва.Разбира *** от всичко...от една презентация на ГЕйтс преди 5г вече е сигурен, че той е виновен...вече му сметна, че ще спечели 250млрд...абе...*** е иникален.
43
6
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кой е измислил вирусите за компютри, правиш си сайт качваш си там вирус и имаш и друг сайт където продаваш антивирусни, които знаят как да убият въпросния вирус. Приложили са на практика туй което правят онлайн.
42
7
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
НЕ само Гейтс.Също и Сорос, РОтшилд...също и всички рептили...от там идва всичко.Също и 5Г мрежите и ХААРП.Те са измислили вируса, за да печелят милиарди.Нищо, че вече си ги имат :)
41
7
 
47
 
! Отговори
Дядо ви преди 4 години
Фамилията Кенеди се е доказала в борбата си срещу кабалистите и заговорниците, затова и единственият достоен президент на САЩ - Кенеди, беше разстрелян от тях.От тогава Америка започва да затъва в блатото на тази глобална мафия, президенти като Обама, Буш, Клинтън унищожиха Америка и предизвикаха редица глобални конфликти и войни. Щом Кенеди започва кампания срещу тази гнида Гейтс, аз подкрепям тази "конспиративна" теория.
40
2
 
23
 
! Отговори
Стар набор преди 4 години
Не говорим вече само за Консервативна Теория, а за Консервативна ПРАКТИКА в ДЕЙСТВИЕ
39
7
 
9
 
! Отговори
95% преди 4 години
от починалите от ковид в Щатите са потребители на iphone. Случаенос???
38
5
 
24
 
! Отговори
АзГ преди 4 години
Gib GATES keine Chance ! ( Не давайте шанс на Гейтс) може да се види на много места на протестите в Германия, на плакати, тениски, дори и на маските. Копирано е от "Не давайте шанс на спин" = Gib AIDS keine Chance, лозунг от края на миналия век.
37
7
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Няма човек на планетата който да предскаже за вируса.Този си е наумил да затрие населението на земята и се е подготвил предварително.Трябва да бъде съден.Този е психопат