Катуница изпрати убития Ангел в последния му път

Майки се събраха на мирен протест в селото
Обновена: 25 сеп 2011 17:29 | 25 сеп 2011 17:28,
162
Катуница изпрати убития Ангел в последния му път
Снимка: архив, Булфото

Жителите на Катуница скърбят за смъртта 19-годишния Ангел, който беше прегазен от бус в петък вечерта и за починалия 17-годишен Павел, който взе участие в протестното шествие вчера към имотите на ромската фамилия и издъхна от сърдечна недостатъчност.  

Днес в центъра на селото се събраха приятели и майки на други деца от Катуница, за да направят мирен поход до църквата.

По този начин те изразиха отношението си към убийството на невинно момче. Те бяха подкрепени и от 500 рокери от цялата страна, които с моторите си стигнаха пред един от опожарените имоти на Цар Киро.

„Подкрепяме футболните фенове, които ги нарекоха „хулигани”, те са истинските българи”, заяви пред Dnes.bg близък на убитото момче.

Още по темата

Пред тялото на 19-годишния Ангел Петров се поклониха негови приятели и почти всички жители на Катуница.

По улиците на селото премина траурно шествие до гробищата в селото. Там хората си взеха "последно сбогом" с убитото момче.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


162
Още по темата: убийствоКатуница
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
131
4
 
5
 
! Отговори
Тенев преди 12 години
Джордж Сорос, отново е платил на футболните фенове, както им плати на времето да свалят, правителството на Жан Виденов, за да могат с Крадеца Мургавей Костов, да ошушкат държавата България и да направят българите, най-големите мизерници в света. Дали днес глашатая на Сорос не е Цветелин Кънчев....отворено общество...???Колко бързо хората ще се ОСЪЗНАЯТ, ЧЕ СА БИЛИ МАНИПУЛИРАНИ и как ще се разплатят с АВТОРИТЕ НА ТАЗИ ЗЛОКОБНА ПРОВОКАЦИЯ ! Хора, не превръщайте нещата в етнически конфликт! За престъпниците си има държава, полиция, съд и затвор. Какви са тези ***, които ще линчуват хора?! Много добре са ги арестували хулиганите! От километри е ясно, че това са безредици, дирижирани от атрофирали мозъци, ръководещи крадци и мафиоти. Простоватият българин се подаде на елементарната интрига отново!!! Етническа омраза, Разделяй и Владей, това е целта им !!!Крайно време е да разберем, че не сме Стадо, защото Стадото не признава свободата, то и не я желае, то е готово да жертва свободата си пред всеки пастир. Виждате как у нас едно мнозинство не прави друго освен да си търси пастир: било царя, било Сидеров, било пък пазвантинът Бойко, който и да е, само да е по-гласовит, та да му се подчиняват с най-перверзно удоволствие. Сега е момента да се даде урок на държавата за нейното пълно отсъствие от решаването на проблемите на престъпността!!! Ако сме народ, а не ***, трябва да се обединим и да излезем на протест, срещу правителството в България, а не срещу ромите! За това че има двоен стандарт, не са виновни *** а правителството! И в Канада живеят ***, защо там ги няма тези проблеми ??? Извода, всеки разумен човек, може да си го направи сам !!!Всеки народ си заслужава съдбата!В България. има три вида психично болни : 1/ вродено болни, 2/ кръчмарски патриоти, които все колят и бесят турци и *** за щяло и нещяло, това заболяване не е вродено, а вследствие на неправилно възпитание и насаждане на омраза(промиване на мозъци), 3/ психично болни, които са били нормални, но от немотия и мизерия вече им хлопа дъската!Няма никога да забравя едно детенце българче- малко с по-тъмна кожа как бе ритано от едни 6-годишни деца, защото било ***!Познавам едно ***,което все се срамуваше, че е ***, макар че бе най-доброто в класа. Аа сега пак учи и работи. Пак въставайте срещу бай Киро, но не срещу бедняка и мирния човек.
130
2
 
0
 
! Отговори
Samodiva преди 12 години
предполагам песимизма ви е здравословен , нищо повече не мога да кажа .
129
4
 
7
 
! Отговори
я преди 12 години
еми носети си предмети за самоотбрана не чакайте от МИЛИЦИЯТА Да ви помага-- *** са обгрижвани от милицията
128
6
 
5
 
! Отговори
бг реквием преди 12 години
Това е етнически конфликт - ***, незачитащи закони и обществени норми <=> срещу изгубили вяра в правосъдие и държава БЪЛГАРИ. Трагедията ни е че глупакът, който ни управлява не може да проумее загиването и циганизирането на хубавата ни страна. Катуница е преливането на чашата на търпение на народа ни. А гневът на търпеливия е взривоопасен!
127
6
 
4
 
! Отговори
Чупката! преди 12 години
127.Кой си ти,че ще заповядваш на полицията какво да прави? Я се скривай,келешче такова!
126
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Народен съд за колониалната клика в София!!
125
3
 
1
 
! Отговори
Samodiva преди 12 години
Чочоолу е партизанин , да от Стара Загора е. И по времето на комунизма когато хората започнали да му се оплакват че не им харесва положението той им казал : Като не ви харесва вземайте пушките. На нас едно време като не ни харесваше взехме пушките и променихме нещата... И е бил прав .
124
1
 
10
 
! Отговори
Георги преди 12 години
Защо полицията все още не е арестувала Кирил Рашков към когото има подозрения за подстрекателство към умишлено убийство?
123
2
 
9
 
! Отговори
Железен рицар преди 12 години
Кирил Рашков - основен спонсор на президентската кампания на П. Стоянов през 1997г. В близки отношения с Иван Костов. Прави опит за закупуване на Спиртна фабрика в с. Катуница след убийството на Илия Павлов / собственост на Мултигруп до тогава / , но от Винпром - Пещера се оказват по-силни и платежоспособни. Незаконни строежи и имоти, озаконени от общ. Садово при управлението на М. Йосифов. Основни дейности - наркотици, алкохол, проституция и джебчийство.
122
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Може да няма законово основание да го изселят,но има премного доказателства за престъпната му дейност,за производство на фалшив алкохол,за износ на ***-крадци в Европа,за отвличане от негов внук на журналист,които са достатъчни за една ЧИТАВА съдебна система да ги хвърли дълги години в затвора и хората да дишат свободно
121
0
 
12
 
! Отговори
8791 преди 12 години
Ачка,Павка-почивайте в мир,момчета!България няма за Ви забрави!
120
2
 
0
 
! Отговори
миро преди 12 години
деебс и ***
119
1
 
3
 
! Отговори
UFO преди 12 години
И правосъдието ще възтържествува. Няма начин - идват избориНо!Убиецът ще влезе в затвора. Ще излежи колкото му дадат. За времето там ще му се отплати пребогато, за мократа поръчка. В затвора ще стане тартор - това е не кой да е, а "личният убиец на Цар Киро". И ще са му уредили живота , когато излезе...А през това време, Кирил Рашков - недосегаемият нашенски Дон Корлеоне, безбожно наричан "Цар", ще продължава да може да "поръчва" неудобните нему личности, срещу приемлива за доходите му такса.
118
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ГОСПОДИН ОТВОРЕНО ПИСМО! ПОТЪРСИ ПОМОЩТА НА ОПИТЕН ПСИХИАТЪР. СТРАХУВАМ СЕ,ЧЕ ВЕЧЕ Е ПРЕКАЛЕНО КЪСНО ДА ГО НАПРАВИШ. ВСЕ ПАК В ЛУДНИЦИТЕ ОПРАВЯТ БОЛНИТЕ МОЗЪЦИ НА ХОРАТА И ИЗЛИЗАТ КАТО НОВИ СЛЕД ОСНОВЕН РЕМОНТ. ПОЖЕЛАВАМ ТИ ДА ОЗДРАВЕЕШ И СИ ВЪРНЕШ РАЗСЪДЪКА И ДОБРОТО ПСИХИЧНО ЗДРАВЕ! ВСИЧКО ДОБРО! СТИСКАМ ТИ ПАЛЦИ!
117
3
 
7
 
! Отговори
без BTV! преди 12 години
Така е каато дрогирани лумпенизирани репортери на БТВ с напреднал стадий на шизофрения се правят че правят новини....
116
3
 
5
 
! Отговори
Георги преди 12 години
Тази вечер БНТ наруши основното право на българските граждани- правото на информираност. Не беше отразен вечерния протест на гражданите от Катуница срещу престъпния *** клан. Журналистът който предаваше в реално време, съобщи че полицията не е разрешила на журналистите да присъствуват на събитието. Възможно ли е такова информационно затъмнение в една европейска държава. И ако е имало такова ограничение, защо журналистите не протестират? Докога в България полицията ще решава какво да се дава
115
3
 
8
 
! Отговори
Де е Караджата преди 12 години
Накадриев и Сандалич стояха като *** докато миндила Бенатова се оправдаваше като пръднала в час.Позор са тези уж журналисти за българския род и родина. Ударете и копчето и дайте да си защитим страната и дома. Революция и трябва на тая страна не пожелания.Ножа отдавна е опрял в кокала няма повече на къде да се отстъпва.
114
4
 
8
 
! Отговори
ОТВОРЕНО ПИСМО преди 12 години
Не мога да си намеря място от яд. От началото на новините до края не можах да се свържа с БТВ по телефона.Телефона дава или заето или никой не вдига.Исках да се включа , ако е възможно в поредните гнусни , манипулативни твърдения на Бенатова. АЗ СЪМ АВТОРА НА "ОТВОРЕНОТО ПИСМОТО , КОЕТО ЦИРКУЛИРА ЦЯЛ ДЕН ДНЕС В НЕТА.Готов съм да застана с името си срещу нея.Няма да давам лични данни в коментарите , но съм готов да застана с лицето си , името си и дори ЕГН - то си пред БТВ. Защо отрязохте цял пасаж от новините на 24.09 от 22.00 ч. където тя заявява цитирам по памет :" под въздействието на алкохола , с размътен разсъдък , дали от алкохола или от нещо друго" ? Искам най отговорно да заявя на Бенатова , че не съм "платен писач" , а обикновен човек , който не успя да издържи на изопачаването на фактите. Ако желаете да се свържете с мен може да ми пишете на и-мейла ми който е в регистрацията. Готов съм да оборя пункт по пункт това което бе казано.Ако не желаете да се занимавате , с "плебей" , като мен , обещавам да стана най яростния ви враг и непрекъснато да провокирам форумите срещу БТВ - безплатно!!!!!!!!.Защо си мислите , че цяла България е съставена от ***?Защо си мислите , че всички са скотове и безмозъчни същества?Защо това ,което излъчихте на 25.09 от 19.00 ч. , трябваше да бъде излъчено на 23 и 24 в опит да замажете положението и да спасите "топ журналистката "си. Въпреки всичко, с моето мнение или без, тя е тотално компрометирана и само по нататъшното и показване на екран ще дискредетира медията. Един приятелски съвет от мен : скрийте я отзад направете я редактор или чистачка в БТВ , но не я натрапвайте повече.ОБРЪЩАМ СЕ КЪМ ВСИЧКИ МОИ ПРИЯТЕЛИ В НЕТА ДА МИ ПОМОГНАТ ОТНОВО ДА РАЗПРОСТРАНЯ ТОВА ПИСМО
113
2
 
2
 
! Отговори
МАРТИН Д. преди 12 години
ОЧАКВАЙТЕ КЪРВАВИ ЕТНИЧЕСКИ КОНФЛИКТИ В ЦЯЛАТА СТРАНА! СИНЯТА КОАЛИЦИЯ ПИПА ЗДРАВО! НЕ СИ ИГРАЙ. ВЛАСТ Е ТОВА,БЛАГИНКИ!
112
2
 
17
 
! Отговори
Бойчо преди 12 години
БТВ обслужва герб! Опитват се да манипулират хората. Правят репортажи за кандидати на герб, а твърдят, че са обективни! Да ги бойкотираме! Ани Салич чете декларации, че спазвали правилата на журналистиката,а репортажът и за Фандъкова преди дни какво беше - явна подкрепа за герб. С БТВ и герб напред към кривата круша!