Умишленото оплюване на полицията било в подем

Шефът на ОДМВР Варна се оплака от тенденцията
Обновена: 1 ное 2012 18:38 | 1 ное 2012 18:38,
151
Умишленото оплюване на полицията било в подем
Снимката от групата във Facebook. Снимка: Facebook

Има подем на умишленото оплюване на полицията, заяви директорът на ОДМВР-Варна Тодор Иванов. Изказването му беше провокирано от активността в социалните мрежи през последните дни.

Във Facebook беше създадена група “Снимай полицай“, където потребителите качват снимки на представителите на МВР в компрометиращи ситуации.

Още по темата

Акцията беше подета след оплакването на варненеца Боян Боозов, че след като пуснал в социалната мрежа снимки на спящи полицаи, е бил подложен на тормоз от органите на реда. В отговор уволнената вече говорителка на ОДМВР Варна Калинка Пенчева го нарече “селски глупак“ в ефир.

По думите на Тодор Иванов в момента се публикуват снимки, без да се изясняват обстоятелствата около тях. Вчера в групата  “Снимай полицай“ се появи снимка на полицейски автомобил, паркиран на място за инвалиди в търговски център.

Днес Иванов обясни, че патрулната кола се е отзовала на сигнал и това е било единственото свободно място на паркинга.

По негови думи единственото, което са можели да направят полицаите, е било да оставят светлините на автомобила включени, но тогава акумулаторът им е щял да падне. Според директора на ОДМВР- Варна органите на реда са се опитали да обяснят на жената, която е снимала колата какъв е случаят, но тя отказала да чуе обяснението.

Той призова медиите за повече коректност. По негови думи случаят с Калинка Пенчева и спящите полицаи оказва негативно влияние върху авторитета на полицията. Според него обаче много често в медиите се коментира едностранно в посока, че служителите на реда са извършили нещо нередно.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


151
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
12
 
! Отговори
що да е преди 11 години
оплюване ,тва са си истините в живота
15
0
 
18
 
! Отговори
ShaMana преди 11 години
И на снимката пред Армеец арена и там ли са се отзовали и няма места ?
14
23
 
4
 
! Отговори
полицай преди 11 години
хахахах типична черта на глупаците -селски и градски -е да търсят изява и евтина сензация със снимки които винаги могат да бъдат интерпретирани нееднозначно -на всички кандидат любители на папарашки снимки мога да им предложа да ми снимат *** ..в униформа и на голо ..
13
4
 
15
 
! Отговори
p преди 11 години
До Да ама НЕ А бе *** кого лъжеш че човека бил лежал в затвора,ченге смотано.Май хората скочиха против вас и взехте да вадите от 100 кладенеца вода
12
2
 
30
 
! Отговори
2 преди 11 години
Има подем на умишленото оплюване на полицията, заяви директорът на ОДМВР-Варна Тодор Иванов.Абе възпитай си подчинени бе.....Кой е виновен ,че нямат елементарна култура...На мач чоплят семки,паркират на пешеходна пътека............въобще пълни скапаняци....
11
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Умишлено ли?А това какво е?!"Полицай от СДВР е изискал с писмо имената и ЕГН-тата на всички наркомани в столицата, лекуващи се на метадон, съобщиха днес медии.Лекари са реагирали на това, като са предоставили копие от писмото на медии. Според закона лекарите са задължени да пазят в тайна заболяванията и диагнозите на пациентите.От пресцентъра на МВР потвърдиха за писмото, като уточниха, че във връзка с издирван неустановен извършител на въоръжен грабеж на аптека в София, разследващ полицай от СДВР е постановил да бъдат направени отделни процесуално-следствени действия.В резултат на това постановление е изпратено и писмо до центровете за метадоново лечение.Данните ще послужат само за евентуалното установяване на извършителя и след законово установения срок ще бъдат унищожени, заявяват от МВР.
10
2
 
31
 
! Отговори
p преди 11 години
Единственото място на паркинга.Тоя на кого ги разправя тия глупости.Напълно подкрепям натиска срещу репресивната машина на Боко и компания.
9
2
 
22
 
! Отговори
.. преди 11 години
Хаххах , "единственото свободно място" ?? , хахахаа.СМЕШНИКАма разбира се, те вина нямат, требе веднага да се прикрие нарушението.
8
2
 
25
 
! Отговори
Оп-са преди 11 години
Факти и документи трябват, факти! Не оправданията на някакъв висш милиционер-хрантутник! Ама факти не само от КАТ, ами и от този, който ги е повикал там! Също така и свидетели! Факти, дати, точно време, документи, и СВИДЕТЕЛИ - точно какво са правили в магазина! Иначе всичкото е една подигравка от милиционерите, които могат да пият кафе и да плюскат в Пикадили, спирайки на инвалидните места, и всеки път да казват, че са по сигнал там!!!
7
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Страх ги е да не се размирише нещо по-голямо
6
36
 
5
 
! Отговори
Да ама НЕ преди 11 години
А стана ли ясно на всички че въпросния селски *** е криминално проявен ,лежал 2 години в затвора за наркоразпостранение на амфетамини -и днес има хора които обявиха този престъпник потърсил евтин реванш едва ли не за герой!!!! Един пропаднал тип който е печелил от това да трови вашите деца с наркотици и естествено имащ патологична омраза към всичко с униформа се обявил за граждански коректив -има ли по голяма пародия от това???
5
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ЕДИНСТВЕНОТО СВОБОДНО НА ПАРКИНГА?Абе откога варненските дебелогъзи паркират на паркинг при акция?Дали си плащат и престоя на паркингите?
4
2
 
35
 
! Отговори
Оп-са преди 11 години
Абе тези милиционери са много нагли! Били в Пикадили по сигнал! Хубаво! Жената, снимала патрулката има данни кой ден и в колко часа е направена снимката, може лесно да се провери и това е ясно! Тогава за да не звучат тъпо и нагло милицонерите, шефа им да даде справка на този патрул точно в този ден и час какъв сигнал е проверявал в Пикадили! Всичко трябва да е документирано и да има рапорт! Ако всичко съвпада - добре! Ама защо ми се струва, че се правят на интересни, наглярите му долни?
3
1
 
30
 
! Отговори
Michael Cheritto преди 11 години
Цял живот с фуражка да ходииш,да те сочат децата със пръст.....
2
4
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Само обществен натиск срещу репресивната машина е решението. Щом се обясняват като първокласници има какво да крият.
1
4
 
41
 
! Отговори
снимай! преди 11 години
Какво хленчи тоя?! Много си е добра инициативата, напълно я подкрепям!