Момиче почина след ваксина срещу рак на матката

14-годишната Лилия Христова издъхна в болницата във Ватикана
9 юли 2015 07:35,
133
Момиче почина след ваксина срещу рак на матката
Колаж: Dnes.bg

14-годишната Лилия Христова от великотърновското село Самоводене, която се разболя неизлечимо след поставена ваксина за папилома вирус, е починала в детската болница на Ватикана.

Момичето постъпи там преди месец, след като нито едно лечебно заведение у нас така и не успя да излекува заболяването й. Бабата на детето, Лилия Костадинова, разказа пред "Монитор", че нещастията започнали през лятото на 2013 г., седмица след като на внучката й била поставена широко рекламираната ваксина.

Момичето е ваксинирано заради наследствена обремененост. Бабата, чието име тя носи, е с рак на гърдата, а майка й има проблеми с яйчниците.

"Решихме да ваксинираме Лили за добро, пък то виж какво стана. Тази ваксина й отне живота", тъжно промълвява бабата.

Седмица след поставянето на ваксината на главата на Лили се появила подутина като цирей. Тя нараснала и започнала да гноясва. Семейният лекар отправил запитване до фармацевтичната компания, производител на ваксината.

От там първия път изобщо не му отговорили, а втория път казали, че техният продукт няма странични ефекти. Близките на момичето подали жалба в съда, но от там им отговорили, че няма основание за образуване на наказателно производство срещу световната фармацевтична кампания.

През следващите месеци върху главата на момичето започнали да се появяват още подутини, които накрая станали девет. Заедно с майка си Лили обиколила почти всички болници и клиники в София. След дълго проучване на различните възможности за лечение родителите на Лили се спират на детската католическа болница във Ватикана, която била третата сред най-добрите в света по лечение на редки детски заболявания.

До Италия Лили летяла със самолет въпреки жестоките и смразяващи болки в цялото тяло. Там й бил направен ядрено-магнитен резонанс и бронхоскопия. След прегледите лекарите забранили на момичето да става от леглото в продължение на три месеца.

В началото състоянието на Лили като че ли започнало да се подобрява и болките намалели. В началото на юли обаче една нощ тя започнала внезапно да повръща. Температурата й се качила на 41 градуса, а кръвното й паднало до 40/20. Момичето веднага било поставено в състояние на изкуствен кома, но на 6 юли починало от белодробна недостатъчност.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


133
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
83
24
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Вижте, това не е задължителна ваксина и когато са и я поставяли са я запознали много добре със страничните ефекти, така че няма какво да плюем против производителя на тази ваксина. Тя и майка й са направили осъзнат избор, за това никой няма вина, че за лош късмет момичето е реагирало лошо. Ако беше починало в следствие на ваксина, която се поставя на всички деца без значение дали родителите са съгласни или не, то тогава да обвиняваме, но в случая майка й го е решила.
82
4
 
5
 
! Отговори
Edin bashta преди 8 години
Ko6mar,razstroih se I se razplakah,miloto dete,vqrvam 4e ve4e e na edno po-dobro mqsto...........Nqkade otvad dobroto I zloto ima gradina......SHTE TE CHAKAM TAM
81
2
 
15
 
! Отговори
До 82 преди 8 години
"има ваксини - не, щото някой ще спечели от това"Калко лесно се манипулерат хората " Наглец, ти прочете ли въобще статията ?? ! Хората примерно и с доверие са купили ваксината и са я инжектирали на детето си! И какъв е резултатът? Светъл му път на детето! Бог да пази България от прости и продажни хора като този анонимен, много се навъдиха напоследък !
80
7
 
2
 
! Отговори
Гост преди 8 години
Да правим разлика- това е незадължителна ваксина срещу заболяване, което все още не е ясно кое го причинява. Има разлика от зад. ваксини, които са срещу силно инфекциозни зажоляванания. Защо антиваксърите премълчаеат факта, че неваксинираното дете с дифтерия почина? Само не казвайте, че родителите му нарочно са го подлижили на рискови фактори. Айде дтига еко екстремизъм.
79
6
 
10
 
! Отговори
айде де! преди 8 години
До АнонименАнонимен 77- как смееш да наричаш хората, които знаят че ваксините ИМАТ странични ефекти, и затова не ваксинират децата си наглеци??? Кое им е наглото? Искаш ли аз да ти дам и ваксините, които се падат за моите деца- ще ги погледна внимателно и ще ти ги купя да си ги биеш. Аз имам всички ваксини+ поне още 10 които си бих в зряла възраст и сега имунната ми система е срината, какво говорим за деца- на тях даже не им е развита имунната система. Затова при тях има старнични ефекти
78
2
 
9
 
! Отговори
Ирина преди 8 години
До АнонименСигурно сте на процент от печалбита на производителите на ваксини. По друг начин не мога да си обясня такива ограничени и прости отговори!
77
3
 
21
 
! Отговори
До 77-подлец преди 8 години
как не те е срам да сравняваш ваксина срещу тетанус с ваксина против рак! Ваксината против тетанус е стара антибактериална ваксина няма нищо общо с новите антиракови ваксини! Старите ваксини срещу едра шарка , тетанус, бяс, болести , които са ЗАРАЗНИ ( или може да се инфектираш ) имаха смисъл! Противораковите ваксини нямат нищо общо с тях! Когато се говори за тях, в някои държави се употребява думата "фармацевтичен фашизъм". Научи чужд език и се ограмоти малко има достатъчно литература !
76
0
 
0
 
! Отговори
това долното преди 8 години
това отдолу нарочно така... защото много обичате да правите нещата наопаки
75
1
 
7
 
! Отговори
до всички българи преди 8 години
искам да ви кажа 2 неща:1. Научете възрастните хора да дават спестяванията си на непознати2. Бийте ваксини на децата си
74
2
 
24
 
! Отговори
илитерат преди 8 години
Вие сте опитните мишки на вашите господари пиндоси.Много,много пари изкарват лекари и фармацепти пробутващи тезиваксини и всяка година ходят по круизи безплатни, а момичета остават безплодни. Търсете в ютуб информация за ваксими от папиломен вирус.
73
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До разследванеа доказано ли е, че ваксината е причинатаи ако няма общо, какво ще направите
72
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ТракийскиАми те затова го изпробват в БГ, защото и косъм няма да им струва!
71
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Един дядо разговаря с внучето- Дядо, защо умират децата?Той отговаря- Детето ми, ти като отидеш в градината, кои цветя откъсваш? Най-хубавите, нали?Ето така и Господ.
70
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
mnogo zavisi ot koq darjava sa proizvedeni
69
0
 
4
 
! Отговори
Medical facism преди 8 години
"De vaccinerede piger" (with English Subs) for international viewing - това пък е името на датска документалистика в YouTube по въпроса. Как ли ще се гледа след години на тези безумни престъпления срещу човечеството свързани с ваксинацията? А до лекарят по-долу, мога да кажа само, че ако си беше направил труда, щеше да разбере коя от двете ваксини е поставена. Написано е в поне 20 статии, в интернет.
68
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А защо криете името на фармацевтичната компания? Още хора ли искате да измрат?
67
0
 
6
 
! Отговори
Друг лекар преди 8 години
Правете разлика между антибактериалните и антивирусните ваксини.Аз съм бил винаги против антивирусните ваксини с изключение на полиомиелитната и грипната/и то само Инфлувак/.Вируса представлява в най-чист вид чужда генетична информация/РНК или ДНК/,действа светкавично а не постепенно както е при бактериите.Всички вируси имат едно общо нещо-всички те убиват чрез намаляване или тотално сриване на имунната система.Самият вирус не убива,той просто ти намалява защитните сили.
66
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 77Те тука са толкова светнати, че ако им се наложи ще лекуват рак със сода или белина. Ама ваксини - не, щото някой ще спечели от това. Калко лесно се манипулерат хората.
65
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ужасно, просто ужасно :(
64
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Български СарактТвоята дребна и ограничена душа убива, а не медицината или фармацията. Лек ден.

Спонсорирани публикации