ММА бойци канят на ринга биячите от Околовръстното

Обявиха "Дни на отворените врати за биячи"
Обновена: 26 фев 2016 20:53 | 26 фев 2016 20:52, Елка Василева
84
ММА бойци канят на ринга биячите от Околовръстното
Снимка: Facebook

ММА бойци от "Боен клуб България" канят на ринга мъжете, пребили млад мъж и съпругата му на Околовръстното шосе в София преди дни. Състезателите обявиха "Дни на отворените врати за биячи".

Още по темата

Във Facebook от клуба написаха: "Всички знаят за случая с "биячите на околовръстното". По-надолу са описани "великите" спортни постижения на един от тях - Георги Близнаков и липсата му на умения. В "Битката за Балканите" между Румъния и България през 2010 г. колегите му в националния отбор трябваше с кръв да заличават позорното му представяне, излъчено и по Евроспорт. Но тези индивиди от бандата му, пребила момче и момиче с палки, бяха обявени за шампиони по бокс, кикбокс и какво ли още не! Освен всичко друго те са срам за хората, които спортуват!”, пише в съобщение на страницата на "Боен клуб България" във Facebook.

Биячите от Околовръстното шосе в София ще отговарят за средна телесна повреда по хулигански подбуди. Ако бъдат осъдени, могат да получат до 2 години затвор или пробация за хулиганство и до 5 години затвор за нанасяне на средна телесна повреда, посочва Нова телевизия.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


84
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
То и Стойчо Стоилов се прави на мъж на един военен и получи няколко куршума.Пожелавам им на тези *** да ги срещне някой военнен или полицай с оръжие. Ще се *** гарантирано.Буклуци.
26
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
да ми дойдат тия палячовци, ше им къртя главите един по един :)
25
1
 
11
 
! Отговори
Един българин преди 8 години
До: номер 31MMA=Mixed Martial Arts. Преведено на български - Смесени Бойни Изкуства.
24
2
 
48
 
! Отговори
ha ha преди 8 години
Тоя близнаков голяма пържола бил сега му гледах резила в тубата (благодарение на 8, за което благодаря) ами тоя ако го набарам с шутове ще го държа 5 минуи във въздуха на бройки, а иначе налита с палката. Абе директно 5 години, да мине на диета кулското прасе.
23
2
 
48
 
! Отговори
георги преди 8 години
Лесно е да биеш 70кг. момчета и жени с палката.
22
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Гледах клипчето в тубата youtu.be/h98ur6iz70k и ако всичките са такива биячи като този направо се чудя как това момче не ги е скършил от бой!
21
0
 
53
 
! Отговори
боец преди 8 години
Неуспели в нищо,нереализирали се никъде.Но двама са малко,та се притекли да им помагат още 2-***,-срещу момче и момиче.Позор за такава охрана,та и за шефа им.
20
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да бее та да ги набият,нали.Тия ги избива на героизъм само и единствено когато знаят,че със сигурност ще набият този отсреща без да има последствия за тях. И пак не се държаха като професионална охрана дори и срещу 70-80 килограмова хърба с жена му.
19
2
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Че са пребили ония,то това не е за затвор все пак не са убили никого". И при изнасилването няма убити. Това означава ли че трябва жертвите да не получават правосъдие. Всяко престъпление трябва да се наказва с цялата строгост на закона за да има превантивен характер. За това тези "мутри" трябва да полежат на топло, че друг път да се замислят дали да се правят на бабаити.
18
0
 
34
 
! Отговори
неподкупен съдия преди 8 години
да им се ударят по 1000 тояги на гол *** и да ги накарат да легнат на начупени стъкла и да ги пуснат а не да ги хранят и обслужват трябва икономии
17
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До 16. Много си глупав.
16
2
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Хахах 'тва ме изкефи :) Браво на пичовете ама ... никой няма да дойде :( Те са комплексари и могат да скачат само ако друсани и не са сами разбира се ;) Жалка картинка
15
17
 
3
 
! Отговори
onz преди 8 години
не че нещо, ама като гледам снимката и виждам 15 киеци , пенсиониран военен пенсиониран полицай и тесен специалист по всичко който "тренира за спорта". не че съм мнителен, *** бабаитите ще скочат на некое от лапетата... ако са го направили за пиара е малко мечешката.
14
76
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Че са пребили ония,то това не е за затвор все пак не са убили никого,такаче тези от ММА да си затварят *** уста да не отида аз да им я затворя .Моля да ме компенсирате. Искам само да кажа че тава е нормално и се случва всеки ден да пребиеш някого .. и какво??? Трябва да го осъдиш ли??? Аз настоявам биячитеоколовръстното да бъдат освободени!!!
13
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А защо слагате минуси на коментара със съда и правосъдето, каубои! Искате безредие и насилие? Е, вчера го показаха насилието от околовръстното.
12
0
 
47
 
! Отговори
КуКлуКлан преди 8 години
Гледах единия от биячите като се бие с един румънец .....все едно гледах как тъщата бичи *** с палката !
11
0
 
15
 
! Отговори
kroko преди 8 години
Ewala, ima nadejda vse pak za boinite sportove :) Uvajavam gi tei amomcehta za tzai pokana, koaito sa otpravili.
10
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тези ,,биячи'' ако отидат в ,,Люлин''например и скочат на някой местен просто не ми се мисли какво ги чака. Или пък не дай си боже да попаднат на някои като братята от Коиловци.
9
0
 
26
 
! Отговори
от 8 преди 8 години
Много моля мишката която е сложила минус на това което съм написал да каже кое точно от написаното от мен не е вярно.
8
2
 
41
 
! Отговори
до 7 преди 8 години
Май не разбирате. Тези биачи са извършили престъпление. Не е въпрос на спаринг или чешене на крастата.