Австриец уби бившата си жена, станала двойка с афганистанка

Мъжът бил разведен със съпругата си, но живеели заедно
Обновена: 15 авг 2023 11:21 | 15 авг 2023 11:17, Елка Василева
93
Австриец уби бившата си жена, станала двойка с афганистанка
Снимка: архив, БГНЕС

Австрийски гражданин е осъден от окръжния съд в град Леобен на седем години затвор за непредумишленото убийство на бившата си съпруга, съобщиха австрийски медии.

Убийството е брутално, но предисторията му е необичайна. След частен фалит и развод  33-годишният австриец продължил да живее заедно с бившата си жена по финансови съображения. Жената работела в приют за бежанци, където се запознала с четиричленно семейство от Афганистан. Когато се разбрало, че семейството ще бъде депортирано, през ноември миналата година австрийката ги е приела в апартамента си в град Мюрццушлаг, където живеела заедно с подсъдимия и нейната дъщеря.

Според прокурора 34-годишната жена се влюбила в бежанката, двете станали двойка и спели в спалнята, а двамата мъже нощували на дивана в хола.

На въпрос на съдията защо не е прекратил тази трудна за разбиране ситуация, подсъдимият отговорил, че се надявал връзката между двете жени да не продължи дълго.

През януари двамата бивши съпрузи се срещнали в мазето, за да обсъдят предстоящи онлайн продажби и жената му съобщила, че чака документите за пребиваване на афганистанците и ще се изнесе от жилището заедно с доведената му 13-годишна дъщеря. Тогава подсъдимият намушкал десетки пъти бившата си партньорка с нож за пържоли. В съда той признал за престъплението си.

Според адвоката на извършителя клиентът му е действал под "влияние на афект, което по принцип е разбираемо", без предумисъл. Това е било мнението и на съдебните заседатели, осъдили мъжа на седем години затвор за непредумишлено убийство. Присъдата подлежи на обжалване.
(специално за БТА от Цветана Делибалтова)


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


93
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
67
6
 
2
 
! Отговори
ХАХАХАХАХА преди 8 месеца
Ужким кукувица, пък заплашва, лае и налита да хапе. Въййййй. ХАХАХАХАХАХАХАХА
66
6
 
1
 
! Отговори
Минко 50г. ерген преди 8 месеца
Същото наказание! Аз съм строг, но справедлив и за равенство между половете, а не като мъстителната кукувица дето ни плаши че ще снесе яйце. В чуждо гнездо.
65
2
 
19
 
! Отговори
Анонимна преди 8 месеца
Тази новина съчетава всичко модерно и наболяло в момента. Бежанци, ЛГБТ и домашно насилие. Ще кажеш, че някой евро-либераст нарочно я е съчинявал.
64
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
До Минко 50г. ерген - Минко, какво препоръчваш да се прави, когато мъж откаже секс на жена?
63
3
 
2
 
! Отговори
До ХАХАХАХАХА преди 8 месеца
Куковица ти кука на теб в акъла. Гледай да не попаднеш на отмъстителна женичка с чувство за хумор. В чудо ще се видиш. Казах ти само за един от най-безобидните номера, които се правят в подобни случаи. А пък ти си хахахосвай, като си нямаш друга работа.
62
0
 
9
 
! Отговори
червен дЕдо преди 8 месеца
До Анонимен 26 Ееех, булка! Едно време такива мъже, както и любовниците им ги привикваха пред Партийното бюро по месторабота, без значение дали са или не са партийни членове. И стой та гледай какво конско евангелие им се четеше. Плюс предупреждение, че могат да ги сполетят някои неща. Достатъчно беше само съпругата на изневеряващия да отиде да се оплаче на партийния секретар в службата на мъжа си и на местоработата на любовницата. Ако води за ръчичка и малкото си дете, още по-добре!
61
4
 
1
 
! Отговори
ХАХАХАХАХА преди 8 месеца
Тая кукувица вече взе да плаши мъжкото съсловие с пърдежжите на баба си. ХАХАХАХАХАХАХАХА
60
6
 
6
 
! Отговори
Минко 50г. ерген преди 8 месеца
Отказът на секс от жена на мъж трябва да бъде инкриминиран като тежко престъпление срещу личноста застращаващо здравето и живота.
59
1
 
4
 
! Отговори
До 37 преди 8 месеца
До Ама как - не е нужно да се прибягва до сакатлъци. Ще те наблюдава тайно и ще разбере какъв е графикът ти на посещения при паралелните ти жени. И ще ти сипе в кафето нещо, от което след малко започват да те напъват газове до такава степен, че не можеш да ги удържиш. Няма да ти кажа какво е това нещо, защото се подиграваш на жените. Ще ти кажа само, че още нашите прабаби са използвали този метод, когато в домовете им идвали нежелани кандидат-женихи, които обаче били одобрени от родителите им.
58
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
До ХАХАХАХАХА 50 Къш бе, псевдомислител! Ти си оксиморон.
57
4
 
5
 
! Отговори
Бай Дрън преди 8 месеца
Абе съгласен съм за жените, но често жените насилват и тормозят мъжете. Това не се приема за престъпление. Защо? Нали всички полове са равни? Или едните са по-равни от другите? Ами като нямаш силички и смяташ, че си насилена, не насилвай нещата с приказки и истерии. Това също не е нормално, да крещиш като луда :) Това трябва да се наказва и всеки да си знае мястото. Мъжът не насилва, жената не крещи. Това е, за другите полове да се оправят.
56
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
До Женщина 47 Ти колко мъже имаш, бе? Знаеш ли, че това явление се нарича полиандрия и е узаконено в някои райони на Хималаите? Да не би да си отишла да живееш там?
55
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Жените не трябва да търпят подобно отношение. С или без Истанбулска конвенция, жените не трябва да търпят насилие. Виждал съм разбити животи на 2 жени, единият баща е побойник, а другият е измамник и е разорил цялото семейство. До ден днешен и двете не могат да изградят семейство и дасе почувстват пълноценни. А едната обвинява майка си до ден днешен, че не се е развела с мъжа си насилник. Унищожени животи
54
1
 
17
 
! Отговори
риБай Мангау преди 8 месеца
Нещо ме кара да мисля че в тази история няма нито един.....австриец
53
1
 
5
 
! Отговори
УМЕН преди 8 месеца
Я и Зозо хомосексуалистът се появи. Само за да поревнува че не е могъл да спи на диванчето с афганеца, не за друго
52
2
 
9
 
! Отговори
Зозо преди 8 месеца
..... След частен фалит и развод 33-годишният австриец продължил да живее заедно с бившата си жена по финансови съображения..... Уааахахахаа, не нимоа, търкалям се от смях.
51
4
 
4
 
! Отговори
123 преди 8 месеца
33 годишна. 33 = Фалшива новина. *** глобалистка пропаганда.
50
4
 
3
 
! Отговори
ХАХАХАХАХА преди 8 месеца
Тя мисли - това си е жив оксиморон.
49
2
 
4
 
! Отговори
bl преди 8 месеца
Така... жената го е оставила да живее в нейната къща за да не е улицата, тъй като той е разорен. НО, когато тя прави нещо подобно за афганистанска, това вече е недопустимо за него. Този трябва да го задомят в афганистанското общежитие за да изпита здрава мъжка любов.
48
2
 
6
 
! Отговори
До Петя преди 8 месеца
И аз не го разбирам, Петя. Да замениш дедовия с езика на някаква афганистанка и с черните и пръсти с кал под ноктите....не, не го разбирам. Нормалните женни обичат дедовия повече от белия хляб и от себе си дори.