Отново запалиха колата на Генка Шикерова

Полицията подозира умишлен палеж
Обновена: 2 апр 2014 14:13 | 2 апр 2014 08:46,
228

Снимка: Булфото

Автомобилът на водещата на сутрешния блок на bTV Генка Шикерова беше опожарен тази нощ. Извършителите са неизвестни. Според полицията става въпрос за умишлен палеж.

Това е втори палеж на автомобил на журналистката. През септември беше подпален личният й автомобил.

Още по темата
Колата е запалена около полунощ, а първият сигнал на телефон 112 е подаден точно четири минути след 00:00 часа.

Първи съседите от блока в квартал „Гео Милев” виждат огъня и веднага подават сигнал в пожарната. Пет минути по-късно огнеборците вече гасят колата. Съседите също се включват, но автомобилът е напълно изгорял.

Според директора на Столичната дирекция на МВР Ивайло Спиридонов най-вероятно палежът е свързан с работата на Генка Шикерова като журналист.

По думите му снощи е бил извършен оглед и са събрани веществени доказателства, а днес огледът ще продължи в по-широк периметър. Разследващите ще разговарят с мъжа, който е подал сигнала.

Засега извършителите на предишната акция срещу Шикерова не са заловени, а мотивите им са неизвестни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


228
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
192
0
 
2
 
! Отговори
бтв лицемери преди 10 години
Тази жена как е станала журналист?!Тя е толкова сервилна и удобна на политиците, какви интереси може да засегне?!Като водеща е ужасна - прекъсва обаждащите се, държи се арогантно, надменно в ефир - (ама само към обикновените зрители!) и иронизира драмите им, за които й се жалват, а много често се хили неадекватно на сериозни теми..... :(((А сега бтв се правят на много обезпокоени, само защото е техен служител!
191
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Споко, скоро колата ще я пуснат по в някоя автокъща с надпис "нов внос"
190
0
 
2
 
! Отговори
Потърпевщ преди 10 години
Хора ... не е достойно да сипете хули срещо момичето ... срамувам се, че съм българин.Има нещо друго обаче ... озевидно колата стои там ов дълго време. Паяците обикалят квартала ката бесни. Колата е паркирана в абсолютен разрез с правилника. Защо не са я вдигали след като и предишната кола е била паркирана там ? Това с паяците е колосална простотия но никой не говори за това !!!!Правилника е един за цала българия !Генке ти си силна и ще се справиш с всичко. Успех да си жива и здрава ...
189
2
 
1
 
! Отговори
MiB преди 10 години
Това коя кола стана ... Вчера една днеска една преди няколко дена още една ... Брей тая жена явно ползва бая автомобили... Мисля че ако тая зоба слезне от ефира може би престъпността ще намалее с още 10%
188
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
САМО НА ГЕНКА ЛИ ????????????????? А ДРУГИТЕ ОБЯСНЕТЕ МИ ГЕНКА ИМА ЛИ ИМУНИТЕТ ?????????????
187
0
 
1
 
! Отговори
FBI преди 10 години
Полицията да си свърши работата , по Чл. 146. (1)(2) нема и един Журналист в Затвора
186
0
 
4
 
! Отговори
Ников преди 10 години
Имаме 60000 полиция, най-много на глава от населението в Европа. Същевременно ние сме най-незащитените от престъпността граждани в ЕС, добре че сме кротък народ и тежките престъпления са най-вече от малцинствата. Нашата полиция е безнадеждно корумпиранана, повечето полицаи са мързеливи,*** и безотговорни, а полицейските началници слугуват на криминалните и политически мафиоти.
185
0
 
1
 
! Отговори
НК преди 10 години
Чл. 146. (1) Който противозаконно фотографира, филмира, записва или подлага на друго подобно действие другиго без негово знание или въпреки неговото изрично несъгласие, се наказва с лишаване от свобода до една година, с пробация или с глоба.(2) Когато деянието по ал. 1 е извършено от длъжностно лице в нарушение на службата или на функцията му, наказанието е лишаване от свобода до две години и лишаване от право по чл. 60, ал. 1, т. 1.
184
3
 
1
 
! Отговори
Наказеленния Кодекс преди 10 години
Малко им е на Журналистите , като пишат и снимат хората , има Закон за това , те обаче безпроблемно нарушават Закона , сатва въпрос за Чл. 146. (1)(2) от Наказеленния Кодекс
183
2
 
0
 
! Отговори
ksharp преди 10 години
Полицията подозира умишлен палеж? Верно ли? Вие сте гении! #ОСТАВКА
182
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Щом не щете да ни гледате, ни си запалваме колите. Ако пак не ни гледате, ще си подпалим и сградата на бТВ, така да знаете!
181
6
 
0
 
! Отговори
скакауец преди 10 години
Ауууу Въй Въй Въй , уле буато Генчето ,съ и паунауи колата , ако си бе зела ГОУФ са не *** ше да гоуи , я мисуим че е некой от назе оти она не кауа ГОУФ.Гено *** купи съ ГОУФ и немати а пауим НАЙ-Обичам Боба Уеба и Да Е...ба.
180
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Само да не се установи, че подпалвачът е някой луд или има лични сметки за уреждане с Генка или мъжа й...Защото, честно, не се сещам с какво Генка се е изявила по начин, че да ядоса престъпните кръгове. Тя е семпла като журналист, но важното е да се шуми и публичното пространство да се психясва и храни със скандали.
179
7
 
5
 
! Отговори
нагла преди 10 години
за глупостите, които говори сутрин по телевизията с тая намръщена физиономия ли са й дали толкова пари, та си купува кола след колаи какво й дава право да паркира на тротоаранищо чудно сама да е причинила аварията- като я гледаме всяка сутрин колко е неадекватна
178
3
 
11
 
! Отговори
Стефанов преди 10 години
Може някоя майка с количка да е запалила колата, защото е паркирана на тротоара и няма място да мине с детето?
177
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Нещо за Кардашиян ако може, че ми къса слиповете вече самочувствието, барем улабим от снимката...
176
1
 
8
 
! Отговори
varg преди 10 години
Не лъжете не може веднага да са подали сигнал в пожарната освен,ако не са били психично билни фенове на турската телевизия btv.
175
9
 
2
 
! Отговори
Ali преди 10 години
Zaslujila e oginiya puykata.Ste goriyat mnogo koli kata na taya puyka.Vzemete si uroka geuri....
174
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Голямо театро направиха двамата,Слави Трифонов беше много адекватен
173
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Гледам я при Слави...Много е *** и преиграва , *** нагло...И с какво е застрашен живота на тази мисирка...