Дете падна от седмия етаж в "Столипиново"

4-годишно момченце нелепо загина в ромския квартал
Обновена: 22 окт 2013 21:42 | 22 окт 2013 21:38,
64
Дете падна от седмия етаж в "Столипиново"
Снимка: Булфото

Нелеп инцидент в пловдивския ромски квартал „Столипиново”. Дете падна от седмия етаж и загина намясто. Информацията потвърдиха за Dnes.bg от полицията.

4-годишното момченце е полетяло от площадка на стълбището, на която липсвал парапет. Детето е паднало върху козирката на входа на улица „Елба” и е починало.

„Инцидентът не е умишлен, образували сме проверка”, коментираха от дирекцията на МВР в Пловдив.

Блоковете в квартала са в плачевно състояние. Масово липсват дограми, стъкла и парапети, а от избените помещения извира вода с фекалии, която се стича по улиците.

Някои от жителите са използвали дървената дограма за отопление през зимата, твърдят хора от квартала. В „Столипиново” живеят близо 60 хиляди роми.

Това го прави най-големият ромски квартал на Балканския полуостров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Hessзащо така говориш личи че си от квартала само *** ли има крадцизащо не се изказвате както трябва или какво ще кажете расова дискриминация защо в америка или в други държави не казват на черните *** а или ще кажеш че е лъжа
43
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Анонименatyisi gyavur pedaras dano tvoyeto dete sisto da umre
42
0
 
18
 
! Отговори
jeni преди 10 години
abe *** sa *** no vie pak ste jivotni kak nevi e sram da govorite taka za malko dete kato puknat va6ite deca i za tyah kata li govorute be jivotni
41
2
 
19
 
! Отговори
Anti zora преди 10 години
Neonacisti.......
40
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ами кой е виновен, че бащата на *** е предал парапета на вторични щото в него има жИлязУ? И кой е виновен, че няма дограми и *** е невъобразима? Да не съм ходила аз да им къртя стените и да им горя дограмите, а? Е, тогава какво реват, че паднало ***? Тия ако ще и в Бъкингамския дворец да ги настанят, за няма и два месеца ще оставят такъв хаос и разрушение, че ще трябва целия дворец да го сринат със земята и да го строят на ново!!! Спомнете си блок 20 в Ямбол. И после реват.
39
9
 
17
 
! Отговори
Невен преди 10 години
Смъртта на дете не трябва да се меси с темата за ромите или поне си спестете коментари, в които се радвате че дете е умряло, жалко е.
38
0
 
35
 
! Отговори
Burg преди 10 години
До майкаЗащо не вземеш да си продадеш шикозния апартамент и да си купиш едно апартаментче в този разкошен квартал,та да си по-близо до твоите любими ***,или просто *** и му запали свещ на горкото.Дете било, а ние тука сме животни а?Аман от такива псевдо самаряни като тебе.Те скоро ще ни завземат,така че бъди спокойна за любимата си нация-те ще се съхранят като етнос,НО НИЕ НЕ!!!
37
1
 
30
 
! Отговори
дедо Йов преди 10 години
Блоковете в квартала са в плачевно състояние. Масово липсват дограми, стъкла и парапети, а от избените помещения извира вода с фекалии, която се стича по улиците.Спокойно граждани, през своя мандат новата тройна коалиция ще се погрижи да ви облекчи малко положението, 50лв за нова година, някои лев за 10те деца, социални на калпак и още пенсии за инвалидност на 20-30 годишни, еййй хубави времена бяха преди 7г когато слепи инвалиди играеха карти пред клуба на бсп-то в село Х.
36
3
 
41
 
! Отговори
един преди 10 години
след 9 месеца ще се прероди
35
6
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
TOVA NE E DETE, A PROSTO EDIN MALUK ***
34
2
 
40
 
! Отговори
онбашията преди 10 години
дори всички *** да пукнат още днес, истинския ви проблем драги сънародници си остава, а той е че сте мекушави интелектуалци-толерасти. *** са само един от многото симптоми на болестта. ако не са *** ще са кучетата. ако не са кучетата ще са крадците, във софия всеки втори дом е разбиван.
33
1
 
72
 
! Отговори
dragko преди 10 години
Мдааа...Къртят парапети да се отопляват,а на сватбите пачки пари дават!Въобще не ги жалете!Това с бедността е стар шлагер.Получават помощи,не плащат ни ток, ни вода, ни данъци."Доят" Държавата и фирмите с болнични издадени от корумпирани доктори,вадят си документи от ТЕЛК по същия начин и получават инвалидни пенсий!Продават контрабандни цигари!Крадат!И говорят колко са прости българите!А българите ги жалят!КОМЕНТАРЪТ би бил излишен!
32
0
 
40
 
! Отговори
spas преди 10 години
само не ми става ясно как ще си гориш дограмата за отопление...??? много *** довод да я изкъртиш, най-вероятно с нея са сварили ракия:)
31
1
 
59
 
! Отговори
Българин преди 10 години
Не може хора, които доброволно живеят като скотове, в мръсотия, разрушавайки всичко около себе си, в пиянство, кражби, измами, да отглеждат деца , които също да превръщат в скотове. Българите великодушно многократно сме давали възможност на *** племе да промени манталитета си. Но не става. Държавата да ограничи раждаемостта на такива престъпни родители. Закона да се прилага с цялата строгост за *** престъпления.
30
1
 
48
 
! Отговори
Българин преди 10 години
Службите за защита на детето да се задействат в тези квартали, където родителите не само принуждават малолетните си деца да просят, крадат и проституират, но и непрекъснато излагат живота им на опасност като не полагат никакви грижи за тях, не ги обличат и обуват през зимата, премахват парапети на стълбищата и балконите на жилищата, които безплатно държавата им е дала. Държавата и прокуратурата да се сезират за множеството престъпления с деца в гетата, включително педофилия.
29
1
 
22
 
! Отговори
Hess преди 10 години
До do bai Psihopat &: И как го реши това? Говори си с Господ и той ти каза ли???? ТИ си гледай твоите грехове, чуждите ги остави на Него, не се прави на съдник.
28
3
 
48
 
! Отговори
Hess преди 10 години
До Майка: Ти ако броиш *** за хора и съжаляваш децата им - бъдещи престъпници, проблема си е твой.
27
1
 
47
 
! Отговори
Николов преди 10 години
До 36# майко Цитираш поговорки а не знаеш смисъла на това коня с капаци ли ' или без капаци.Аз ще ти кажа една друга поговорка "Каквото сам си направиш,друг не може да ти го направи"Е *** направиха много лоши неща.Първото и най-важно: много деца,деца обречени на глад и мизерия.Още лоши неща да изброявам ли?
26
46
 
32
 
! Отговори
Майка преди 10 години
Погнусяват ме като чета тези коментари !! В крайна сметка за дете говорим.. СРАМОТА!!! Животни такива!!! Кога ще се изтръгне тази селяния и конска паци от народа... Как може да се радваш, че младо дете си е отишло от този свят ?! Хубава народна приказка има "За умрял хубаво или нищо"... ГНУСНИ СТЕ!!!!! Избивате комплекси само, ***!!! На вас, ако ви скочи детето от балкона ?! мизерници !!!!!
25
9
 
46
 
! Отговори
dc преди 10 години
Браво, повече хубави новини да се пишат