Състоянието на Андрей Баташов се влошава

Актьорът има ку-треска
Обновена: 27 ное 2010 11:03 | 26 ное 2010 23:58,
63
Състоянието на Андрей Баташов се влошава
Снимка: Булфото

Шансовете за чернодробна трансплантация при Андрей Баташов намаляват почти до нула – актьорът има и ку-треска. Това съобщава вестник 24 часа, като се позовава на информация от ВМА.

Състоянието на актьорa се влошава. 

Той е настанен в Клиниката по интензивна терапия.

Най-вероятно Баташов се е заразил отдавна (още преди месеци), но инфекцията се проявява сега, когато защитните сили на организма са отслабнали.

След като телевизионно риалити посвети цяла вечер на събирането на средства (40 000 лева) за лечението на Андрей Баташов, и колегите му се включват в кампанията. Правят го със специален благотворителен концерт-спектакъл със заглавие „Актьорите от „Ритъм“ за Андрей Баташов“.

Събитието ще се състои на 4 декември от 19,30 часа в Театър 199. В спектакъла, създаден с помощта на проф. Снежина Танковска, ще участват актьорите Александър Митрев, Божидар Попчев, Иво Тончев, Костадин Господинов и Стефан Спасов.

Още по темата

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


63
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
За тези, които обиждат Андрей Баташов ще кажа, че са едни *** с каменни сърца, първосигнална система
56
0
 
9
 
! Отговори
benjamin преди 13 години
Neka se pomolim za Andrey, zaslujava go!
55
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Zdravoslovnijat nachin na jivot ne moje da te predpazi ot avtoimunen hepatit. Ima oshte red prichini za povishenie na chernodrobnite enzimi.
54
2
 
5
 
! Отговори
Цироза преди 13 години
Алкохола не прощава на никого..... дано да прескочи трапа но...
53
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Seriozno? V Germania? Za ehinokokoza? Ti chuvash li se? V Germania ne znajat kak se operira tova, malko sa lekarite, koito sa go vijdali. Oshte po-nekompetentno e predpolojenieto ti, che pri tozi chovek moje da ima ehinokokoza.
52
1
 
6
 
! Отговори
до dynamo-спешно преди 13 години
Сега сериозно : лекарите споменали ли ти са за ехинококоза? Изследванията са елементарни. Направи ги тук и, ако има нещо- веднага в Германия! А за Баташов-дано има късмет и организмът му- сили!
51
1
 
18
 
! Отговори
пешо преди 13 години
Пожелавам на всички Българи да са живи и здрави.Ниа ще отцелем въпреки политиците и кризата.Не се мразете .
50
1
 
8
 
! Отговори
слънце преди 13 години
Моля някой компетентен да ми отговори - коя е причината МАЛКИ ДЕЦА да се разболяват от тежки и редки заболявания както на черния дроб, така и на кръвта, а и на други органи / те нито пият, нито пушат / ---- Чрез този въпрос искам да опровергая категоричните коментари на някои, че заболяването на този актьор е вследствие на прекаляване с алкохол ---- До колкото знам, такова заболяване се нарича цироза, макар, че и за нея алкохола не е единствената причина
49
4
 
1
 
! Отговори
РОСЕН преди 13 години
аре бегай в германско, па белкем и акъл ти налеят, опс извинявай правилни хапчета да ти изпишат:)))))))))викаш високи ензими, а? я признай колко прекаляваш с анаболите ***
48
2
 
11
 
! Отговори
Един преди 13 години
Баташов,стани.Погледни колегите ти и хората как те обичат и тъгуват за теб.Липсваш им.А се надявам и един ден да разбереш кой съм и да ми върнеш жескта с расост и смелост, която не ти липсва.Горе главата мужик!!!!
47
3
 
6
 
! Отговори
Samo minavam преди 13 години
Ако е решил да си ходи.......кои сме ние за да го спрем.Можем само да искаме прошка.
46
1
 
15
 
! Отговори
CH преди 13 години
Бог да е с теб Андрей дано ти помогне
45
2
 
24
 
! Отговори
галя преди 13 години
Андрей, бог да ти помогне да се оправиш! Още много прекрасни спектакли трябва да изиграеш, Андрей.В живота не сме равни ,но пред смъртта сме равни. Смирете се, хора! Не остана ли добрина в сърцата ви?
44
3
 
8
 
! Отговори
dynamo преди 13 години
Ако разбера кой си - щe ти се случи много лошо нещо!И да - събирам средства за изследвания в Германия, не моля по медиите за тях, но това си е личен избор! Обаче ти си ***!!!
43
16
 
5
 
! Отговори
РОСЕН преди 13 години
ми отиди в чужбина да се лекуваш бе ***
42
4
 
32
 
! Отговори
dynamo преди 13 години
Аз лично имам постоянно високи ензими на черния дроб, никога, повтарям НИКОГА не съм пил алкохол, освен на Нова година и то колкото за уважение на празника - шампанско! Години наред се чудят и маят "кадърните" лекари в БГ какво ми скапва черния дроб, но не могат да разберат, само едно е ясно - не е злокачествено и не е стеатоза... Това и аз го знам, знам също и, че не съм имал хепатит и винаги съм живял здравословно, вярващ човек съм! НЕ ОБИЖДАЙТЕ БАТАШОВ - НЕЩАСТНИЦИ!!! НЕ ЗНАЕТЕ НИЩО!!!
41
3
 
3
 
! Отговори
пич преди 13 години
човека ВОДА пие ли...?
40
0
 
12
 
! Отговори
до39 преди 13 години
И кой прави класацията за равенство ? Свалям шапка пред таланта му ,от БОГ му е даден.Но пред БОГ сме равни включително и Бай Пешо алкохолика всеки си носи кръста .
39
1
 
16
 
! Отговори
Мария до 41 преди 13 години
Написаното от номер 41 е меко казано просташко. Аз искрено желая този красив млад мъж и талантлив актьор да е жив и здрав!
38
4
 
5
 
! Отговори
Daniela Velcheva преди 13 години
Много жалко , за бунтара ! Един истински бунтар си " отива" ..........Дано , да не страда много !..........БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ !!!!!!!!!!!!!