Катуница изпрати убития Ангел в последния му път

Майки се събраха на мирен протест в селото
Обновена: 25 сеп 2011 17:29 | 25 сеп 2011 17:28,
162
Катуница изпрати убития Ангел в последния му път
Снимка: архив, Булфото

Жителите на Катуница скърбят за смъртта 19-годишния Ангел, който беше прегазен от бус в петък вечерта и за починалия 17-годишен Павел, който взе участие в протестното шествие вчера към имотите на ромската фамилия и издъхна от сърдечна недостатъчност.  

Днес в центъра на селото се събраха приятели и майки на други деца от Катуница, за да направят мирен поход до църквата.

По този начин те изразиха отношението си към убийството на невинно момче. Те бяха подкрепени и от 500 рокери от цялата страна, които с моторите си стигнаха пред един от опожарените имоти на Цар Киро.

„Подкрепяме футболните фенове, които ги нарекоха „хулигани”, те са истинските българи”, заяви пред Dnes.bg близък на убитото момче.

Още по темата

Пред тялото на 19-годишния Ангел Петров се поклониха негови приятели и почти всички жители на Катуница.

По улиците на селото премина траурно шествие до гробищата в селото. Там хората си взеха "последно сбогом" с убитото момче.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


162
Още по темата: убийствоКатуница
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
111
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
6to za *** sa tova v BTV :D
110
1
 
15
 
! Отговори
артемида преди 12 години
Хайде пак МИРНО шествие....ае хора, вие нормални ли сте? Трепят ви като мухи, а вие все МИРНИ и МЪЛЧАЛИВИ шествия си организирате....Повтарям се, но същото каквото и в Симеоновград-само с мълчание и мир протестират..те им трепят децата - те с мир и мълчание.Горките деца, милите душици Бог да ги прости.
109
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
benatova , koq strana za6titava, taka i ne razbrahme... qvno e podkupena e toq sly4ai....
108
1
 
24
 
! Отговори
Ф.С.В преди 12 години
Мир на праха на детето ......Смърт на гадните нециливизовани *** ....БРАВО НА АГИТКИТЕ И РОКЕРИТЕ това са БЪЛГАРИ С ГОЛЯМО Б ,,,,,не като БЕНАТОВА която цяла вечер плачеше в ефир за къщите на БАЙ ***
107
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ne beshe fatmak a general, v nai velikata armiq , stroitelni voiski
106
1
 
1
 
! Отговори
do samodiva преди 12 години
Chochoolu mi beshe general v kazarmata,ot Stara zagora
105
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!!!
104
1
 
1
 
! Отговори
Samodiva преди 12 години
пише се Чочоолу . Знаете ли кой е бил той ?
103
0
 
12
 
! Отговори
дино преди 12 години
Лека му пръст на момчето1Нека Бог накаже всички които имат вина за това убийство! то , че няма у нас съд и обикновеният човек не е защитен е ясно, но има възмездие и рано или късно ще настигне виновните и техните наследници.
102
7
 
3
 
! Отговори
страшен съдия преди 12 години
Джордж Сорос, отново е платил на футболните фенове, както им плати на времето да свалят, правителството на Жан Виденов, за да могат с Крадеца Мургавей Костов, да ошушкат държавата България и да направят българите, най-големите мизерници в света. Дали днес глашатая на Сорос не е Цветелин Кънчев....отворено общество...???Колко бързо хората ще се ОСЪЗНАЯТ, ЧЕ СА БИЛИ МАНИПУЛИРАНИ и как ще се разплатят с АВТОРИТЕ НА ТАЗИ ЗЛОКОБНА ПРОВОКАЦИЯ ! Хора, не превръщайте нещата в етнически конфликт! За престъпниците си има държава, полиция, съд и затвор. Какви са тези ***, които ще линчуват хора?! Много добре са ги арестували хулиганите! От километри е ясно, че това са безредици, дирижирани от атрофирали мозъци, ръководещи крадци и мафиоти. Простоватият българин се подаде на елементарната интрига отново!!! Етническа омраза, Разделяй и Владей, това е целта им !!!Крайно време е да разберем, че не сме Стадо, защото Стадото не признава свободата, то и не я желае, то е готово да жертва свободата си пред всеки пастир. Виждате как у нас едно мнозинство не прави друго освен да си търси пастир: било царя, било Сидеров, било пък пазвантинът Бойко, който и да е, само да е по-гласовит, та да му се подчиняват с най-перверзно удоволствие. Сега е момента да се даде урок на държавата за нейното пълно отсъствие от решаването на проблемите на престъпността!!! Ако сме народ, а не ***, трябва да се обединим и да излезем на протест, срещу правителството в България, а не срещу ромите! За това че има двоен стандарт, не са виновни *** а правителството! И в Канада живеят ***, защо там ги няма тези проблеми ??? Извода, всеки разумен човек, може да си го направи сам !!!В България. има три вида психично болни : 1/ вродено болни , 2/ кръчмарски патриоти, които все колят и бесят турци и *** за щяло и нещяло, това заболяване не е вродено, а вследствие на неправилно възпитание и насаждане на омраза(промиване на мозъци), 3/ психично болни, които са били нормални, но от немотия и мизерия вече им хлопа дъската!
101
2
 
22
 
! Отговори
ТЯ преди 12 години
Бойко да дойде да резне лентата и да открие поредното погребение на дете убито от безхаберното управление на всички политици в БГ...
100
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Искам той да не управлява Вашите сълзи
99
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Иска ми се да разбера за какво са били дългогодишните кавги между двете фамилии - на *** Рашков и на сгазеното момче.
98
2
 
24
 
! Отговори
Pla6ilo преди 12 години
БТВ *** телевизия. Бенатова ***!!!Бенатова ***!!!Бенатова ***!!!Бенатова ***!!!Бенатова ***!!!Бенатова ***!!!Бенатова ***!!!Бенатова ***!!!
97
0
 
9
 
! Отговори
otneseni преди 12 години
Лека им пръст на момчетата!!!
96
0
 
0
 
! Отговори
Илко преди 12 години
До Чочуолу - Разкажи за случая
95
1
 
14
 
! Отговори
Илко преди 12 години
НЕ ГЛЕДАЙТИ БОСФОР ТВ (БТВ).
94
1
 
9
 
! Отговори
Emigrant преди 12 години
ot mnogo godini jiveq na 10 000 kilometra ot Bulgaria,sled vchera sam gotov da se zavarna
93
0
 
13
 
! Отговори
Чочуолу преди 12 години
Хора събодете се време е.По времето на Живков също имаше един случай но след намесата на КАЛАШНИКОВ всичко си дойде на мястото.
92
1
 
22
 
! Отговори
HADJI_GENCHO преди 12 години
Наистина тази Бенатова е изпълнител на поръчки..Тя е права за себе си,защото това е платената журналистика и един ден ще има дом,като този на цар Киро..затова и съжалява за опустошенията в него-и нейния ще запалят,защото гадното отношение-да си в селото,да е изложено телцето на премазаното дете и ти да не запалиш свещичка-говори за едно-не ме интересува нищо друго освен парите...Тази вечер се правеше на интересна и с продадените бебета..Бенатова е пример за това,морал не е нужен на журналиста-нужно е да служиш на господарите си.БЕНАТОВА ЩЕ ВЗЕМЕ ПАРИ ОТ 2 МЕСТА-ЦАР КИРО,КОГОТО ЗАЩИТИ И АКО НЕ ПАРИ-ТО ПОХВАЛА ОТ БОЙКО-ЗАЩОТО ЗАТРИ НАПРАКТИКА КАЛИН ГЕОРГИЕВ..НЕ БЯХА СЛУЧАЙНИ НАМЕЦИТЕ ,ЧЕ СЛЕД ИЗБОРИТЕ ЩЕ ГО СМЕНЯТ-ПЛАШИ СЕ ЦЕЦО,А ТОЙ ПОДПЛАШИ И БОЙКОЕ НА ТОВА МУ КАЖИ ОБЕКТИВНОСТ-ПАРИ ОТ ПРЕСТЪПНИЦИ И ПАРИ ИЛИ ПОЛИТИЧЕСКО СЛУГИНАРСТВО,В ИНТЕРЕС НА ЕДНИ И ЗАТРИВАНЕ НА ТОВА МЛАДО МОМЧЕ-ГЛАВНИЯ СЕКРЕТАР И ВЪЗХВАЛА НА ЦЕЦО И БОЙКОКАЛИН Е ВЕЧЕ ЖЕРТВАН-ТОЙ Е САМ В КАТУНИЦА А ОНЕЗИ ДВАМАТА ГЛЕДАТ ШОУ И ПИРУВАТ,КАТО МУ СКРОЯВАТ КИЛИМЯВКАТОВА Е ГЕРБ..ЗА СЪЖАЛЕНИЕ..

Спонсорирани публикации