Запалилият се пред президентство вече е добре

Няма опасност за живота на 52-годишния Димитър Димитров
Обновена: 3 апр 2013 10:34 | 3 апр 2013 09:51, Красимир Ангелов
27
Запалилият се пред президентство вече е добре
Мястото на инцидента от 13 март. Снимка: Булфото

Преминала е опасността за живота на 52-годишния мъж Димитър Димитров, който се самозапали пред президентството на 13 март, заяви шефът на Клиниката по изгаряне в "Пирогов" проф. Огнян Хаджийски, цитиран от пресцентъра на болницата.

Преди ден са оперирани успешно дълбоките изгаряния, които мъжът получи при самозапалването си в средата на миналия месец. Мъжът вече се храни самостоятелно и се движи добре.

Още по темата
Dnes.bg припомня, че 52-годишният мъж се запали пред сградата на президентството и бе настанен в болница с 25% изгаряния. Димитър е безработен от 2 години. Вдовец е, има дъщеря. Дни преди да посегне на себе си е бил покосен от инфаркт, което допълнително утежнило състоянието му.

Вече е вън от опасност и 58-годишният мъж от Бобовдол, който също беше опериран успешно миналата седмица и се възстановява добре.

И с двамата мъже работи екип рехабилитатори.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още по темата: пироговпрезидентство
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
2
 
! Отговори
До 23 от Дръндер преди 11 години
До Анонимен 23Ъ? Ти *** ли си или нас за *** смяташ? Смяташ че не може да се легализира кражба с документи? Парите за здравеопазване не могат да отидат за магистрали, поради една единствена причина те са ми взети от моя и дори твоя джоб за здравеопазване какви простотии ми говориш? И като има несменяеми защо от ГЕРБ не ги смениха? И от къде е гербо знаеш колко пари са били изсипани преди и колко сега? Ай стига с идиотските умозаключения а?
14
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Парите от здравната каса не са "откраднати" от ГЕРБ! Просто се вложиха в друг сектор! За всеки един лев има документ! ПАРИТЕ НА БОЛНИЦИТЕ И САМИТЕ БОЛНИЦИ СЕ ОКРАДОХА И РАЗСИПАХА ОТ ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ И НАЙ- ВЕЧЕ ОТ КОМУНАЗИТЕ!!! И сега червените крадци викат "Дръжте крадеца"! Всички несменяеми шефове на болници са червен контингент! И те нямат интерес нещата да се променят, за да могат да изчезват средствата, които държавата изсипва! А ГЕРБ изсипа най-много пари досега! Къде са?
13
1
 
4
 
! Отговори
черна нинджа преди 11 години
Толкова се радвам. Сигурна съм, че му предстои прекрасен живот, в който няма да е обезобразен инвалид и хилядите левове хвърлени за лечението му не са отишли напразно. Да се пали следващия.
12
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А сега да си плати лечението !
11
5
 
3
 
! Отговори
Дръндер до 17 преди 11 години
До Анонимен 17 Гербаво зомби ти си с помит мозък човече съжалявам те! Истината ще те ослепи а ти пак не я виждаш!
10
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
DOBRE E CHE HORATA SA IZVAN OPASTNOST I DAI-BOJE DA SE VASTANOVIAT, NO TOVA NE E NACHIN PROBLEMITE DA SE RAZRESHAT. AZ SASHTO SAM VDOVITZA S 13-GODISHNA DASHTERIA I BOLNA MAIKA. KATO MNOGO SEMEISTVA I NIE IMAME FINANSOVI PROBLEMI, NO NE MI E MINALO PREZ UMA DA NAPRAVIA PODOBNA GLUPOST.
9
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Анонимен комунягаСледващата помия, която се каните да изсипите, е че Бойко е обрал здравната каса така ли?Много сте смешни, да знаете, за 20 лв. ще си докарате артрит да бързате с постовете!Или вече ви вдигнаха паричките ;)...вече по 50 ли дават?
8
8
 
11
 
! Отговори
Възмутен съм! преди 11 години
Айде сега, всеки който се самозапали и оцеля, да влезе в затвора да си отработи изхабените пари за лечението му... нахалство е народа да плаща лекуването на публични клоуни, решили да се "самоубият" като натоварват обществото с техните медицински разноски!
7
0
 
1
 
! Отговори
до 12 преди 11 години
Какво стана преди година?
6
0
 
2
 
! Отговори
Пичагата преди 11 години
То,както гледам накъде вървят нещата,май ще стане "ултра модерно" САМОЗАПАЛВАНИЯ... РЯЗАНЕ НА ПРЪСТИ... ОТСИЧАНЕ НА КРАЙНИЦИ.... МАСОВ РАЗСТРЕЛ НА ЦЯЛАТА РОДА ИЛИ НА НЯКОИ,КОИТО ТЕ "ДРАЗНЯТ".... По Американският тертип май вървим :( ! Може да ви звучи смешно,Дами и Господа.... Но НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ, как ЗНАЧИТЕЛНО И ВИДИМО в последната година особено! се увеличиха доста - ИЗПАДАНЕТО В ПСИХОЗА и ПСИХИЧНИТЕ ОТКЛОНЕНИЯ И ПРОБЛЕМИ ТУК! А какво стана точно преди година някъде.... Спомняте ли си ?!?! :) ;)
5
3
 
13
 
! Отговори
DDT преди 11 години
Жалко...Явно не е бил много старателен. Даму дадем втори шанс, но преди това да си плати лечението...
4
3
 
5
 
! Отговори
до 6 преди 11 години
за какво ми е да пиша лоша дума за човека, като мога да я напиша за теб, ти поне я заслужаваш ...
3
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Странно заглавие за един психично болен човек. И сега вместо в психиатрия ще го пуснат да се порбва по друг начин предполагам...
2
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Понеже тези хора са много бедни БЕДНАТА НИ ДЪРЖАВА И ОСТАНАЛИТЕ БЕДНИ ТРЯБВА ДА ИМ ПЛАЩАТ огромни суми за лечение за глупостта им!
1
9
 
2
 
! Отговори
Алов преди 11 години
Жалко !