Лъскави, игриви, красиви

Абитуриентските страсти във Варна продължават с пълна сила
Обновена: 28 май 2013 18:05 | 27 май 2013 20:03, Красимир Ангелов
92

Снимка: Impact Press Group

Истерията около абитуриентските балове във Варна продължава с пълна сила. За пореден ден КК Златни пясъци, където основно се провеждат тържествата по случай завършването на зрелостниците, буквално се задръсти от млади хора, които празнуваха своето завършване.

Още по темата

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


92
Още по темата: абитуриентиВарна
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
73
0
 
1
 
! Отговори
mitachko0o0o0o преди 10 години
До Анонименne e vqrno,moqta karta beshe za 7 :D
72
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Искам да констатирам, че познавам хората от снимка номер 5,6 и 7. Това са едни много интелигентни хора, хора, притежаващи невероятен потенциал във всяко едно отношение. Не знам каква е тази маса от негативни коментари (особено относно снимка номер 6), но бих помолил всички да не говорят, гледайки от страни, без да познават дадените лица, защото наистина не осъзнават какви глупости приказват. И все пак, нека припомним, че не съдим книгата по корицата, а по съдържанието, което вие не познавате.
71
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Всички изглеждат невероятно красиви.Забавляват се и им личи.Мисля,че тази комплексарска помия е излишна.
70
0
 
3
 
! Отговори
До 62 и 71 преди 10 години
Не знам дали ще се върнете, за да проверите дали някой ви отговаря, все пак ще напиша нещо по въпроса. Още преди години, в бившия СССР,вместо бал в ресторант са организирали такъв в сградата на училището - наричали го "Школьный вечер". Всички момичета били с бели рокли. Научих всичко това, когато гостувах там 2 год. след моя български абитуриентски бал. Разказаха ми също, че тази традиция се спазвала по подобие на тоалетите на девойките, представяни на т.нар. "бал на дебютантките" във Виена.
69
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
коментар 79 е продължение на 78.
68
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
сигурна съм, че ако вие бяхте абитуриенти в наши дни - щяхте да изглеждате още по-покъртително и по-пияни.Оставете хората да си живеят живота, а вие гледайте вашия.Родителите им имат или не пари, те решават колко да похарчат за един не дотолкова смислен празник.
67
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
стига сте изливали злоба и завист върху тези млади и красиви същества.Те не са виновни, че вие не сте успели да си сбъднете мечтите и сте я някой таксиметров шофьор, я някоя застаряваща сервитьорка (няма срамна професия!). повечето от вас имат деца, други живот и здраве ще имат,това ли искате?злобеещи хора зад клавиатурата да обсъждат вашите деца?-Едва ли!това, че вие сте израстнали в друго време и не са се позволявали чак такива разхищения - ние не сме виновни!
66
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ЧЕстно аз съм потресена от 70 коментар ... всеки е бил абитуриент и всеки се е радвал на младите си години не е нужно да има такива грубости .... :/
65
0
 
7
 
! Отговори
:) преди 10 години
Аууу не на снимка 6 *** е още по-добра от снимка 3.....Еи тази и за жена бих си я зел хехехех
64
1
 
21
 
! Отговори
Тъжно преди 10 години
Уж млади хора,усмихнати и щастливи, а изглеждат като гротески.Къде е порива на младостта,къде са безгрижните млади години.Защо се опитват да бъдат това което не са .Само пози,демонстриращи фалшиво благоденствие.Жалко,тъжно ми става като ги гледам.Забравят че трябва се забавляват истински,като деца.Позират и изпускат най ценното.Съвсем скоро живота ще ги пръсне както вятъра есенни листа и няма да могат да го направят.Защото ще се съберат след години отново,ако успеят де.Но вече няма да е същото
63
1
 
7
 
! Отговори
ташеулу преди 10 години
Радват се, четат до 12 и т.н. Само не осъзнават, че истинският секс започва сега и 80% ще са от "женската" страна. Сервитьори-икономисти, шофьори-инж., трактористи-агрономи и т.н.
62
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
снимка 3две мъжки мутирали мамуни ухажват женска...
61
0
 
13
 
! Отговори
Светла преди 10 години
До АнонименСега не се женят, а живеят на семейни начала. Няма сватби, та абитуриентсикя бал е подходящ случай да облекат бяла рокля, щото после няма:)
60
3
 
28
 
! Отговори
3 преди 10 години
***.Кво толкова са постигнали в живота, че празнуват като Рокфелеровци?
59
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Сн. 3 е много показна. Това е българския ИДЕАЛ! За това умните си вдигнаха чукалата още преди 15 години към Англия, Германия и Америка.
58
1
 
28
 
! Отговори
ицо преди 10 години
Третата снимка описва категорично положението в което се намираме.Банда ***,не можещи да напишат името си без да го гледат от личната карта,но сърдити на всеки и всичко,най-големите са те,всички други са мижитурки и т.н.Това е нашата действителност...,така че няма какво да ревете.
57
3
 
36
 
! Отговори
мaорa преди 10 години
Готови сa износ момите.......*** кaто диреци. Повечето де.
56
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Доста първобитни на снимките. Тоест модерни извинете. А защо си показват копитата и кривите крака когато се снимат ? Тва нещо като CV ли се явява ?
55
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Хмм, само аз ли мисля че да завършиш гимназията не е толкова голямо постижение. Само абсолютни *** не завършват средно. Най-хубавото нещо от снимката беше момичето с патирицата, защото беше най-истинска.
54
8
 
23
 
! Отговори
хаха преди 10 години
Ку*ви на килограм... Ето това е България..

Спонсорирани публикации