Самозапалилият се Димитър все още е с опасност за живота

Той продължава да е на командно дишане
Обновена: 14 мар 2013 09:23 | 14 мар 2013 09:17,
40
Самозапалилият се Димитър все още е с опасност за живота
Мястото на инцидента. Снимка: Булфото

51-годишният Димитър Димитров, който вчера се запали пред президентството, все още е с опасност за живота, съобщиха от „Пирогов“. Той продължава да е на командно дишане. Мъжът беше приет в лечебното заведение с 25% изгаряния по лицето, шията, гърдите и ръцете.

Към 13.30 часа вчера той се заля с бензин до фонтана до президентството. Трима гардове на НСО успяха да се намесят и  да угасят огъня. 

Още по темата
Преди 15 дни Димитър е получил инфаркт и се е лекувал в Трета градска болница. Вече стана ясно, че самозапалилят се мъж е бил ковач. Той е от с. Крайници, община Дупница, но от четири години живеел в София с втората си съпруга. По думите на баща му Кирил Биволев Димитър нямал проблеми нито от материално естество, нито е злоупотребявал с алкохол.

Той има дъщеря от първия си брак, студентка в икономическа специалност.

"Има златни ръце, правеше даром ковани огради и врати на хората в селото, подари дори кръста на черквата в Крайници", разказа бащата на Димитров пред БТА.  Той спомена, че синът му е имал отскоро проблеми със сърцето, които възникнали от дългогодишната му работа като ковач.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
3
 
2
 
! Отговори
Непознат преди 11 години
Ай стига вече,Повече недейте писа за таквиз "***" стига толкова след няколко дена още никой няма да иска да следи новините.Който ще се самоубива да се самоубива , всеки си има глава на раменете.ОСТАВЕТЕ НОРМАЛНИТЕ хора да си живеят живота,то кат ни дойде времето всички ще си заминем.Ка кого му е розов живата.Някои хорица се задоволяват с "малкото"други мечтаят да глътнат света
27
1
 
1
 
! Отговори
поля преди 11 години
Само да не излезе накрая неква зловеща конспирация, камикадзета без избор, хванати в капани с обещания за по-добър живот на роднините им, психически лабилни хора под влияние на внушение или медикаменти, един двама отчаяни последователи..и всичко това за да се предизвика масова картина на зловещо отчаяние с политически цели и с цел да се отклони вниманието от други неща. Изобщо няма да се учудя, за пари и влияние са способни на всичко тези, които източват кръвта на България от много много години
26
2
 
2
 
! Отговори
РУМЕН221 преди 11 години
МОНОПОЛИТЕ С ПОМОЩТА НА ПЛЕВНЕЛИЕВИТЕ ПАЛЕТА ЩЕ ПРОДЪЛЖАВАТ ДА НИ ДЕРАТ КОЖИТЕ И ОЧАКВАТ ОТ НАС МАСОВИ РИТУАЛНИ САМОЗАПАЛВАНИЯЗАТОВА В НЕДЕЛЯ ВСИЧКИ НА ПРОТЕСТ!- КОЛКОТО ПО-МАЩАБЕН, ТОЛКОВА ПО-ГОЛЯМ ЕФЕКТ! ВЪОБЩЕ НЕ СЕ ВЛИЯЙТЕ ОТ ИЗКАЗВАНИЯ НА ЖУРНАЛИСТИ И ТЕМ ПОДОБНИ!- ДА ПОКАЖЕМ НА ЦЕЛИЯ СВЯТ КАК СМЕ ОЦЕЛЕЛИ КАТО НАЦИЯ - ЧРЕЗ ЕДИНСТВО!- ПАТРИОТИЗМА И ВЯРАТА НИ ИЗВАДИХА ОТ ВИЗАНТИЙСКО, ТУРСКОТО И РУСКО РОБСТВО, ТА ОТ ДНЕШНИТЕ МЪРШОЯДИ ЛИ НЯМА ДА СЕ СПАСИМ!?- ДА ИМ ПОКАЖЕМ, ЧЕ СМЕ НАРОД, А НЕ ***...!
25
1
 
5
 
! Отговори
до проклет да е преди 11 години
Този фиксален бюджет се използва по време на криза,и няма ништо лошо в това.Такава му е функциата.И само ще припомня как се харчи фиксален бюджет,когато кризата още не е достигнала нашата страна.Октомври 2008-12 000 000 000 до изборите 2009- 7 700 000 000.Е сега ми кажи каде отидоха тези 4 300 000 000 лв.
24
1
 
1
 
! Отговори
мри! преди 11 години
*** талибани такива !
23
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ало, днес.бг-то, що не пишете за самозапалената от Пловдив? Да не би щото нещо се е объркало и не е самозапалена пред община, министерство, парламент и т.н., та не може да се политизира? Кво стана?
22
2
 
1
 
! Отговори
До 30 преди 11 години
За Родината?
21
1
 
5
 
! Отговори
Несъгласен преди 11 години
Не виждам причина за възхищение или омраза. Ако това е начина - следват талибаните с тяхното самовзривяване - даже е по ефективно. И ако такъв се самовзриви в детската градина както вървим натам какво следва. Самоубийството си е отхвърлено и от църквата и от Господ освен ако не си мюсюлманин, където след това следва рая.
20
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
24, прав си! За какво човек, който няма проблеми и е добре материално ще се самозапали?
19
2
 
3
 
! Отговори
7 преди 11 години
Не искам БУДА-искам "БУДВАЙЗЕР"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
18
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Анонимен *** си ти! Прояви малко уважение никой няма да се самозапали защото му е хубаво и живота му е уреден. Всеки от тези хора е имал проблем и са загуби надежда на решението му. Това е техен личен избор и не нужно да ги наричате *** защото ти нямаш и грам от тяхната смелост и кураж.
17
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Колко хора се запалиха, а мръсниците почнаха да се черпят в парламента с вино и шампанско, още нямаше 10ч. Пфу !!
16
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
дай да направим паметник на всеки ***, който като няма какво друго да покаже иска да стане мъченик след самозапалване!?!
15
7
 
3
 
! Отговори
"ГЕРБЕР" преди 11 години
Имам предложение да подложим на гласуване и да минем на модела,познат ни от Северна Корея!!! Един "ВЕЛИК ЛИДЕР" по примера на Ким Чен Ир... и Ким Чен Ун... много паметници... много портрети по всички Държавни учреждения и частни домове! Много асфалт... Много магистрали....!!! Но при нас този "ВЕЛИК ЛИДЕР" ще бъде разбира се - Другарят Бойко Методиев Борисов! Благодаря за вниманието! и...... УРАААААААА! ПОБЕДАААААА ДРУГАРИ!!!!!.....
14
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не разбирам защо сега пак Бойко да е виновен???,,,В злобата си не разбирате какво е написано."По думите на баща му Кирил Биволев Димитър нямал проблеми нито от материално естество, нито е злоупотребявал с алкохол.Той има дъщеря от първия си брак, студентка в икономическа специалност."
13
2
 
5
 
! Отговори
пловдивчанин преди 11 години
До Мутро селско БКПГ-не(другарю), спокойно бе! Както си тръгнал с тая злоба и омраза ще получиш инфаркт! Просто се чудя как още си жив. Всеки сам решава какво да прави с живота си. Нормалните хора не правят така!
12
12
 
3
 
! Отговори
"ГЕРБЕР" преди 11 години
Какво ме занимавате със луди хора,които се самозапалили за някаква си "кауза".... че дори двамата от тях.... взели,че починали!!! Ама не ме занимавайте.... моля ви се! Всеки "луд" със номера си! Много по важно и обезпокоително в случая е ВИСОКОТО КРЪВНО на бащицата и велик лидер - Другарят Бойко Методиев Борисов!!! Дори съм адски разочарован от това колко малко дават по Националните "услужливи" медии за здравните проблеми на Другаря Борисов! Ще дърпаме уши май... ей!
11
7
 
8
 
! Отговори
Силвия Иванова преди 11 години
Само Бойко Борисов може да води България напред!
10
1
 
2
 
! Отговори
Горим като факли! преди 11 години
Овъглен труп на млада жена е намерен тази сутрин около 8 ч в пловдивския парк "Младежки хълм"!
9
5
 
10
 
! Отговори
Мишо Шамара преди 11 години
Престъпна продажна ***! Всички те трябва да бъдат съдени заедно с техните чуждестранни и вътрешни тайни кукловоди. Да организираме народа и да се вдигаме. Явно без малко кютек по мазните *** на тези продажни престъпници и мерзавци няма да стане нищо и те ще продължат да ни яхат,грабят и убиват като нагло ни се смеят в лицата ! Крайно време е да спрем тази гавра на властимащите-българоубийци с народа!