Окупацията на СУ продължава, строг контрол на входа

Очаква се решението на Академическия съвет, който заседава
Обновена: 28 окт 2013 14:14 | 28 окт 2013 14:14, Камелия Цветанова
26
Окупацията на СУ продължава, строг контрол на входа
Снимка: БТА

Продължава окупацията на Софийския университет „Св. Климент Охридски“ преди началото на днешното заседание на Академическия съвет на ВУЗ-а.

Около 50 души са се струпали пред страничния вход на СУ откъм библиотеката, а останалите входове продължават да са заключени.

В двора се допускат единствено преподаватели, които ще участват в заседанието на Академическия съвет, което ще реши с каква позиция ще излезе във връзка с окупацията на висшето училище.

Още по темата
Създадена е организация на пропускане, като има хора, които проверяват журналистическите и преподавателските карти.

На място дойдоха студенти от Медицинския университет, за да подкрепят окупацията на колегите си от Алма матер.

Обстановката за момента е спокойна.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
1
 
5
 
! Отговори
турчин преди 10 години
Как ще окупират нормална страна ли сме ние. Да ходят на жълтите павета. Ако имат толкова време за губене да отидат да работят за да са в помощ на родителите си. И аз съм недоволен от политиката на управляващите но никой няма да ми свърши моята работа. Миналата година продадох една кола слънчоглед взех 18 хил. лева тази година за две коле взех 17 хил. лева. Получаваме 26 лева субсидия и плащаме данък на тези пари а плащаме 50 лева рента. Не се оплакваме и няма на кого но трябва да се работи.
23
1
 
2
 
! Отговори
Ewropa преди 10 години
Бай Цоко e glupak, zaradi takiwa kato toja *** napusnah rodinata si i pisha na latinica 4e teja tuk njamat kirilica. Politicite si wzimat parite a balgarite sa se ozwerili edin kam drug i se lajat kato ku4eta. Izhoad e away fro BGSincerely
22
1
 
6
 
! Отговори
v преди 10 години
Аз мисля да емигрирам, то се е видяло, че в тая *** няма оправия.. За какво да седи да се бори човек, като няма никаква полза, пък живота си минава...
21
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Това там " ... матер" ли е бардак ли е какво е.Всеки прави що знае.Окупирайте направо цялата държава защо само ВУЗ-а.Това е радост само за калпазаните.
20
3
 
5
 
! Отговори
K преди 10 години
Що толкова се чудят тези хитреци...Ами да излезат навън и да се ступат като мъже и да се реши кой е крив и кой прав...Ама като не им стиска на тези "мъжкари". Права се търсят след като се изпълнят ЗАДЪЛЖЕНИЯТА към държавата и се спазват законите !!!
19
1
 
4
 
! Отговори
baba tonka преди 10 години
До MъдрецитеMaj ne ste nared s glavite,kakvi studenti sa teq i kakvi demokrati-okupaciqta e bol6evi6ki metod !Pyk i neka vidim i tehnite studentski knijki,4e maj sa sy6tite deto visqha pred syda denono6to ,4e da zapisvat gerb za izborite.S dve dumi kalyfi kakto gi nare4e edin prepodavatel!
18
3
 
5
 
! Отговори
Mъдреците преди 10 години
Единственият начин да се освободим от това робство е всички почтенни хора да се изправят като стена срещу мафията. Трябва да запазим живота и бъдещето на децата си. В България няма политическа партия, която да представлява интересите на народа. Всички разбрахме, че има само партии с различни имена, подвластни на МАФИЯТА. Време е за една истинска партия на народа предвождана от мъдреците на България и от стойностните хора. Нека се освободим от робството на наложените ни безскрупулни "авторитети".
17
14
 
11
 
! Отговори
BUDAOUT преди 10 години
това е УРКОпация сещате се, нали?И какво ни пробутват нар. ранобудни, и продажните медии?!? Една шепа УРКОпатори, платени ***, тЪпингпойнтовци, и Антоанета Цонева.... зад кадър.... Как една шайка УРКОпатори се гаври с интелигентната и умната част на BG ли??? И се гаври под диктовката на разни ***, Ивет-***, Цв.Карагьозова с тЪпънг пойнта ли? Какво беше тЪпинг пойнт с малки групи нагнетяване напрежение в обществото, така ли бе? Още едно допълнение към тази дефиниция и с малко пари за надник и за кльопачка и пиене през нощта... Айде, да се омитат УРКОпаторите ... има пра
16
7
 
11
 
! Отговори
Бай Цоко преди 10 години
ей бре драги помиярчета от всякакви цветове! Писна ми от цирковете ви бе..то не беха изпълнения и пародии... Разберете едно - не ми пука кой управлява, не ми пука дали сме с казаците или с каубойте!! ЕДНО ИСКАМ - да имам пари в джоба, дрехи на раменете и храна в стомаха! Тва ми е зора! Престанал съм с политиканстването от бая време, и други хора са така..не ми дреме кой е на власт, на митинги не хода.
15
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Trabva DA imate iasna vizia za Budesteto.. Ostana 1 Edinstven Variant koito ne e Proigran-Pechelivshia Variant...ZARSTVO BALGARIA i TARNOVSKATA KONSTITUZZIA.
14
14
 
20
 
! Отговори
Анонимният преди 10 години
Няколко въпроса които да поставите и да се замислите за протеста на студентите от СУ.Протестират защото:1 Премиерът се изгаври с тях и показа бруталното си плиткоумие като ги прати да пасат овце и да стават овчари2 Протестират защото ги е срам да са управлявани от *** който е чел в живота си една книга Винету по негово признание. И не може премиер да е мутра която не може да чете и пише.3 Протестират защото ги е срам премиер да е създателят на СИК и ИПОН?4 протестират заради случая Ало Ваньо5 протестират заради бруталните нарушения на пловивският кмет6 протестират защото не мо
13
13
 
30
 
! Отговори
Анонимният преди 10 години
Есента дойде. Жълтите павета опустяха!Заглъхнаха вувузели и тъпани, *** и барабани, няма ги клоуните и балерините, нито бляскавите пърформанси и хепънинги, жизнерадостните дефилета и променади, няма ги мама и татко с бебе и куче, даже белият роял го няма; никой не плажува пред Парламента (наплажуваха се лятос, наваканцуваха се). Изхарчиха летните герберски парички. Сега им трябва нещо топло за студените дни..защо не Университет?
12
14
 
32
 
! Отговори
Константин преди 10 години
Eгати наглостта! 20 хиляди студенти не могат да упражняват правата си, заради един файтон активисти на ДСБ и Прокопиевите мрежи. За каква демокрация се борите бре, блошевики!?
11
12
 
20
 
! Отговори
Анонимният преди 10 години
Само МУТРИ-ПОЖАРНИКАРИ и ЕДНОПИСТОВИ и ПЪРВОСИГНАЛНИ ФИЗКУЛТУРНИЦИ могат и посягат на АЛМА МАТЕР!!! Явно за *** , сградата на Университета , а и самият Университет като ИНСТИТУЦИЯ , е атавизъм , нямащ нищо общо с ТЯХ САМИТЕ КАКТО ПО ВРЕМЕ ,ТАКА И ПО ДУХ!!! БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ ОТ ТЕЗИ ***!!!
10
11
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Зад всички напъни за дестабилизация на държавата се види ръка на слабоумни ***, които не могат да измислят нищо, което да хване дикиш пред народа.Свинефермата герб могат само да крадат пари и правят золуми!
9
16
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А, какви са тия гологлави студентчета с визия на мутри които проверяват кой ще влиза!!!??? Пълна простотия е в тая държава! И студентите ни не са студенти! Цирк.
8
19
 
11
 
! Отговори
константин преди 10 години
До Анонимен - коментар 1Оф, за 10 лв. кви ли не глупости пишете, направо се чудя откъде си ги изсмуквате тея работи, та пак ГЕРБ ви виновни.. нямам нищо против те да са виновни, както и всяка друга партия в България, ама проблема не е там кой крив кой прав - а какво правим оттук насетне, щото се вижда, че така НАРОДЪТ не иска и не може да продължава... аман от философи; *** продажниците дето сте
7
7
 
20
 
! Отговори
НекъвХорорНекъвХел преди 10 години
Българи, ето ви опциите за бъдещи лидери:- Бойко - див балкански субект- СерГей - хазарин, а*ално податлив- Доган - татарски ***, алкохолик- Волен - психично нестабилен- Радан Кънев - хазарин- Пръмова - католичка, вманиачена кариеристка- Светльо Витков - див шоп, шоуменКакто виждате, братя, изборът който ни се предлага в политическото меню е доста богат! :)
6
5
 
14
 
! Отговори
кико преди 10 години
Когато десните не са в или около власта има една елементарна схема: будните - студенти, някой интелектуалци / все едни и същи задължително и от небългарски етнос/, миньори и оръжейници в стачна готовност, Тренчев по тв / с камуфлажно елече/, някоя публична личност с гладна стачка, музиканти / на които ДС им късали струните и затова не се развили/. А дясното Борисов го натика в ъгъла разпарчетоса и разтреля. Без стабилна автентична десница политика се прави много трудно.
5
4
 
14
 
! Отговори
stef4i преди 10 години
До АнонименНезаконно е и да се краде,да се купуват гласове,да се подменя вот както и да се злоупотребява с власт.....такаааа грешките политици народ са 1:20000000...така ,че тряй и ходи да лижеш *** *** такава!

Спонсорирани публикации