Биологичните родители на "русия ангел" са в Старозагорско

Оставили я в Гърция, където били да берат маслини и портокали
Обновена: 24 окт 2013 14:33 | 24 окт 2013 11:44, Елка Василева
121
Биологичните родители на "русия ангел" са в Старозагорско
Малката Мария. Снимка: Reuters

Биологичните родители на Мария, която беше открита в катун в Гърция, са българите Атанас и Саша Русеви от гр. Николаево, Старозагорско. Те бяха открити днес след разпространена информация в гръцките медии, съобщи bTV.

По неофициална информация двамата роми са извикани днес на разпит в полицията, а по случая работят освен Интерпол и българските ДАНС и ГДБОП.

Семейство Русеви има между 7 до 10 деца, а от тях други две са също руси и синеоки, както е самата Мария.  Точно това усъмни гръцката полиция, която откри детето случайно при акция в ромски катун.

Още по темата

Според едно от децата майката на Мария я познала по телевизията. Саша се разплакала и поискала да си върне детето.

Братът на бащата разкри детайли по изоставянето на „русия ангел”. Тя се родила в Гърция, докато двамата й родители брали маслини и портокали. Те я оставили, тъй като не могли да извадят нужните документи, за да се върнат обратно с нея.

Откриването на момичето предизвика силен международен отзвук и търсенето на корените й продължи близо седмица. Преди ден властите в Гърция поискаха помощ от Интерпол, за да установят произхода на малката Мария.

Ромската двойка, която беше обвинена в отвличането на Мария, заяви, че са я осиновили от биологичната й майка с нейно разрешение. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


121
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
84
0
 
35
 
! Отговори
Баба Пена преди 10 години
Време е да се ограничи раждането на деца за ,които родителите нямат средства да се грижат.Господа законотворци докога ще толерирате нещастието на тези деца? Не чувствате ли ,че вие сте виновни за това момиченце и за още стотици ? Къде са тези хелзински комитети допущащи такова чудовищно престъпление- продажба на деца? Къде сте разни там защитни организацийки ? Какво ви интересува нали щом от това в джоба ви не влиза нищо.Срам!!!
83
0
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Гледах репортажа по Нова плей - в този катун наистина има няколко руси ***. И още нещо ЗАЩО ЗАЩО ЗАЩО подяволите им се разрешава да се множат кът въшки... те не знаят да говорят и да броят - имат 10 деца, защо, бе!?
82
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Аз си спомням във филма за митичния Блок 20 в Ямбол също показаха, че там също се беше родил един рус *** (може би албинос, не знам точно). Гледайте филма.
81
1
 
16
 
! Отговори
yasensl преди 10 години
Майката е от там да ,но бащата едва ли кой я знае къде е проституирала Българин е ,или чужденец.
80
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
КАКВО ИМА ДА СЕ КОМЕНТИРА - ПРАВИ СЕ "ДНК" И ВСИЧКО СИ ИДВА НА МЯСТОТО! А, колкото до-това, че изнамерихме в дебрите на *** България - *** албинос, направо сме за Гинес!
79
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
има "между 7 и 10 деца" ?! Даже не знае колко точно! Зарязала го , ама сега решила да си го върне. Ега ти и интегрираното племе! Ако живеехме в нормална страна трябваше да им вземат на тия *** и останалите деца, но тук и от това няма файда, и в държавните учреждения ще си жевият като скотове
78
1
 
23
 
! Отговори
тцЪ преди 10 години
Бе то *** албиноси има, ама това дете няма белези на албинос. За *** пък да не говорим. Прилича по скоро на дете на някоя украинска магистрална фея, продадено в Гърция за няколко десетки хиляди, с идеята "приемните родители" да го направят по-вървежна магистрална фея, когато порасне. Дано успеят да го отърват от този сценарий.
77
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Анонимен 85Стига глупости, във вестника писаха за подобен случай в Дъблин,а не че родителите на това момиченце са от там. За справка:metro.co.uk/2013/10/22/blonde-girl-seized-from-roma-family-in-dublin-in-case-similar-to-maria-4156797/
76
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ми то по селата останаха *** и чужденци , може и някой изпаднал немец на 60 години да е бащата ...
75
0
 
7
 
! Отговори
Good_Witch преди 10 години
Ако наистина е вярно това което твърдяха сутринта, че майката е от Ямбол, ДА там съм виждала не веднъж много бяла ***, може и албинос да е но ...албинос със сини очи ...няма, бретона на тази *** е също така "лизнат" като този на детето.Вероятно в момента тази жена е около 30-35 годишна.Ако във форума има други хора от Ямбол, може би ще се сетят..няма начин да не забележиш бяло, русо, мърляво момиче..което рови в кофите и проси!Само дето на тази *** чертите на лицето и са "по-остри"
74
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Вчера новината бе в английския вестник "Metro".Според тях е ирландче и никъде,ама никъде не се споменава,че е българче или ,че има такива корени.А,сега ,де?
73
1
 
10
 
! Отговори
преди 10 години
гърците що купуват незаконно деца от България ? да не би българите да сме по хубави ?
72
1
 
7
 
! Отговори
до 67 преди 10 години
ей ти, без косатас малакас в устатас, големос си грозникос. Всичкис знаес какви сте педалис у гръцияс
71
2
 
15
 
! Отговори
KOKO преди 10 години
До сега беше "Русото ангелче", защото всички смятахме, че не е ромче. Сега когато е ясно, че си е *** ще го наричаме само "Русото". Расисти сме си и това е!
70
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Това "русия ангел" е поредното банално клише в бг журналистиката...
69
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Абе казват, че единствените арийци извън Индия са ***. Което ме кара да се замисля защо и Хитлер искаше ариец да се изкара?!?
68
0
 
6
 
! Отговори
brigante преди 10 години
***, ***, djagali
67
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Глупости стари *** номера, като опре ножа до кокала и другите *** почват да стават кошаревски свидетели та да отърват пандиза ...........А това дете сигурно е купено от некоя руска труженичка в Атина, щом го няма в базата на интерпол, а не е лошо и на тия българските *** да направят ДНК тест на всичките деца
66
8
 
3
 
! Отговори
жена преди 10 години
По нослето без русата коса прилича на ***
65
3
 
24
 
! Отговори
художника преди 10 години
Не мога да повярвам, че думите на *** ги вземате за истина, та и медиите ги повтарят, като папагали. По същата логика и аз мога да докажа, че малката Мария е мое дете, щото съм рус и със сини очи. Що намесвате България в този срамен сценарий? *** със скандинавски черти... утре и китайче да намерят, *** пак ще каже, че е негово!?!?!?