Ученичка твърди: Учителката ме бие и обижда!

Клип показва как преподавателката скубе косата на момичето
137
Ученичка твърди: Учителката ме бие и обижда!
Снимка: Facebook

Ученичка от разложкото село Горно Драглище сподели, че учителката й я бие и обижда, а клип в социалните мрежи показва как преподавателката посяга на момичето.

"Имаше шум и врява при вратата на класната стая. С няколко забележки се опитахме с дежурната колежка на коридора да я спрем. Отидох до тоалетна и чух, че започна да се тряска и да се вика. Конструкцията на вратата е дървена, има и стъкло. Можеше да стане страшно, ако се счупи вратата и децата да се наранят. Моята реакция бе такава, че да се предотврати нещо по-сериозно, което е в полза на децата", каза пред Нова тв Райка Калоянова - учител в ОУ "Неофит Рилски" - Горно Драглище.

"На клипа се вижда, че момичето стои, а аз й разрошвам косата. Изобщо не е това, което се вижда от тази страна, че аз размахвам ръце и я бия", допълни тя.

"Моето момиче ми каза, че е ходило до тоалетна. Вратата отдавна е развалена. Затваря се сама от течението. Едната госпожа започва да й се кара и да я бие, а класната започва да й дърпа косата и да й казва най-различни обиди", контрира обаче майката на детето.

"Категорично се разграничавам от действията на колежката Калоянова. За нас на първо място стои здравето на децата. След писмените обяснения на Калоянова и Узунова и след разговор с родителя, ще съберем педагогическия съвет и ще вземем някакво решение", заяви Бойчо Пукнев - директор на ОУ "Неофит Рилски" - Горно Драглище. 

 


137
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
109
0
 
3
 
! Отговори
Неочаквано тъп преди 1 година
М....... а трябва да се бие постоянно, щото това е тъпо, крадливо, и неморално създание. Боя възпитава на дисциплина, ако нестане, Хи..... л го е измислил още тогава
108
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ученичката невинна??
107
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Всеки ще я обижда, ако краде
106
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
О, недей така , драга, не обиждай старото поколение, то поне е имало правилни ценности....... Можем обаче да съдим по новото което е винаги продукт на старото, тоест едно голямо комунистическо нищо!
105
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Майката на ромката говори със сръбски говор и употртебява сръбски думи ,въобще не си и прави труда да говори правилен Български, а вие искате детето й да учи и да безчинства безнаказано в Българско училище.
104
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За тях няма нищо по- добро и уютно от *** махала. Ако МОН и Българското общество се опитва да ги интегрира, за пореден път ще си изпатим! Грехота е да им налагаме ЧУЖДИ на тях История, култура, начин на мислене, етнически био и културни черти и какво ли още не! Нека обаче *** да знаят, че се намират в България и трябва да спазват и уважават Българите и Българските закони! Да си стоят в махалите си и да не излизат въобще от там!
103
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
яма как Българското учиулище да им бъде инетересно, защото те насилствено учат Българската история, литература, музика, изкуство! Не може Българска образователна система и българското общество да им налага те да учат Българската история, като при положение, че те НЕ са българи и бели руси и синеоки славяни, а СА етнически тъмнокожи чернооки ромски индийчета!
102
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен Ох, не виждате ли ...Да но ги вземат на работа като касиерки макар че не знаят български не могат да четат и да пишат но познават единствено цифрите и ги приучават да маркират баркодове и да изкарват касова бележка но ако поискаш нещо малко по различно веднага идва отговорничката да го свърши. Това по някаква програма май го правят някой плаща на работодателите ли какво става не знам но не е добре.
101
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мисля, че трябва да се въведат критерии за деца, които ще ходят на училище и детска градина. Да се въведат униформите при учениците , да има и мъжки гимназии, но достъпът до тях да бъде ограничен и при само ОПРЕДЕЛЕНИ условия. Ако има деца, които искат да ходят на училище и да учат, НЕКА да бъдат проверявани, ако успея- ще ходят в това училище, ако ли не- да си стоят в къщи.
100
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Аз ви казвам, че за да има училище, то НЕ трябва да бъде смесено , тоест да има момчета и момичета ученици. Да се направи тест - проверки дали едно дете желае да учи или не
99
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Искате да имате деца и децата ви да са възпитани и образовани - погрижете се сами, не ви е нужно училище, детская градина, преподаватели и др. Иската да сте здрави - погрижете се сами
98
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Направо да изгонват момичето от училище и толкова! Възрастната жена да си остане на работа, дано да не я уволняват.
97
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Точно така. Благодарение на които, и вие аборигените се научихте да пишете и боравите с интернет.Човек се учи от рано само ако към него има истински образователен подход който да отвори желанието му за знание.Другият вариант е самото дете да носи в себе си желанието за знание като се абстрахира от заобикалящата го простащина. Вторият вариант е рядкост за повечето българи.Масовият български скапан манталитет го доказва!
96
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Напълно подкрепям учителката !!!
95
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Днешното училище е плод на предишното! Био отпадъци снасят себеподобните а разликата е само в по напредналата техника."Точно така. Благодарение на които, и вие аборигените се научихте да пишете и боравите с интернет.
94
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Системата ни убива.
93
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Днешното училище е плод на предишното! Био отпадъци снасят себеподобните а разликата е само в по напредналата техникаО, недей така , драга, не обиждай старото поколение, то поне е имало правилни ценности. Аз като говоря за био отпадъци става въпрос за такива като в тази новина и за такива като теб, жалкото е че набирате да сте много и да напирате да бъде модна простотията.
92
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Изгледах клипчето и мисля, че е абсурдно изобщо да се коментира. Учителката се скара просто на поредното малко ***. Те затова в момента в България расте поколение от малки нехранимайковци
91
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Днешното училище е плод на предишното! Био отпадъци снасят себеподобните а разликата е само в по напредналата техникаНедей така да говориш, не ти е виновен строгия социализъм, нито пък тогавашното истинско училище, което възпитаваше народ, а не маса. Друг е въпросът, че ти не можеш адекватно да се погрижиш за био поколението си. Обвинявай себе си и чалгата, която превърна теб, поколението ти и старото и младото поколение в проста и глупава маса. Комунизма го няма и не е виновен за случващото
90
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Днешното училище не е училище, а сборище за бъдещи пропаднали био отпадъци и от двата пола, които идеали са проституцията, порнографията, наркотиците, мутрите, престъпността, чалгата, посредствеността и още други " идеали"!Днешното училище е плод на предишното! Био отпадъци снасят себеподобните а разликата е само в по напредналата техника.