ММА бойци канят на ринга биячите от Околовръстното

Обявиха "Дни на отворените врати за биячи"
Обновена: 26 фев 2016 20:53 | 26 фев 2016 20:52, Елка Василева
84
ММА бойци канят на ринга биячите от Околовръстното
Снимка: Facebook

ММА бойци от "Боен клуб България" канят на ринга мъжете, пребили млад мъж и съпругата му на Околовръстното шосе в София преди дни. Състезателите обявиха "Дни на отворените врати за биячи".

Още по темата

Във Facebook от клуба написаха: "Всички знаят за случая с "биячите на околовръстното". По-надолу са описани "великите" спортни постижения на един от тях - Георги Близнаков и липсата му на умения. В "Битката за Балканите" между Румъния и България през 2010 г. колегите му в националния отбор трябваше с кръв да заличават позорното му представяне, излъчено и по Евроспорт. Но тези индивиди от бандата му, пребила момче и момиче с палки, бяха обявени за шампиони по бокс, кикбокс и какво ли още не! Освен всичко друго те са срам за хората, които спортуват!”, пише в съобщение на страницата на "Боен клуб България" във Facebook.

Биячите от Околовръстното шосе в София ще отговарят за средна телесна повреда по хулигански подбуди. Ако бъдат осъдени, могат да получат до 2 години затвор или пробация за хулиганство и до 5 години затвор за нанасяне на средна телесна повреда, посочва Нова телевизия.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


84
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
2
 
75
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ако напишете в тубата Андрей Стоица vs Георги Близнаков ще паднете то смях,румънеца преби тоя големия ,,бияч'' точно за две минути и ако не беше съдията направо щеше да го убие.За тези две минути ,,бича'' не успя да удари румънеца НИТО ВЕДНЪЖ,такова нещо не бях виждал.Георги близнаков е оня дебелия дребосък от кадрите на побоя на околовръстното.
6
1
 
50
 
! Отговори
До 6 преди 8 години
Нещо си се объркал ....тук има показа да се качат на ринга след като са големи бабаити нека го направят законно ! Лесно е и аз да сляза с приятелите и с метални палки и да пребием една жена и съпруга и .........това е жалко ! Като имаш комплекси за избиване отиди в залата на някой боен клуб и се изправи срещу тамошните шампиони ! Ще си начешеш крастата ....това е гаранция !
5
6
 
33
 
! Отговори
От 2 преди 8 години
Сега сериозно. Правосъдието трябва да е от съда. Не може да има държава и държавност без правосъдие. Никакви саморазправи. Иначе ще сме като биачите от околовръстното.
4
0
 
57
 
! Отговори
Офицер преди 8 години
Колт отдавна изравни силите! Да попаднат на някой старшинка и ще видят ко става!
3
2
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Присъди, съдебно решение или саморазправи, а? Само агресия навсякъде около нас. Диващина и простотия. Спортисти?
2
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тоя пич по средата с брадата не е ли говорителя на сектор Г?Северната трибуна ражда воини!
1
1
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Каква добра новина! Който бие, заслужава също тумба-лумба! Ха да ги видим тези ербапи.