Момиче почина след ваксина срещу рак на матката

14-годишната Лилия Христова издъхна в болницата във Ватикана
9 юли 2015 07:35,
133
Момиче почина след ваксина срещу рак на матката
Колаж: Dnes.bg

14-годишната Лилия Христова от великотърновското село Самоводене, която се разболя неизлечимо след поставена ваксина за папилома вирус, е починала в детската болница на Ватикана.

Момичето постъпи там преди месец, след като нито едно лечебно заведение у нас така и не успя да излекува заболяването й. Бабата на детето, Лилия Костадинова, разказа пред "Монитор", че нещастията започнали през лятото на 2013 г., седмица след като на внучката й била поставена широко рекламираната ваксина.

Момичето е ваксинирано заради наследствена обремененост. Бабата, чието име тя носи, е с рак на гърдата, а майка й има проблеми с яйчниците.

"Решихме да ваксинираме Лили за добро, пък то виж какво стана. Тази ваксина й отне живота", тъжно промълвява бабата.

Седмица след поставянето на ваксината на главата на Лили се появила подутина като цирей. Тя нараснала и започнала да гноясва. Семейният лекар отправил запитване до фармацевтичната компания, производител на ваксината.

От там първия път изобщо не му отговорили, а втория път казали, че техният продукт няма странични ефекти. Близките на момичето подали жалба в съда, но от там им отговорили, че няма основание за образуване на наказателно производство срещу световната фармацевтична кампания.

През следващите месеци върху главата на момичето започнали да се появяват още подутини, които накрая станали девет. Заедно с майка си Лили обиколила почти всички болници и клиники в София. След дълго проучване на различните възможности за лечение родителите на Лили се спират на детската католическа болница във Ватикана, която била третата сред най-добрите в света по лечение на редки детски заболявания.

До Италия Лили летяла със самолет въпреки жестоките и смразяващи болки в цялото тяло. Там й бил направен ядрено-магнитен резонанс и бронхоскопия. След прегледите лекарите забранили на момичето да става от леглото в продължение на три месеца.

В началото състоянието на Лили като че ли започнало да се подобрява и болките намалели. В началото на юли обаче една нощ тя започнала внезапно да повръща. Температурата й се качила на 41 градуса, а кръвното й паднало до 40/20. Момичето веднага било поставено в състояние на изкуствен кома, но на 6 юли починало от белодробна недостатъчност.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


133
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
8
 
6
 
! Отговори
sss преди 8 години
как може да си убиеш сам детето с тази "ваксина" ?! при полрожение че е забранена , тука я рекламират и избиват момичетата
42
10
 
11
 
! Отговори
До Я преди 8 години
" Ентелигентния" си ти ! На света има прекалено много хора , а ресурсите са на изчерпване ! На " тия отгоре " са им нужни много по-малко хора за да властват над света! Фармацията с тип ваксини е един от начините за редуцирането на населението, тези ваксини масово се отричат В Зап. Европа ! А за България планът Ран Предвижда 1 млн. население .
41
3
 
16
 
! Отговори
ani преди 8 години
До колегаКакво не се разбира- момичето е почало ,който е искал е разбрал и как.....за тази ваксни има негатвни мнеия и в други страни.....не се правете, че разбирате за това едва сега.Прсто не ви изнася ....
40
18
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Човешкото тяло е сложно нещо и никога не знаеш как ще реагира. Това момиче е починало, но пък сигурно на хиляди други е бил спасен живота и то все благодарение на тази ваксина. Така, че не бързайте да отхвърляте ваксините с лека ръка.
39
15
 
18
 
! Отговори
Пичове и пички, преди 8 години
Ваксините са едно от най-великите постижения на човечеството. Не ги отхвърляйте с лека ръка! Казвате, бабите ви доживяли 100 г без ваксини. Я ги попитайте колко братчета и сестричета имат починали малки от инфекциозни заболявания! Питайте ги какво е детския паралич. Те знаят, виждали са последствията. Виждали са и други страхотии.
38
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Я СЕГА ДА ВИДИМ ДАЛИ ЩЕ СПРАТ РЕКЛАМАТА НА ТАЯ ВАКСИНА!!!
37
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Единствената ваксинация срещу болести е доброто чувство за хумор, вяра в Бога и много много усмивки. :)
36
0
 
25
 
! Отговори
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! преди 8 години
За пореден път ще го напиша, но хората трябва да знаят. Има васкини и ваксини. Знам от сигурни източници, че ваксини, които са дали проблем в чужбина, ни ги пробутват тук и нашето здравно министерство най-вероятно го прави това за пари. Вече има два такива случая - ваксина забранена във Франция е дошла тук, също такава са ни пробутали преде не много време от Индия! Внимавайте с какво ваксинирате децата и самите себе си! Винаги се интересувайте и проверявайте! Няма да ви го кажат по телевизията!
35
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Искам да кажа, че ваксинирането започва 70-те години.Затова не се учудвайте, че хора родени 30-те 40-те 50-те години още са живи.
34
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Целта е ваксината срещу "полово предавания рак" (!?) да влезе в задължителните програми за имунизация, така че правителството да плати милиони на корпорацията производител и на вносителя. Комисионната на местните рекламни агенти е процент от стойността на сделката. И не че не знаят за осакатяващото й действие - знаят прекрасно!
33
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
14-годишната Натали Мортън умря един час след поставянето на инжекцията - както си стоеше на чина в класната стая.Сега "Мерк и Ко' и "ГлаксоСмитКлайн" са захапали "провинция" България - тук е територията на корупцията и невежеството, кой ще ти е чувал за "Гардасил"/"Силгард" и "Церварикс"?! Тук народът пасе трева. Тук от години шепа гешефтари, угоени с комисиони, рекламират по телевизията отровни ваксини уж срещу хепатит, птичи грип, свински грип и бизнесът върви с пълна пара.Целта е ваксина
32
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Силгард" (Silguard). Патентованото изобретение на "ГлаксоСмитКлайн" пък е печално известно като "Церварикс" (Cervarix)."Ваксина срещу рак мори американски момиченца. "Гардасил"/"Силгард" причинява поражения на мозъка, лицев неврит и дори смърт." Разказахме как след редица смъртни случаи в Европа и САЩ властите прекратиха масовото инжектиране на деца с нея. В Британия например Националната здравна служба (NHS - аналог на нашата НЗОК) спря ваксинирането срещу HPV още през 2009 г., след като 14-
31
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ето ви статия точно за тази ваксина и "ползите" от нея:apmakc/main_files/silgardcervarix.html: Тук ще стане дума за онези скъпо струващи отрови на корпорациите "Мерк & Ко" (САЩ) и "ГлаксоСмитКлайн" (Британия), които са причинили умствено изоставане, паралич, автоимунни заболявания вече у над 20 000 жени, от които 17 500 само в САЩ и почти мигновена смърт на стотици други. Ваксината на "Мерк" носи търговската марка "Гардасил" (Gardasil), а в Европа се разпространява под името "Си
30
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Каквото и да се говори, васкините са си нож с две остриета!!! Винаги има риск да развиеш автоимунно заболяване или да те убият вирусите и отровите, които съдържат те!!! Не си мислете, че като ваксинирате Вас и Вашето дете, сте на 100% защитени!!! Няма тъкъв филм!!!А тия дето ни ги рекламират всяка година ивсеки сезон по лумпенизиращите телевизии са си абсолютно самоубийство!!!
29
4
 
15
 
! Отговори
Monster cocky преди 8 години
Мир на праха му...Срам ме е че съм българин и че нашите лекари с най - голямото самочувствие на света не ги интересува абсолютно нищо освен да си приберат парите от здравната каса.Как може да обикаляш всички болници и никой да не ти помогне - срам, срам, срам..."Лекари"
28
6
 
29
 
! Отговори
Тракийски преди 8 години
Добре е за тази "Световна фармацевтична компания", че това се е случило на българче. Представяте ли си да беше станало с гражданинка на страна, където досега 4 различни държавни институции щяха проучват кординирано случая и да подготвят съдебно преследване срещу въпросната компания? Съболезнования на близките. Просто нямам думи, колко е незаинтересована нашата общественост, че хора се използват като опитни мишки.
27
9
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Господ да прибере тази душичка. Тръпки ме побиха като четох статията. Явно тази ваксина действа на ниво ДНК и тотално уврежда цялата клетъчна система. Майките хубаво да четат и да не изпростяват с поставянето на ваксини.
26
4
 
8
 
! Отговори
32, преди 8 години
Фармацевтите не са овчари, а "идследователи, 32, които не пасат овце, а експериментират с тях.
25
7
 
8
 
! Отговори
ani преди 8 години
До лекарне си разбрал,защото си "лекар",както всички знаем в последните години те рядко разбирт от болести
24
8
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Четох, че въпросната ваксина води до стерилитет на жените. Точно за това е създадена. Знаете ли, че тази ваксина се прилага усилено от американски лекари в Африка?Не си ваксинирайте децата за щяло и нещяло. По-здрави ще са.

Спонсорирани публикации