Протест срещу ромите: Образование, за да гласуваш!

Хората поискаха и право на оръжие във всеки дом
Обновена: 2 май 2015 17:55 | 2 май 2015 17:52,
154
Протест срещу ромите: Образование, за да гласуваш!
Снимка: архив Булфото

Антиромски протест издигна искане за образователен ценз за гласуване. Недоволните от своеволията на мургавите се събраха в градинката до сградата на Народното събрание днес, съобщи „Нова телевизия”.

Още по темата
Протестиращите поискаха образователен ценз за гласуване, за да може хората без основно образование да бъдат спрени от възможността да избират кой да управлява страната.

Освен това антиромският протест поиска и да се даде право на всеки да притежава оръжие в рамките на имота си и да го използва в случай на неизбежна отбрана.

Недоволните обясниха, че са излезли на улицата, провокирани от призивите „българите на кайма”, отправени преди време от роми в Сливен. Хората не скриха и критиките си към политиците, защото държавата не е създала условия подобни възгласи да се наказват със затвор.

Пред протеста Елена Ваташка обвини всички политици от последните 25 години в бездействие.

"Не само, че има етническо напрежение, има необявена продължаваща 25 години етническа война. Тя се състои в това, че се изнасилва, ограбва и избива българското население", каза тя.

Протестът премина мирно и беше охраняван по полиция.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


154
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
0
 
0
 
! Отговори
кали станкова преди 8 години
България е българска държава . Тя е свободна и независима . Освен това е правова държава . Не демократична и протестантска . Има строги български закони и култура .
63
0
 
2
 
! Отговори
Кукувица преди 8 години
Аз не мисля, че полицаите са екипирани зле. Демонстрантите трябва да се замислят следващия път да отидат също добре екипирани, защото така нямат добри карти срещу полицаите. Много леко са облечени и ще ядат дървото. Според мен- трябва да си вземат по една бухалка, та да имат шанс да се задържат поне 5 мин. в ринга срещу такива Защитници
62
0
 
2
 
! Отговори
Кукуригууууу преди 8 години
До КукувицаКу-Ку това е снимка от миналата година. Ти как искаш да са облечени ? На всякъде са с екипировка , все пак не са сервитьори.
61
7
 
4
 
! Отговори
Кукувица преди 8 години
Забележете как са облечени полицаите. Протестиращите са по ризи с къси ръкави, а жените са с летни рокли. Пазителите полицаи са с бронирани жилетки, шлемове, палки и щитове.Много ви е страх от народа, бре, господа полицаи! Нали уж трябва да служите на тези хора? Нали точно те ви плащат с данъците си заплатите? Бре страх, бре! Не е ли по-добре да покажете на ромите, че законите са да се спазват? Там никъкви ви няма.
60
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
То пък ние едно образование имаме ... Данъците ми ги взимат автоматично, тъй като съм на държавна служба. Значи съм по-скоро потребител на данъци. Поне не гласувам и спестявам по два лева на месец субсидия за съответната партия.
59
5
 
9
 
! Отговори
Роско Бийн преди 8 години
Без АТАКА не можете и протест да направите,жалки ***!
58
1
 
6
 
! Отговори
По принцип преди 8 години
По правилно е който не плаща данъци ( различен от ДДС). Тоава, че имаш или нямаш образование не значи, че не допринясяш за държавата важно е как се трудиш и какво даваш.
57
0
 
8
 
! Отговори
До Алоооо..Бжилчоооо преди 8 години
Една забележка само: Коминтерна никога не е бил руски, седалището му, още от основаването, е в западна Европа. Не се е местило никога и сега е там. Терминологията е леко модернизирана (глобализъм вместо интернационализъм). Руснаците се отърсиха. Бяха им го нахлузили но те оцеляха, измъкнаха се и даже изградиха нещо през годините на интернационализма. Сега комисарите нямат вече толкова власт на тях. Затова пък българите са изправени пред тотално анихилиране.
56
0
 
19
 
! Отговори
Ех , Саше Саше преди 8 години
Толкова ли не можахте да изпратите някой да направи поне една снимка , а качвате от миналогодишния цирк ? Хората за жалост бяха много малко. Явно всичко е на ред с ромите (дори проверката на правописа подчертава думата, като грешна ).
55
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ТОВА ОТДАВНА ТРЯБВАШЕ ДА СЕ ПРИЕМЕ , НО ТРЯБВА ДА СЕ ДОБАВИ И КОЙТО НЕ ПЛАЩА ДАНЪЦИ ДА НЯМА ПРАВО ДА ГЛАСУВА
54
8
 
12
 
! Отговори
sida преди 8 години
Това с оръжието е доста необмислено.Първите ,които ще се заредят с такова са ромите,тогава жална им майка на възрастните хора от село.А за гласуването само ако могат да пишат.Да се попълва някаква декларация.Ще я измислят политиците и без това сме затрупани сбумащина.
53
14
 
5
 
! Отговори
Ястреб Велики преди 8 години
Един *** е написал "...не руснаците,които са бивши Българи..." Всеки божи ден, мегаломанията на булгара бележи нови висини!!
52
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Поредния ялов протест в България. Някой да се стресна от него. Някой да се почувства неудобно. Практиката е показала че тълпата без лидер може само да разруши но не и да съгради нещо.
51
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Беше грешка този отдавна чакан протест да се проведе точно сега в празната София! Но както разбирам това е началото на протестите! Следващия път ще участвувам!
50
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Време е да се създаде партияДПБ - Движение за Права на Бледоликите
49
1
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Твърдо за този протест!!!!! Българите са дискриминирани в собствената си родина. И това е с любезното съдействие на политиците. Самият факт, че този протест не е показан по нито една от "независимите" телевизии е доказателство за това. Информационно затъмнение, умишлено неглижиране на проблема и безучастие от страна на държавата. Но тя не знае, че скоро не само българи, но и България няма да я има на картата, ако продължава така.
48
4
 
15
 
! Отговори
14/88 преди 8 години
Елена Ваташка ПРЕЗИДЕНТ !!!
47
2
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Като си социално слаб, няма да раждаш по десетина нови социално слаби. Държавата и тези които създават материални блага и плащат данъци и т.н. Не сме длъжни да ги издържаме цял живот, защо на тях така им харесва.
46
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тази новина май не е видях по новините. Що ли?
45
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Заради тея въшкари сме на този хал. Или да работят или да лигализираме пак някой лагер и там да копае за да яде или да умре.