По-малко от минута и вратата пада жертва на крадеца

Ключар разказва за начините да се предпазим от обир
Обновена: 5 фев 2011 21:15 | 5 фев 2011 18:46, Екип на Dnes.bg
149

Има ли спасение от крадците? Ключарят Георги Стоев признава, че само добра врата и брава не са достатъчни да опазят дома от набези.

"Ако крадците решат да влязат, ще влязат на всяка цена", казва майсторът и обяснява, че те често са „по-напред с материала“ от ключарите. Все пак има и някои съвети, за да опазим имуществото си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


149
Още по темата: ключардомова кражба
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
107
4
 
4
 
! Отговори
100% izprobvano преди 13 години
Kradec ot kradec ne krade !
106
0
 
8
 
! Отговори
Истината преди 13 години
Най-накрая една смислена статия.
105
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Винаги има начин за крадеца.Той не спи и мисли само как да влезне.Срещу по-дребните човек някак може и да се защити донякъде.Но има и гадове с маски на главите и автомати в ръцете,които не си и правят труда да отключват,влизат с вратата и си взимат каквото искат.
104
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Имам вкъщи една автоматична брава 9х19 с 15 щифта.
103
3
 
12
 
! Отговори
sdf преди 13 години
v bg ako ne drugo pone maistori kradci kolkoto iska6, 4e i powe4eto nawynka ba4kat :)))axaxax
102
4
 
18
 
! Отговори
vitalius преди 13 години
До 99 и 101По-добре е да ползваш пушка помпа щото няма нужда да се целиш много, върши добра работа от близки разстояния, и уръжитето не може да се идентефицира по куршума по простата причина че стреля сачми.
101
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
До 85(Гепи) аз такива като тебе много ги обичам...... заповядай да поработиш из наше село да ти пусна 1-2 9мм - пак няма да имаш досие не се притеснявай!
100
5
 
18
 
! Отговори
андрешко преди 13 години
Ми да заповяда, ама като няма и една ракия в хладилника да го почерпя няма ли да се разочарова?Пък и какво ще ми отмъкне? Стария кинескопен телевизор, който ако го вземе най-много да ми направи услуга че ще се отърва от него?Еееех, Бойко, Бойко ...
99
4
 
42
 
! Отговори
VAS8ILISQNISEVROPA преди 13 години
''МАКАРОВ''....НАЙ СИГУРНИЯТ ''ПАТРОН''.....
98
3
 
48
 
! Отговори
До 96 преди 13 години
Има само един сигурен начин да не те оберат-това е:да не те набележат за обект.
97
5
 
17
 
! Отговори
10мм преди 13 години
Точна стрелба в челото. Това е !
96
2
 
13
 
! Отговори
revlio преди 13 години
до 94 breneke-12... е ясно де ама сота има и минуси на теб случвало ли ти си е да се напиеш като *** и да забравиш да изключиш сота и патрула да не те познава шоу голямо е не е за пробване но за хората с малки доходи битовите кражби са бич и за това са подръчните методи България е една от малкото страни в света в които хората разбират почти от всичко заради ниските доходи АКО НЯКОИ НЕ ВЯРВА САМО ДА СИ ОТВОРИ КАПАКА НА КОЛАТА ЗА 20 МИН.И ЩЕ ВИДИ КОЛКО РАЗБИРАЧИ МЕХАНИЦИ НА ЗДРАВА КОЛА ЩЕ ИМА
95
3
 
7
 
! Отговори
съвет 1 преди 13 години
разчистете дома си от ненужни пар та ке ши. олекотете живота си.викате *** бригада и давате всички стари пар та ке ши.
94
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"Все пак има и някои съвети, за да опазим имуществото си." - някой по-посветен да ме светне какви съвети дадоха, щото аз нито един не чух!!!
93
2
 
65
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
При мен нещата с лесни. Съседката ми отсреща не пропуска нито един мой гост. Винаги е на пост и варди от любопитство! Господ да й дава здраве!
92
1
 
13
 
! Отговори
breneke-12 преди 13 години
Kлючалката,бравата,резето,сюрмето и др.железарски приспособления са за защита от някой пияна манерка, която си е объркала вратата .Не е проблем за кокошкарите.Освен по сериозна брава е необходимо и СОТ, но с много силен сигнал,още по добре с два звукови сигнала-един в жилището ,а втория на фасадата,на високо,с допълнителен акумулатор.Задължително известяване по jsm .Ако имате по скъпи малки вещи застраховайте ги-застрахователя трябва да ви направи редукция т.е. отстъпка,защото имате СОТ .
91
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Какви ценности държите в домовете си се питам ? Като чета се питам ?
90
1
 
24
 
! Отговори
revlio преди 13 години
трябва желязна врата или брава дистанциоинно за включване на електрическата мрежа едната жица в минуса другата в плюса едната на вратата другата един сантиметър назад варианти има и за бравата излизаш включваш веригата и да заповяда а закогато си вкъщи пистолета задължителен има само един проблем че трябва да го копаеш след това да нямаш неприятности задължително копаеш и после можеш да ходиш на екскурзии за гъбки отгоре му до следващия екземпляр
89
5
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
До всички кандидат крадци на дома ми. Всичко което можете да отмъкнете от дома ми ще го възстановя с една заплата. За още една заплата ще ви намеря. А за още една ще ви запишат имената в графата безследно изчезнали. Добре дошли
88
1
 
8
 
! Отговори
НЛО преди 13 години
А КОГАТО ИМА СОТ Е ОЩЕ ПО ЛЕСНО ЗАЩОТО ИМАТ И ОПИСА ОСОБЕНО КЪМ НСОД СДВР.