БСП и ДПС вече не искат Пеевски в ДАНС

Още в сряда ще поискаме да се отнеме решението на НС, каза Местан
Обновена: 15 юни 2013 19:26 | 15 юни 2013 19:17, Камелия Цветанова
324
 БСП и ДПС вече не искат Пеевски в ДАНС
Снимка: БТА

БСП и ДПС обявиха, че ще застанат зад решението на премиера Пламен Орешарски да се отмени решението на парламента за избор на Делян Пеевски за председател на ДАНС.

Лидерът на ДПС Лютви Местан обяви, че още в сряда ще искат като първа точка в дневния ред на НС да влезе преразглеждане на решението.

От БСП изпратиха официалната си позиции в съобщение до медиите.

„Парламентарната група на Коалиция за България приема решението на г-н Делян Пеевски да се оттегли от поста си на председател на ДАНС. Ще подкрепим и решението на премиера Пламен Орешарски да предложи друга кандидатура за тази позиция”, пише в писмото.

„Ние подкрепихме кандидатурата на г-н Пеевски за председател на ДАНС с ясното съзнание, че днес на България е нужна силна и решителна личност, която да обяви и действително да проведе война с организираната престъпност и корупцията, да спре милиардите изтичащи в контрабандни схеми и да пречупи връзката между мафията и различни политически и икономически кръгове в страната. Уверени сме, че в България това най-накрая трябва да се случи! Защото страната не може да търпи повече безогледни кражби и източване, защото хората това искат. Искахме да подкрепим за председател на ДАНС човек, който има волята и куража да стигне докрай в тази битка, който в рамките на седмици ще може да покаже конкретни резултати. Това решение предизвика очаквана от нас яростна политическа съпротива”, коментират социалистите.

Те подчертават още, че след като решението е  предизвикало и силна обществена реакция в социалните мрежи и граждански протести, ще чуят гласа на хората и ще се съобразят с него.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


324
Още по темата: ДАНСпеевскиБСП и ДПС
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
244
0
 
2
 
! Отговори
вангел преди 10 години
Късно е либе за китка, а???
243
1
 
4
 
! Отговори
коце преди 10 години
дпс вън от БЪЛГАРСКИЯТ ПАРЛАМЕНТ.те наи ве4е разграбват БАГАРИЯ.
242
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До дядо...ще чуят гласа на хората и ще се съобразят с него. Тия мошеници и самозванци си въобразяват, че са над народа. Щели да чуят! Те се изживяват като богоизбрани! ЦАРЕ-САМОДЪРЖЦИ! Наглост...и САМОЗАБЛУДА. Ей, калтаци, хората са ви сложили там ДА ГИ СЛУШАТЕ, а не да БЛАГОВОЛЯВАТЕ да гичуете. Дори само затова трябва да бъдете сритани надолу по червените килими. А предвид ужасната ви некомпетентност, безотговорност и морална разпуснатост кастрирани, за да не се размножавате.
241
0
 
7
 
! Отговори
До Анонимен 272 преди 10 години
Бисеров сигурно не е в ред. Спомнете си само, А МЕДИИТЕ (напр.патриотичната Алфа)ДА ПУСНАТ ЗАПИСА, където еничарът Бисеров заместник-председател !!! от трибуната на НС на България, с изкривено лице, озъбени маймунски уста и изблещени очи, ревеше срещу български депутати ХЪ де, Ъ, Ъ де, Ъ, БОЛИ ЛИ, А, БОЛИ ЛИ, ВАДИ ВИ СЕ ЗЪБ, А, БОЛИ ЛИ, Ъ..Такъв безумен *** е зам.-председател!!! Ето го езика на злобата, изригнал защото за 4 години ги отбиха от вимето на България и те изгладняха.
240
0
 
8
 
! Отговори
Комунища, преди 10 години
продължавате да лъжете и шикалкавите. Кажете простосгрешихме, угодихме на Местан, той ни изнудва. Ясно е на всички. Лицемерният, високопарен доносник иска да върти на пръст България. Естествено, завъртя вас нищожните - за да сте на власт с лекето Станишев се подчинихте на кривоустото ***, съюзено с Юда Миндеров, който, като вашият лидер, се крие в миша дупка и не си показват мърлявите носове. Вие изправихте страната на ръба на срив. Луди ли са от ЕС, та още държат инфантила Сер-гей.
239
0
 
6
 
! Отговори
megi 55 преди 10 години
ВЕЧЕ НЯМА ЗНАЧЕНИЕ КАКВО ИСКАТ ТЕЗИ ДВАМАТА ПОД ПОРТРЕТИТЕ А КАКВО ИСКА НАРОДА!ИДИЛИЯТА ОБАЧЕ НЕ Е ПЪЛНА.КЪДЕ СА ДРУГИТЕ ДВАМА? ЕФЕНДИ МЕСТАН И ПАША СИДЕРОВ? "СУВЕРЕНА" ГИ ИСКАЛ СЕ БЛЕЩЕШЕ МЕСТАН! ДА СЕ ПОЯВЯТ СЕГА ПРЕД ТОЗИ СУВЕРЕН-НАРОДА ДА ВИДИМ КОЛКО СА "ОБИЧАНИ"? БОЛЕН ПРЕДАТЕЛЯ,КОЙТО ВСИЧКИ МИСЛИМ ЗА ЛУД ИЗЛЕЗЕ НАЙ УМЕН.ГУШНА СИ 10 МИЛИОНА И СЕГА МУ Е ВСЕ ТАЯ.
238
0
 
7
 
! Отговори
костадинов преди 10 години
...... а ние не искаме ПОВЕЧЕ бсп и дпс ...!
237
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
НИЕ ИЗОБЩО НЕ ГИ ИСКАМЕ ,НИТО БСП НИТО ДПС.
236
0
 
14
 
! Отговори
а преди 10 години
има нещо много подло в тези лица, как не ги е срам да се снимат пред тези портрети?
235
0
 
9
 
! Отговори
маги преди 10 години
абе какаво ще се бори пеевски с корупцията ами той от къде взе тези пари за да стане такъв медиен магнат от тото където майка му е откраднала много пари от джакпода лъжат че 100 тиража няма печалба а след това като пуснат парите си ги пускат на тях от там и този пеевски има толкава пари
234
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Никога човек, който не е на ясно какво значи разузнаване или контраразузнаване, който не е бил в системата поне десет години,който клони или поддържа някаква партия или организация и т.н. и пр. и пр. не може да знае и разбира, какво значи СИГУРНОСТ, камо ли да ръководи някои подобни служби. ВЗЕМЕТЕ СЕ В РЪЦЕ, ДА МИСЛИМ ЗА БЪЛГАРИЯ!
233
0
 
17
 
! Отговори
Алекс преди 10 години
Цветът на нацията ви казва да си ходите! Какво чакате??
232
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
*** и престъпници подвизаващи се като социалисти и либерали.60-70% от българите са против мафията БСП. Ако не е купеният *** вот БСП и ДПС ще имат резултат с 50% по-малък.Никога повече БСП и ДПС на власт! Никога!
231
0
 
16
 
! Отговори
* преди 10 години
А ние не искаме правителството на българската мафия да ни управлява.Направо да си подават оставката и нови избори.Мафията БСП и ДПС повече няма абсолютно никакво право на нищо.Долни мафиоти, нагли и безобразни крадци.
230
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Мислех ,че с Февруарските Протести се Даде Урок На Политическата ни класа.Мислех,че Протестиращите тогава Успяха макар и малко ,но да Възпитат в Политическата ни Класа чувстото ЗА ОТГОВОРНОСТ , ЧЕСТ и ДОСТОЙНСТВО.Мислех,че Орешарски ще е един от НАЙ-ДОСТОЙНИТЕ НИ Мин. Председатели В Цялата ни политическа история.....Какъв Наивен Оптимист съм бил!ТАЗИ ПОМИЯ,КОЯТО ПОЛИТИЦИТЕ НИИЗЛЯХА ВЪРХУ НАС С ИЗБОРА НА ПЕЕВСКИ ЗА ШЕВ НА ДАНСЩЕ ОСТАНЕ В ИСТОРИЯТА!....Пречупено е доверието В това правителство.Безцеремонността на Сергей Станишев , Орешарски,Бисеров и други Тях-подобни
229
0
 
32
 
! Отговори
Активист преди 10 години
Тия двамата каквото и да се случи все ни се надсмиват,но се лъжат,че ние не им се надсми ваме също !Братя и сестри,крайно време е да се лишим от "удоволствието" да ни управляват партии-трябва ни нова констутуция,мажоритарни избори,нова форма на управление!Ако пак изплуват-да се самофинансират !!! Журналистите,спрете да ни тикате мазните физиономии на тия от БСП,ДПС и свирепия Волен! Не ги искаме!!!
228
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Dokato Marica ne poteche karvava i pushka ne gramne shte ima da si vikate i protestirate ... uspeh Narode zabludeni
227
3
 
5
 
! Отговори
AZER MELIKOV преди 10 години
SUSELA E SUPER V LEGLOTO !!!
226
0
 
18
 
! Отговори
хижар преди 10 години
До дядоКРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА СЕ СВИКА ВЕЛИКО НАРОДНО СЪБРАНИЕ.КОНСТИТУЦИЯТА НА РЕПУБЛИКАБЪЛГАРИЯ СЕ НУЖДАЕ ОТ СПЕШНА ПРОМЯНА.В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ ДЕБИ*ИТЕ ОТ ПАРЛАМЕНТАЩЕ ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ЕКСПЕРИМЕНТИРАТ С БЪЛГАРСКИЯ НАРОД.
225
1
 
20
 
! Отговори
дядо преди 10 години
ОСТАВКА НА ТЕЗИ КОМУНОИДИ И СВИКВАХЕ НА ВЕЛИКО НАРОДНО СЪБРАНИЕ, НОВА КОНСТИТУЦИЯ, ТОВА Е СПАСЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ. НЯМА ОТКАЗВАНЕ ДА ГИ ИЗМЕТЕМ С ГРЪМ И ТРЯСЪК.