Удължават семестрите при "дървена ваканция" в СУ

Университетът продължава преговорите за повече пари
Обновена: 11 окт 2010 13:45 | 11 окт 2010 13:42,
28
Удължават семестрите при "дървена ваканция" в СУ
Снимка: Булфото

Ръководството на СУ "Свети Климен Охридски" прави всичко възможно да не се стига до "дървена ваканция", се казва в съобщение на Алма матер.

"Подобна неприятна възможност е залегнала в антикризисните ни мерки. До момента избягваме да приложим решението. То ще зависи от преговорите, които академичното ръководство води, както и от разчетите за финансовото състояние на Университета.

Още по темата

Ръководството на Университета прави всичко възможно да не се стигне до подобна ситуация, но в случай че сме принудени да прибегнем към нея, студентите и учебният процес няма да бъдат ощетени.

При евентуална "дървена ваканция" зимният и летният семестър ще бъдат продължени във времето, за да бъде изпълнен залегналият в учебните планове и програми материал", се казва още в съобщението на СУ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
2
 
6
 
! Отговори
Глезената-Гледаната преди 13 години
Плащаме толкова колкото ни искат!!!Така, че млъкни.
7
21
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Забавно :) Студентите угаждане нямат, ама никакво. Искат да им вдигнат таксите, те реват все едно ги колят. После радостни, че таксите им ниски. Ама нямат пари да се отопляват, нямат материална база... "Автоматика и роботика учат пет години, диплома вземат - на живо робот не са виждали никога... как са се дипломирали?!?"(европейски наблюдател за ТУ)Да, сладури, не може хем да не плащате(реалната стойност на образованието), хем претенции да имате. Много анонимен студент от БСУ
6
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
СУ "Свети Климен Охридски"???????
5
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Кофти! Много ще е гадното лятната сесия да е чак през август. :-( Ама както знаем в България хората пестят, най-вече от парите за образование и наука. И после защо всеки гледа да учи на запад. Ами защото там такав филм като "дървена ваканция" и колеги, моля платете ми по 20 ст. на човек за хартията няма. Не че 20 ст. са нещо, но е обидно да ти искат пари и за това. Обаче на БГ и трябваха нови самолети, но не и кадърни висшисти.
4
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ЗАЩО НЯМА ПАРИ ЗА СТИПЕНДИИ??
3
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
e s kolko 6e gi udaljat tiq semestri togava?
2
13
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
T'ВА ВУЗ ЛИ Е?!?!?!?
1
7
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
аре да го духат а ? и без това сме в сесия до средата на юли а от август започват поправките !? няма да имам изобщо лятна ваканция заради простотията им ? заради това че са неадекватни крадци, назначили АДСКИ много ненужен и НЕКАДЪРЕН персонал ?