Умишленото оплюване на полицията било в подем

Шефът на ОДМВР Варна се оплака от тенденцията
Обновена: 1 ное 2012 18:38 | 1 ное 2012 18:38,
151
Умишленото оплюване на полицията било в подем
Снимката от групата във Facebook. Снимка: Facebook

Има подем на умишленото оплюване на полицията, заяви директорът на ОДМВР-Варна Тодор Иванов. Изказването му беше провокирано от активността в социалните мрежи през последните дни.

Във Facebook беше създадена група “Снимай полицай“, където потребителите качват снимки на представителите на МВР в компрометиращи ситуации.

Още по темата

Акцията беше подета след оплакването на варненеца Боян Боозов, че след като пуснал в социалната мрежа снимки на спящи полицаи, е бил подложен на тормоз от органите на реда. В отговор уволнената вече говорителка на ОДМВР Варна Калинка Пенчева го нарече “селски глупак“ в ефир.

По думите на Тодор Иванов в момента се публикуват снимки, без да се изясняват обстоятелствата около тях. Вчера в групата  “Снимай полицай“ се появи снимка на полицейски автомобил, паркиран на място за инвалиди в търговски център.

Днес Иванов обясни, че патрулната кола се е отзовала на сигнал и това е било единственото свободно място на паркинга.

По негови думи единственото, което са можели да направят полицаите, е било да оставят светлините на автомобила включени, но тогава акумулаторът им е щял да падне. Според директора на ОДМВР- Варна органите на реда са се опитали да обяснят на жената, която е снимала колата какъв е случаят, но тя отказала да чуе обяснението.

Той призова медиите за повече коректност. По негови думи случаят с Калинка Пенчева и спящите полицаи оказва негативно влияние върху авторитета на полицията. Според него обаче много често в медиите се коментира едностранно в посока, че служителите на реда са извършили нещо нередно.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


151
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Как какво са правили в Пикадили ... там има барче, по цял ден киснат и пият кафе без пари,кой не ги е виждал.
35
0
 
20
 
! Отговори
До 7 преди 11 години
Да ама не. На всички е ясно, че всеки от веригата на наркорапределението се отчита на ченгетата. Неслучайно районите на наркорапределение се препокриват с тези на полицейските управления. Не оправдавам дилърите на дрога, но те не взимат заплати от данъците ни за да ни пазят, за разлика от ченгетата.
34
1
 
7
 
! Отговори
kun преди 11 години
NEKA SE OPLUVA tiq bokluci policeiski
33
0
 
22
 
! Отговори
минаващ преди 11 години
А бе да питам този отворко-шеф на ОДМВР-Варна как ще обясни (особено през лятото) паркирането по Цар Освободител от ВИНС-а надолу та чак до подлеза на ФК: има поне 3 знака "Спирането забранено" и 3 пешаходни пътеки. Ама : да не нарушаваме клиентелата на заведенията по плажа. С две думи спазваме закона ама sometimes "yes" somtimes "yok". Лично близо година гледах как ченге си води детето на градина със служебна кола и всяка сутрин влизаше срешу движението в еднопосочна улица. Айде моля.
32
3
 
19
 
! Отговори
до 30 преди 11 години
Ти пък си много смел. Я махни значката, палката и пистолета и да те видим.
31
2
 
29
 
! Отговори
Гошо Пернишкия преди 11 години
Полицаите са в правото си, защото всеки полицай е инвалид. Хората с празна глава са класифицирани като инвалиди!
30
26
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
За съжаление недоволните от полицията са най- вече нарушители или престъпници. Обикновените хора по-скоро са безразлични. А полицията наистина е слаба, дори и заради независещи от нея причини.
29
1
 
20
 
! Отговори
баси смешниците преди 11 години
ако се видят отстрани кви ги вършат и колко са прости тия *** ще се изпозастрелят всичките!има свестни ама на ниско ниво а разни шефове на дирекции са живи ПРЕСТЪПНИЦИ облечени във власт уж да ни пазят!пазят ама наркодилърите и проститутките!*** верно си вярват, че са обществени защитници на реда;))))
28
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Какво ти оплюване? Аре стига празни приказки! Всеки ден виждам поне един полицейски автомобил в нарушение. За повечето от тях правилник не съществува.
27
3
 
27
 
! Отговори
Уайът Ърп преди 11 години
На кой му пука за авторитета на полицията? Ако авторитета означава хора със шкембета дето говорят по-зле от маймуни : Ъ? Како работиш? Какво шъ праим? Тва не моя работа и т.н. ...да ви пи.ам на авторитета.
26
33
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
хахах от коментарите става видно че болшинството сте или наркоманчета понеже подкрепяте вашия кумир престъпника и наркоразпостранител Боозов или сте*и ,което е по вероятно на които чисто и просто им е приятно да обиждат и ръсят простотии безнаказано -иначе кога на улицата и очи в очи ще имате тази смелост ,а мишки форумни ??????
25
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Корумпирани полицаи,Корумпирани навсякъде!!
24
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Господин шефе,не реви-каквото повикало такова се обадило
23
3
 
23
 
! Отговори
val4o преди 11 години
Полицаите се оплюват сами. Защото това, което виждат в огледалото са самите те.
22
4
 
16
 
! Отговори
Полицай преди 11 години
"Умишленото оплюване на полицията било в подем.Шефът на ОДМВР Варна се оплака от тенденцията"Гадно е. УМишлено оплюват. С ум. Завиждам на такива хора. Мислят на друга вълна. Не като моята полицейско-гладка.
21
5
 
3
 
! Отговори
Гого преди 11 години
Дотук 11 негативни спрямо полицията коментари. Аз днес имах среща със служител на реда, по-повод откраднат телефон. Останах изненадан от отношението и хъса с който ми обясняваше човека за какво става въпрос.
20
2
 
22
 
! Отговори
до 7 преди 11 години
До Да ама НЕТова че хора, които патологично нарушават закона са призовани да следят за спазването му, не е ли по-големия проблем в случая? И това, че като ги хванат не искат да си понесат последствията, а излизат с ей такива жалки оправдания като в статията? Няма нужда да ги защитавате, те шефовете им за какво са (освен ако не сте лично засегнат ест)
19
28
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
аве *** -аз все пак на министър ли да вярвам или на някакъв шмульо с Дого Аржентино ??? *** от всякъде седнали да снимат полицаи и да си правят *** -тащака ще го изяде въпросния селски *** -като му тръгнат сега в пълна сила дознанията за телесна повреда при която е избил зъбите на някой си при збиване и ПОНЕЖЕ Е РЕЦИДИВИСТ-ПАНДЕЛАТА МУ Е В КЪРПА ВЪРЗАНА!!!ТАМ ДА СНИМА ПАТКИТЕ НА СВОИТЕ СЪКИЛИЙНИЦИ
18
3
 
39
 
! Отговори
тихата_стъпка преди 11 години
"Той призова медиите за повече коректност. По негови думи случаят с Калинка Пенчева и спящите полицаи оказва негативно влияние върху авторитета на полицията"Тоест тоя *** направо призовава медиите да не отразяват подобни случаи, за да не вредят на авторитета на МВР. Пича явно не се притеснява толкова от постоянните нарушения на полицията, той се притеснява да не излизат подобни неща на бял свят.
17
1
 
3
 
! Отговори
p преди 11 години
До Анонимен А дали не е замисъла да имат списък на нарко-зависимите за да им пр....ат весели неща? ;)

Спонсорирани публикации