Ботьо Ботев за Сашко: Това дете наистина е герой

Според него ормален човек в нормални обстоятелства трудно би издържал
20 ное 2022 23:00, Нели Христова
94
Ботьо Ботев за Сашко: Това дете наистина е герой
Снимка: БГНЕС

"Това дете наистина е герой. Лично аз считам, че нормален човек в нормални обстоятелства трудно би издържал. Това е едно дете на 12 години, нощта психически влияе всеки нормален човек, а това е дете за приказ и показ”, заяви криминалистът Ботьо Ботев пред bTV по повод изчезването на Александър от Перник и намирането му след 9 дни.

Той каза, че е вярвал, че това дете може да е оцеляло.

“Винаги в един подобен случай най-съществени са първите часове. Тогава се събира онази точна информация, която може да се оцени, която може да се прецени и оттук нататък да се правят съответни изводи или обикновено да се изградят хипотезите на базата на събраната първична информация”, добави Ботев.

Криминалистът подчерта, че е имало много противоречия в началото от страна на бащата на детето. "Аз лично наблюдавах нещата също от поведението на бащата имаше някои неща, които реално не обективно се представяха. Това беше забелязано от всички хора и включи участващи в издирването, но психиката на всеки човек е различна. Така че бащата действително имаше някои неадекватни действия", добави той.

Според него е било грешка, че бащата е подал късно информацията за изчезването.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


94
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Извод: Най-важното е да не ти пука при всяка ситуация. Без паника и тревога.
51
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Да допълня... както и тези с по 5 операции за присаждане на сърце.
50
1
 
7
 
! Отговори
КОНСТАНТИНОВ преди 1 година
ПОМНИТЕ ЛИ ГО ТОЯ БОТЬО БОТЕВ?БИВШО МРЪСНО И ДОЛНО ЧЕНГЕ? И НЕГО СА ГО ВПРЕГНАЛИ В МАНИПОАЦИЯТА СЪС САШКО.
49
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако още веднъж се загуби, бащата да бъде подведен под отговорност. Да купи телефон и да го зашие в дрехите, да наеме със стоте хиляди бързоног гледач, повод или каквото трябва.
48
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Сашко е герой, защото не може да разкаже какво е чул или видял, пък и да разкаже, добре е да се поддържа версията, че е просто голям герой. Сещам се за Мирослава от Перник.
47
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Така че бащата действително имаше някои неадекватни действия", добави той." Бащата лъже заедно с полицаите, детектор на лъжата може би изобщо не е имало, случайно ли се е "загубило" дете аутист, което не може да обясни какво му се е случило, защо майката беше пренебрегвана през цялото време? Има много гнили неща в щастливата развръзка.
46
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ботю обвини двама украинци, че са убили български премиер. Отвлече ги от братска Украйна. Това не е евроатлантическо и натовско.
45
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Дивото зове, а мълчанието е злато, а на страха очите са големи. Хората умират от стреса и тревогата, а на аутиста не му пука. Йогите имат същите нечовешки способности и медитират. Медитацията на аутиста и слънчевото хранене и дишането на влажен въздух, дават всичко необходимо.
44
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
9 дена без храна в гората? И спало на студа? Имало следи, че се е борило. С какво се е борило? Не ме разсмивайте.
43
2
 
7
 
! Отговори
Да допълня... преди 1 година
До Дзъ 40 Как да няма свръх човеци ? Аз знам за двама. Хитлер и Путин.
42
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Детето е пуснато там, не е седяло 9 дена в гората, мислете малко. Това не е корона да ви лъжат 2 години.
41
10
 
4
 
! Отговори
До 44... преди 1 година
Точно! Руснаци с израелски паспорти приватизираха и разграбиха предприятията и заводите, и ликвидираха Луканов! И после копейкаджиите ми говорят как американците ни докарали до това състояние.... А не могат да посочат един завод в България купен от американци и фалирал след това!
40
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Поредните шменти капели, нека тоя пенсионер се опита да изкара няколко дни и нощи на открито без храна да го видим какви ще ги ръси след това.
39
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бай Ботьо разтяга локуми каквото му дойде на устата .Същото беше и за убийството на Андрей Луканов.Някакъв си строителен предприемач заради няколко апартамента ще убива премиера?!Пълни глупости и измислици .В същото време се приватизираха активи за милиарди на ДЗУ,ЗММ и Елпром, над които Луканов имаше контрол.Същите хора след това се опитаха да убият и Алексей Петров.Руската връзка.
38
2
 
5
 
! Отговори
Ангелина преди 1 година
До До Ангелина под номер 41 - прочетете внимателно коментара ми и истината е между редовете. Казваме приблизително еднакви неща - само ,че аз мисля ,че сумата ,не е била крайната цел,а това е внушението ,което цели режисиралият го болен мозък .В този случай детето и бащата са жертвите ,избрали го ,защото детето му е алтруист ,а той- "нотариус" .Целите и причините са много по- дълбоки и мащабни ,без отношение към пряко "избраните" и различни от това ,което изглежда на пръв поглед.
37
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не вярвам на думите на Ботьо Ботев. Стана им навик да лъжат и да манипулират хората, а на мен ми писна да ме мислят за марсианец. Кого и защо прикриват, ще се разбере по- късно.
36
3
 
16
 
! Отговори
До Ангелина преди 1 година
За предложиш някаква сума ( в случая 100 000 лв), трябва предварително да си проучил, колко е необходимо да платиш и на кой. През цялото време, докато хората се катереха по чукарите да го търсят, бащата е знаел, къде е. Като информацията я подхвърляше, че врачки му казват.
35
0
 
11
 
! Отговори
Дзъ преди 1 година
Идва Коледа и е нормално да се увличаме по теории за свръхчовеци, квито знаем че няма
34
10
 
0
 
! Отговори
Ангелина преди 1 година
Това дете е "показало" на "нормалните" ,че нещата никога не са такива ,каквито изглеждат .....най- вече на такива "разследващи специалисти" ,като въпросният "разбирач- анализатор" - Ботьо Ботев.В по- голямата си част наречените от "нормалните" -"алтруисти" са в пъти по- умни от всички нас,дошли на Земята по- рано ,от времето ,когато "нормалните" са "дорасли". Жалко е ,че това дете стане "разменна монета" за нечий болен мозък.
33
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тъкмо се чудех кога ще пуснат поредния медиен т.ол, който да убеждава в поредната лъжа в статии и коментари. И изплува. Никой нормален човек не вярна в оцеляването на това дете 8 дни, ако е било в гората.