Първанова иска ревизия на системата за жалби на летището

Липсата на оплаквания не означавала липса на кражби от багажите
Обновена: 12 юли 2011 11:02 | 12 юли 2011 11:00,
77
Първанова иска ревизия на системата за жалби на летището
Снимка: Булфото

Евродепутатът Антония Първанов, която алармира за кражби от багажите на летище София, сега предлага ревизиране на системата за подаване на жалби.

Според нея пътниците научават за нерегламентираното отваряне на багажа след напускането на летището и били обезкуражени да подадат жалба.

Тя предлага системата за подаване на жалби така да бъде направена, че тя да улеснява максимално потребителите, а не да се стига до прецедент хората да сигнализират депутати, медиите или да използват за това социалните мрежи в интернет.

Първанова препоръчва да се подготви точна информация за процедурата, свързана с подаване на сигнали за кражби, която да бъде качена на сайта на летището и съответно – популяризирана.

Тя също така предлага и откриване на горещ телефон, на който хората биха могли да се обадят и уведомят летището за подобни инциденти.

„Отсъствието на жалби не е аргумент за отсъствие на кражби, а по-скоро показва това, че системата е толкова неефективна, че потребителите намират по-лесен достъп до споделяне на негативния си опит от тази практика в социалните мрежи“, казва евродепутатката в съобщение до медиите.

Още по темата
Тя все пак обаче изрази одобрение към министъра на транспорта по повод предложените мерки за превенция на кражбите на летище София – да се оправят лентите и количките, да се сложат още камери на Терминал 1 и да се засили контролът върху служителите.

Първанова заявява категорично, че ще продължи да се информира по казуса.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


77
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
5
 
10
 
! Отговори
Факт! преди 12 години
В багажното на летище София се краде!Всъщност, не само там - краде се и в Бургас, Варна и Пловдив!Всички са наясно с това!От моят багаж са крали и на летището в Бургас и на летището в София!На летища в други държави никой не ми е посягал на багажа!Не съм се оплаквал защото ми отговарят по същия начин, като на Първанова! Накратко - казват ми "Д*хай супата, бе ***!"Факт!
15
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
И аз много мразя тези *** номера, но сега одобравям текущите действия, защото на летището наистина много се краде. Само това, че се вдига толкова шум ще редуцира значително кражбите поне за известен перйод, надявам се и за по-дълго.
14
6
 
4
 
! Отговори
възмутен преди 12 години
Да и ревизия за лошата жена.
13
8
 
5
 
! Отговори
ddt преди 12 години
Kato onodena kokoshka gleda taia xaxaxa
12
11
 
12
 
! Отговори
възмотен преди 12 години
ВЪН от България,лоша жено !
11
8
 
21
 
! Отговори
123 преди 12 години
Аз пък искам пълна ревизия на евродепутатката, която да покаже какво точно е направила за България от заеманата позиция! Каква полза има от тоя шум, който вдигна??
10
12
 
17
 
! Отговори
Tina преди 12 години
Крайно антипатична жена.Чии интереси защитава в ЕП?Със сигурност не са българските. Очаквам следващия й удар срещу България.
9
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Na letishte Sofia vsichko si e tochnopo mejdunarodnite standarti
8
19
 
10
 
! Отговори
Анони преди 12 години
Не симпатизирам на политическите приятелчета на Антония Първанова, обаче тази жена започва от година на година да ми се издига в очите!
7
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Рекламации на багажиСектор Рекламации на багажи предоставя на своите клиенти следните услуги: - Изготвяне на констативен протокол за рекламации на непристигнали, пристигнали но повредени или на пристигнали багажи с установени на летището липси от тях. - Издирване на непристигнали багажи до петия ден от пристигането на пътника чрез автоматизираната система - Worldtracer. След петия ден отговорността за ненамерени багажи се поема от съответната авиокомпания превозвач за процедиране cъобразно правилата й. Сектор Рекламации на багажи на Летище София ЕАД обслужва следните авиокомпании на Терминал 1: GERMANWINGS, BULGARIAN AIR CHARTER и HAMBURG INTERNATIONAL. Телефон за информация - (00359 2) 937 35 55Авиокомпании WIZZ AIR и WIZZ AIR BULGARIA, на Терминал 1 се обслужват от сектор Рекламации на багажи на Суиспорт България АД. Телефон за информация - (00359 2) 937 38 18
6
11
 
6
 
! Отговори
Yooo преди 12 години
Тонито е хубавица!
5
1
 
19
 
! Отговори
Ivan Grozni преди 12 години
На летището започнете от АБто... научете с екак се чистят и ароматизират тоалетни...
4
8
 
13
 
! Отговори
draznitel преди 12 години
Интересно на кои ли медии си е платила, че да пишат постоянно за нея. Внимавайте да не изгорите като Васа ...
3
7
 
20
 
! Отговори
Иван преди 12 години
Първанова лобира ама да си каже за кой.Това е най мръсния начин да наредиш свои хора на летището - като опозориш сегашните.Първанова и тя се изучи в Брюксел.
2
10
 
26
 
! Отговори
Диан преди 12 години
А ние искаме ревизия и отзоваване на Първанова за уронване престижа на страната!!!
1
11
 
14
 
! Отговори
:) преди 12 години
Абе тая патица няма ли кой да я гръмне :)